TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideAneka Lovina Villas & Spa

Aneka Lovina Villas & Spa

Lovina, Bali

Aneka Lovina Villas & Spa er omgitt av jorder og bananplantasjer og ligger ved Lovinas karakteristiske og barnevennlige vulkanstrand. Utenfor kysten er det fint å snorkle, og du kan også se ville delfiner. Hovedgaten ligger i nærheten, og her finner du et par lokale restauranter og små butikker.

Hotellets rom er enkelt innredet i balinesisk stil, og alle har gratis Wi-Fi, aircondition, minibar, TV, telefon, kaffe- og tefasiliteter og bad med gratis toalettartikler. På din private balkong eller terrasse kan du slappe av og nyte hagens fred og ro.

Her finner du et deilig bassengområde med barnebasseng, liggestoler og parasoller samt en liten lekeplass til barna. Når sulten melder seg, har hotellet to restauranter å velge mellom: Balimoon og Sea Food Grill. Hotellet har også to barer der du kan få deg en kald drink. Hvis du har lyst på massasje eller andre wellnessbehandlinger, kan du kjøpe det på hotellets spa.

Om kvelden kan du gå en tur langs stranden og nyte den flotte solnedgangen, og de tradisjonelle fiskerbåtene skaper en perfekt kulisse.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14