TRYGGHETSGARANTI - LES MER
14 dager

Japans høydepunkter

Du får en opplevelse for livet med store kontraster mellom det ultramoderne Tokyo, vakre templer og hager, maikoer i kimonoer og tradisjonelle tehus i Kyoto, samt samuraibyen Kanazawa.

Japans høydepunkter
Japans høydepunkter
14 dager
ForsideAsiaJapanJapans høydepunkter

Japans høydepunkter

Du får en opplevelse for livet med store kontraster mellom det ultramoderne Tokyo, vakre templer og hager, maikoer i kimonoer og tradisjonelle tehus i Kyoto, samt samuraibyen Kanazawa.

ForsideAsiaJapanJapans høydepunkter
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Osaka og retur fra Tokyo
 • Ankomst-guideservice i Osaka, Hiroshima, Kyoto, Kanazawa og Tokyo
 • Velkomstmøte på hotellet i Osaka
 • Kanazawa Loop bussbillett til én dag
 • Digitalt IC-reisekort fylt opp med JPY 4500 for Osaka, Kyoto og Tokyo
 • 14 dagers Japan Rail Pass, 2. klasse med plassreservasjon
 • 12 netter på 3- og 4-stjerners hoteller med frokost
 • Lokale engelsktalende guider på alle utflukter
 • Alle nevnte transferer og utflukter foregår i internasjonale grupper på 2–14 personer, og kun med TourCompass’ egne gjester
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – prisen gjelder ved min. to reisende. Forhør deg om prisen hvis du reiser alene

Omfattende utfluktspakke:

 • Guidet halvdagstur i Hiroshima til Hiroshima fredsminnepark og Orizuru Tower
 • Guidet halvdagstur i Kyoto til Nijo-borgen, “Gullpaviljongen” Kinkakuji og Kyoto Imperial Park
 • Guidet halvdagstur i Kanazawa til samuraihuset Terashima Kurando og Kenrokuen-parken
 • Guidet halvdagstur i Tokyo til Shibuya, Takeshita Dori og Tokyo Metropolitan Government Building

REISEN KORT & GODT

Ønsker du å oppleve Japan med alle landets fasetter? Da er dette reisen for deg. Japan og den japanske kulturen har hatt stor innflytelse over hele verden. Vi nevner i fleng: sushi, Toyota, judo, bonsai, kimono og karaoke.  Japan er et utrolig spennende reisemål.

Opplevelsene starter i Osaka, som regnes for å være Japans matmekka. Deretter fortsetter du til Hiroshima, der du besøker Fredsminneparken og Atombombekuppelen. Japans hjerte finner du i den gamle hovedstaden Kyoto og i samuraiene maktsentrum Kanazawa, der du opplever det historiske Japan med gamle klassiske trehus og helligdommer, brolagte gater, geishaer og turister iført kimonoer. I Tokyo blir du i mer enn én forstand brakt tilbake til vår egen tid. Tokyo er dagens hovedstad og anses for å være Japans hjerne. Her er alt ultramoderne og trendsettende, byen har flotte skyskrapere og et meget effektivt transportsystem. For å komme deg raskt og enkelt rundt i landet kjører du med høyhastighetstoget Shinkansen eller vanlige hurtigtog. Det effektive togsystemet i Japan er nesten en severdighet i seg selv.

Derfor skal du velge denne reisen

 • De store opplevelsene står i kø med matmekka i Osaka, fredsminneparken i Hiroshima, de vakreste templer i Kyoto og ultramoderne Tokyo
 • I samuraibyen Kanazawa med Kenroukuen-parken kan du nyte det godt bevarte, gamle bymiljøet med vakre trehus og en av Japans vakreste parker
 • Kjenn suset når du kjører med det ikoniske høyhastighetstoget Shinkansen. Togturen er en fantastisk opplevelse i seg selv
 • Forleng turen med Hakone nasjonalpark og se mot Mount Fuji

Reisene våre inkluderer altid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle overnattinger
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Døgnbemannet telefon – Vi er med deg hele veien
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge

Avreise fra den valgte flyplassen i Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst i Osaka

Etter ankomst går du gjennom passkontrollen før du henter bagasjen din. I ankomsthallen venter guiden din med et TourCompass-skilt med navnet ditt på. Sjåføren kjører deg til hotellet ditt i sentrum av Osaka.

Ved ankomst til hotellet mottar du en velkomstpakke med en Japan Rail Pass-voucher og en Kanazawa Loop-bussbillett. På velkomstmøtet på dag 3 mottar du IC-reisekortet for reiser med tog og buss, som har en saldo på JPY 4500. Det er lett å fylle på saldoen hvis du trenger det – guiden din viser deg hvordan.

Etter innsjekking er resten av dagen til fri disposisjon til å oppleve Osaka.

Dette er Japans nest viktigste økonomiske kraftsenter, etter Tokyo, og Osaka er en dynamisk by med mye internasjonal handel og industri. Osaka ble grunnlagt for mange hundre år siden. Byen ble bombet sønder og sammen under 2. verdenskrig og fremstår i dag som en ung by med moderne bygninger. Det er likevel steder der man kan finne spor av byens lange historie.

Dag 3: Velkomstmøte - Osaka på egenhånd

I dag kl. 08.00 skal du møte guiden din på et velkomstmøte i lobbyen. Her skal guiden gå gjennom programmet for de kommende dagene, gå gjennom det praktiske og svare på spørsmål. Guiden hjelper deg også med å få utstedt Japan Rail Pass og reservere togbilletter for resten av reisen. Ta med deg passet ditt og Japan Rail Pass-voucheren.

Resten av dagen er til fri disposisjon, slik at du kan utforske byen på egen hånd.

Det er mye å se og gjøre i Osaka. Et must er Osakas 170 meter høye vartegn, Umeda Sky Building, som er tegnet av Hiroshi Hara, en av Japans berømte arkitekter. Fra utsiktstaket har du en fantastisk panoramautsikt over byens skyskrapere og utallige broer, og i klart vær kan du se helt til øya Awaji. I bygningens underetasje ligger gourmet-gaten, Takimi-Koji, dekorert med flotte bilder av 1920-tallets Osaka.

Om ettermiddagen bør du legge turen til det livlige og fargerike underholdningsområdet Dotonbori, et av Osakas mest besøkte steder. Her får du lett timene til å gå mens du beundrer de mange reklame- og neonskiltene, observerer menneskemylderet og vandrer rundt i labyrinten av butikker og de berømte matbodene. Hvis du har lyst til å prøve litt lokal mat, kan vi foreslå kushi katsu, stekte grønnsaker og kjøtt på spyd, eller blekksprutbollene takoyak. De ligner epleskiver, men smaker helt annerledes, for de er salte og inneholder blekksprut og purre eller vårløk.

Dag 4: Shinkansen fra Shin-Osaka til Hiroshima - Halvdagsutflukt i Hiroshima

I dag skal du for første gang kjøre med høyhastighetstoget Shinkansen, som på alle stasjoner har egne perronger. Noen steder er det til og med bygd egne stasjoner til dette toget, som f.eks. Shin-Osaka. Du skal selv komme deg fra hotellet til jernbanestasjonen.

Togturen fra Shin-Osaka til Hiroshima er 342 km lang og tar knapt 1½ time. Vi anbefaler at du tar med din egen lunsj til turen. På toget er det nemlig kun mulig å kjøpe snacks.

Høyhastighetstogene kjører med 6, 8 eller 12 vogner. Noen få tog har 18 vogner. På informasjonsskiltene på stasjonen kan du se hvor mange vogner hvert enkelt tog kjører med. Informasjonsskiltene veksler mellom japansk og engelsk. Når du er nede på perrongen, kan du på merkingen på selve perrongen se nøyaktig hvor vognen din stopper. Der er malt ikoner på perrongen for f.eks. “6 vogner – vogn 5” eller “12 vogner – vogn 3”. Når man først har fått oversikt over systemet, er det veldig enkelt. Japanerne har i tillegg en fantastisk køkultur, og her stiller man seg pent i kø foran det relevante ikonet på perrongen. Man går stille og rolig ombord i toget i den rekkefølgen man er ankommet – her er det ingen som trenger seg frem eller sniker i køen!

Togene kjører meget presis overalt i Japan, og forsinkelser på mer enn et par minutter er helt uhørt. Det vil være det store samtaleemnet på toget og bli nevnt i nasjonale nyheter på TV og radio.

Ved ankomst i Hiroshima venter guiden ved toget og følger deg til hotellet, før du skal på guidet omvisning i Hiroshima Peace Memorial Park. Parken ligger i hjertet av Hiroshima, som et minne om noen av den 2. verdenskrigens verste grusomheter. Atombombekuppelen Atomic Bomb Dome er parkens hjerte, og det ikoniske kuppelformede stålskjelettet til en industriutstillingsbygning som sto igjen etter atombombeeksplosjonen. Bygningen og kuppelen står fremdeles urørte, som et sterkt symbol på kanskje den sterkeste menneskeskapte kraften. Samtidig er det et sterkt symbol på håpet om at dette ikke kommer til å skje igjen. Atombombekuppelen ble utnevnt til UNESCO verdensarv i 1996. I parken ligger også Fredsminnemuseet samt den symbolske statuen med piken og origamitranen, Barnas fredsmonument. På Fredsminnemuseet er det utstilt bilder og ting fra nedslagsdagen den 6. august 1945 og tiden deretter.

Etter besøket i parken drar du opp til Orizuru Tower, der du kan se ut over Hiroshima Peace Memorial Park. I klart vær kan du se helt til fjellet Misen på den lille øya Miyajima.

Heretter kan guiden følge deg tilbake til hotellet, eller alternativt fortelle deg hvordan du på egen hånd kan dra til Hijiyama Park. Hijiyama Park er et godt sted å slappe av etter den intense opplevelsen i Hiroshima Peace Memorial Park. Der kan du gå en tur eller sitte og nyte livet. I den nordlige enden av parken er det et museum for nåtidskunst og et fint mangabibliotek for alle som interesserer seg for tegneserier.

Dag 5: Hiroshima og Miyajima på egenhånd

Dagen er til fri disposisjon.

Vi foreslår en dagstur til Miyajima. Miyajima ligger mindre enn én times reise fra Hiroshima, og det er enkelt å komme dit med offentlig transport. Det er her du finner den knapt 20 meter høye verdensberømte oransjerøde porten som ligger ute i vannet, og ved høyvann ser ut som om den flyter på vannet. Når du ankommer øya, som egentlig heter Itsukushima, med fergen kommer du gjennom noen turistgater med suvenirbutikker, små gavedelikatesseforretninger og kafeer før du kommer frem til stedet der du kan se den enorme porten. Underveis treffer du nok også de tamme sikahjortene. På øya ligger Daisho-in, et buddhistisk tempel som er åpent for besøkende. Et merkelig fenomen er at buddhaene her ofte har på seg skjerf og lue. Du kan også ta kabelbanen til toppen av Misen-fjellet, der du har en formidabel utsikt over Hiroshima og innlandshavet, der det ligger over 3000 småøyer. Det er også fine turstier på øya.

Dag 6: Shinkansen fra Hiroshima til Kyoto

I dag tar du Shinkansen-hurtigtoget fra Hiroshima til Kyoto, med bytte på stasjonen Shin-Osaka. Du må selv komme deg fra hotellet til togstasjonen. Turen er på 381 km og tar litt under 2 timer.

Guiden møter deg på togplattformen i Kyoto og følger deg til hotellet med offentlig transport. Deretter har du resten av dagen fri til å finne på ting selv. Heldigvis er byen lett å finne frem i på egen hånd.

Kyoto var i mer enn 1000 år, frem til 1868, Japans hovedstad og anses på mange måter for å være den japanske kulturens vugge. Byen unngikk bombing under 2. verdenskrig og har derfor bevart ca. 2000 templer, helligdommer og keiserlige bygninger. Samtidig ligger det ca. 40 universiteter i og rundt byen. Sammen skaper dette en smeltedigel av kultur og læring. I dag har byen 17 bygninger som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. I Kyoto lever den japanske kulturarven i beste velgående, og geisha-områdene med skoler og tehus eksisterer ikke for turistenes skyld.

Geishaene er et vanlig innslag i byens gater. Butikkenes utvalg av matvarer og delikatesser er helt annerledes enn det vi er vant til. Du vil raskt oppdage at innpakningen har veldig mye å si når man kjøper noe i Japan.

I gatebildet ser du også mange lokale turister kledd i tradisjonell kimono. Det er noe mange gjerne ifører seg for en dag – det gjelder både menn og kvinner. Det er fargerikt å se på, og spesielt unge mennesker ser ut til å trives veldig godt i kimono.

Kyoto er dessuten kjent i hele Japan som et kulinarisk sentrum. Derfor har byen mange veldig gode restauranter og innholdsrike matmarkeder, f.eks. Nishiki.

Dag 7: Guidet gåtur i Kyoto

I dag venter en spennende guidet tur rundt i Kyoto. Du blir hentet av guiden på hotellet ditt, og nå går turen til Nijo-borgen som er omgitt av en fantastisk prydhage. Den vakre borgen stammer fra ca. år 1600 og er berømt for de dekorerte skyvedørene og ”nattergalgulvet”, et gulv som knirker når noen går på det. På den måten kunne samuraiene bli varslet og forsvare shogun-en mot ninjaer. Nijo-borgen var boligen til byens lokale shogun helt frem til 1867, da keiser Meiji avskaffet det gamle føydalsystemet.

Etter Nijo-borgen besøker du gullpaviljongen Kinkakuji. Gullpaviljongen er Kyotos mest symbolske bygning. Den 3-etasjers bygningen ligger med en fasaden ut mot en sjø, og det er et stemningsfullt syn når lyset faller på bygningen og den speiler seg i sjøen. Gullpaviljongen oppfattes som perfekt, og i den japanske kultur søker man nettopp etter perfeksjon.

Turen slutter ved Kyoto Imperial Park, der det hersker en helt spesiell ro. Her kan du nyte årstidens vakre blomster og planter, de dekorative broene og steinhagene. Du kan også se den historiske bygningen Kaninnomiya Mansion, en tidligere residens for hoffadelige, og det lille tehuset Shusuitei, omgitt av en dam med karper og skilpadder.

Dag 8: Kyoto på egenhånd

Dagen er til fri disposisjon. Kyoto har så mye å by på at det ikke er lett å velge!

Du kan leie sykkel eller ta bena fatt. Her er et par forslag til hva du kan bruke dagen på å se.

Først og fremst er det Ginkakuji, også er kjent som Sølvpaviljongen. Zentemplet ble opprinnelig bygd som en shoguns private villa, og det er omgitt av et fantastisk vakkert hageanlegg. Spesielt steinhagen er berømt. Veien opp til Ginkakuji er smal og veldig hyggelig, med mange kafeer og små butikker. Vanligvis er det også mulig å kjøpe en tur med rickshaw.

Så er det Heian-helligdommen, som ble bygget i anledning av 1100-årsjubileet for Kyotos grunnleggelse som hovedstad. Den oransjerøde Heian-helligdommen er viet til åndene til den første og den siste keiseren som regjerte i byen, keiser Kammu og keiser Komei. Noen år senere ble det bygd en nesten 25 meter høy og 34 meter bred port som markerte inngangen til helligdommens område, en såkalt torii-port.

Ved Heian-helligdommen ligger også den vakre hagen Shin-en, som ble planlagt og anlagt av Ueji VII i år 1895. Små smale stier fører deg gjennom hagen, forbi de mange fine blomstene, bl.a. blå hortensiaer. De stemningsfulle fiskedammene med fargerike iriser og vannliljer utgjør en perfekt kulisse. Det er også her i hagen du finner den vakre trebroen Taihei-kaku. Den ble gitt til helligdommen som en keiserlig gave. Her kan du sitte på en benk, nyte roen og beundre blomsterfloret.

Siste stopp på dagens utflukt er templet Kiyomizudera, som ligger på en bakketopp. Den imponerende og vakre tempelbygningen er 3 etasjer høy, bygd av tre og uten en eneste spiker. Templet har en stor terrasse, og herfra er det en fenomenalt flott utsikt over Kyoto.

Hvis du er klar for mer sightseeing, kan du ta turen til templet Kiyomizu, som ligger på en bakketopp. Den imponerende og vakre tempelbygningen er 3 etasjer høy, bygd av tre og uten en eneste spiker. Templet har en stor terrasse, og herfra er det en fenomenalt flott utsikt over Kyoto. Bak templet ligger Jishu-helligdommen, der kjærlighets- og ekteskapsguden residerer. Derfor valfarter mange unge japanere hit for å be om hell i kjærlighet og et godt ekteskap.

Et siste forslag: du kan avslutte dagen ved Fushimi Inari-helligdommen, der stiene frem til helligdommen er flankert av oransjerøde porter som danner lange pergolaer. Portene er donert av mange forskellige personer, og giverens navn er skrevet med svarte tegn på porten. Det er en helt spesiell stemning på dette stedet, der det til sammen er nesten 10 000 av de oransjerøde portene.

Dag 9: Togreise fra Kyoto til Kanazawa, guidet omvisning i Kanazawa

I dag skal du reise med tog til Kanazawa. Du må selv komme deg fra hotellet til Kyoto stasjon. På stasjonen tar du et Thunderbird-ekspresshurtigtog til Tsuruga. Ved ankomst i Tsuruga bytter du til Shinkansen-hurtigtoget, som tar deg videre til Kanazawa. Turen er på 225 km og tar ca 2 timer. Vi anbefaler at du tar med matpakke til togreisen eller kjøper noe om bord.

Guiden møter deg på togplattformen i Kanazawa og følger deg til hotellet. Etter innsjekking er det duket for en halvdags guidet spasertur til noen av byens høydepunkter.

I likhet med Kyoto har byen et svært godt bevart bymiljø som unnslapp mye av bombingen under andre verdenskrig. Når du går rundt i gatene, får du en klar følelse av Japan slik det var før i tiden.

Første stopp er huset Terashima Kurando, et praktfullt samuraihus med en fin hage og kunstverk utført av krigeren selv.

Deretter går du til den nesten 400 år gamle parken Kenrokuen, som anses for å være en av Japans tre vakreste parker. Derfor er den også meget populær. Navnet Kenrokuen henviser til den perfekte estetiske kombinasjonen av rikelig vann, god plass og avsondrethet, de tre elementene som må til for å skape en vakker japansk have.

Fra Kenrokuen går du gjennom byens pittoreske streder til Higashi Chaya-distriktet, et av de best bevarte tehus-strøkene fra Edo-perioden. Her besøker du det tradisjonelle tehuset Kaikaro, som fungerer som tehus den dag i dag.

Etter turen følger guiden deg tilbake til hotellet.

Dag 10: På egenhånd i Kanazawa

Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan dra på oppdagelsesferd i Kanazawa og området rundt.

Du kan besøke Kanazawas tre aktive geisha distrikter, Higashi Chayagai, Nishi Chayagai og Kazuemachi. Som allerede nevnt ble ikke Kanazawa bombet under 2. verdenskrig, så derfor er det bevart mange praktfulle, gamle bygninger.  Spis lunsj i handelsdistriktet Owaricho og ta en tur på det berømte Omicho-markedet, der matvarene er sirlig oppstilt og utstilt som små kunstverker. Gå gjennom det gamle samuraidistriktet og opplev byen helt spesielle atmosfære. I Hirosaka-gaten selges det eksklusive skåler i lakk, keramikk og en spesiell type porselen, kutani-yaki.

I den sørlige delen av byen ligger det et ninja-tempel som virkelig er et forsvarsverk efter alle kunstens regler. Her er det både skjulte ganger og hemmelige værelser gå på oppdagelse i. En litt annerledes aktivitet vi også kan anbefale er et besøk på Museet for samtidskunst. Her finner du bare kunstverk og installasjoner som er skapt etter 1980 – både japanske og internasjonale.

Dag 11: Kanazawa – Tokyo med Shinkansen, guidet halvdagstur i Tokyo

I dag skal du forlate Kanazawa og sette kursen mot Tokyo. Du må selv komme deg til Kanazawa-togstasjonen, der du skal ta et Shinkansen-hurtigtog. Turen er på 450 km og tar ca 2,5 timer. Vi anbefaler at du kjøper en bentoboks – Japans svar på matpakken – på stasjonen i Kanazawa. Det finnes mange forskjellige bento-menyer, og er supert å ha med seg for å spise lunsj på toget. Det er også mulig å kjøpe mat om bord. Ellers er det bare å lene seg tilbake og nyte utsikten.

Ved ankomst i Tokyo venter guiden din på togplattformen. Sammen reiser dere med offentlig transport til hotellet du skal bo på.

Rett etter at du har sjekket inn på hotellet blir det en guidet byrundtur i det moderne Tokyo. Turen starter i Shibuya, et område som er berømt for flere ting: 1) et sydende shopping-område for mote og motetilbehør, 2) hjemsted for nye trendsettende motedesignere og underholdning, og ikke minst 3) Tokyos mest kjente og fotogene gatekryss, der tusenvis av travle mennesker krysser når det er grønt for gående og rødt for kjørende fra alle retninger.

Heretter går turen til Harajuku, et annet av Tokyos motemekkaer. En av de berømte gatene i Harajuku-distriktet er Takeshita Dori, som sammen med sidegatene her er et mekka for tenåringskultur. Her ser du spesielt unge mennesker som er veldig fargerikt og uvanlig kledd, og stort sett er alt tillatt, men alle er likevel absolutt tekkelige.

Herfra tar guiden deg med til Tokyo Metropolitan Government Building i Shinjuku, en av Tokyos høyeste og mest karakteristiske skyskrapere. Bygningen er 243 meter høy og har to tårn. Begge har en utsiktsplattform i 202 meters høyde, og der er det en formidabel utsikt over byen: i klart vær kan man ofte se Fuji-fjellet i det fjerne, men også det mer nærliggende Tokyo Skytree, Tokyo Tower, Meiji-helligdommen og Tokyo Dome kan ses herfra.

Guiden tar deg med til innsjekk, med mindre du velger å utforske området på egen hånd og finne veien tilbake til hotellet på egen hånd senere.

Dag 12-13: Tokyo på egenhånd

Dagene er til fri disposisjon.

Tokyo har utrolig mye å by på. Keiserpalasset og broen Niju-bashi over vollgraven er en av Tokyos mest berømte severdigheter. Ikke langt fra palasset og parken ligger Ginza-kvarteret, der eiendomsprisene per kvadratmeter er verdens høyeste og de superrike bor. Her finner du alt du kan ønske deg av kafeer, barer, restauranter og shoppingsentre.

Asakusa er Tokyos gamle bydel. Her finnes det fremdeles noen gamle bygninger, og i dette området finner du ingen store høyhus. I tillegg til den hyggelige stemningen i gatene og stredene er den viktigste severdigheten her Sensoji. Overfor inngangen til templet ligger turistinformasjonen. Ta heisen til toppen av bygningen og få et flott utsyn over tempelanlegget. Sensoji er Tokyos eldste tempel, og for mange japanere er det viktig å komme hit for å brenne røkelsespinner. Nakamise er den lange gågaten med suvenirbutikker og matboder som fører opp til Sensoji-templet. Her er det alltid liv og røre, og du vil oppleve kvinner, par og noen ganger hele familier iført tradisjonelle kimonoer. De er på vei for å tenne røkelsespinner og vifte hellig røyk på seg i håp om å bli kvitt sykdom, få hell i livet, få et barn eller kanskje noe helt annet.

Der er mange interessante museer og gallerier i Tokyo, f.eks. Tokyo Museum of Contemporary Art. Du kan lett bruke flere dager på moderne kunst og kitsch-kunst eller manga.

Eller hva med en tur til Jernbanemuseet, der du får lære mer om verdens mest effektive transportsystem?

I bydelen Akihabara finner du alt det hjertet kan begjære innen elektronikk og elektriske varer. Butikk etter butikk handler med elektronikk. I løpet av de senere årene er bydelen også blitt kjent som et sentrum for otaku-kulturen og manga-fans. Det er også her du kan få den helt spesielle opplevelsen å gå på ”maid café”, der personalet er kledt som tegneserie-servitriser.

Dag 14: Hjemreise fra Tokyo til Norge

Dagen er til fri disposisjon til du skal reise til flyplassen.

Den letteste måten å komme til flyplassen på er med toget Narita Express (N’EX), og det kjører hver halvtime i tidsrommet fra klokken 6.00-20.00. Du kan bruke ditt Japan Rail Pass, men det er nødvendig å reservere billetter på forhånd. Det hjelper velkomstguiden deg med når du lander på dag 2.

Fra Tokyo flyr du til Europa med eventuelle mellomlandinger underveis, før du lander på flyplassen du har valgt etter en fascinerende tur med mange minneverdige opplevelser.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Frisk luft og opplevelser i Hakone nasjonalpark
2 netter

Gi deg selv et avbrekk fra bylivet i Tokyo og avslutt reisen din med en forlengelse til naturskjønne Hakone som ligger 84 km sørvest for Tokyo og er en del av Fuji-Hakone-Izu nasjonalpark. Området er kjent for sine onsen-bad og ikke minst sin fantastiske natur, samt utsikten til den 3.776 meter høye storslagne vulkanen Mt. Fuji.

Inkludert i prisen er en to-dagers utfluktsbillett, det såkalte Hakone Freepass, som gir deg ubegrenset adgang til busser, tog og kabelbaner i Hakone. Du får også gratis adgang til noen av Hakones mest populære attraksjoner. Så du kan selv bestemme hva du vil bruke tiden i dette flotte området til. Kanskje vil du ta en tur med en av kabelbanene i Hakone og nyte utsikten over Owakudani-dalen, bedre kjent som Den store, kokende dal? Eller hva med en båttur på kratersjøen Ashi? Mulighetene er mange, så det er bare å utnytte dem på beste måte.

Kvelden kan du med fordel tilbringe i hotellets onsen-bad, der det varme, mineralholdige vannet som er oppvarmet av den vulkanske aktiviteten i området vil løsne eventuelle muskelspenninger og gi deg ny energi.

Dette er en avslappende forlengelse som gir deg interessante og behagelige opplevelser i Japans imponerende og flotte natur.

Forlengelsen inkluderer 1 natt på hotell med halvpensjon i Hakone, 1 natt på hotell med frokost i Tokyo, tog mellom Tokyo og Hakone samt 2-dages utfluktsbillett til bruk i Hakone nasjonalpark.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål