TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideBaitong Hotel & Resort

Baitong Hotel & Resort

Phnom Penh

Baitong Hotel & Resort er en ekte oase i hjertet av Phnom Penh. Hotellet har en flott beliggenhet og er i gangavstand fra severdigheter som Sølvpagoden og templet Wat Phnom, byens kveldsmarked og den berømte gule bygningen som huser Central Market. Ikke langt unna ligger også den travle elvebredden, og her kan du se stedet der elvene Mekong og Tonle Sap møtes.

Hotellet er moderne og lyst innredet, med fine rustikke detaljer – legg spesielt merke til den snodde trappen, søylene og veggene. Flere steder på hotellet er det innredet hyggelige kroker der du kan sitte og slappe av med en god bok.

Den rustikke og moderne designen går igjen på rommene, som er veldig trivelig og hyggelig innredet med varme farger. Alle de105 rommene har aircondition, Wi-Fi, minibar, safe og elektrisk kjele, slik at du kan lage deg en kopp te eller kaffe. På badet finner du badekåpe, tøfler, toalettartikler og hårtørker.

Hagen er en liten oase med massevis av grønne, tropiske planter og til og med palmer og dammer. Her er det fredelig, og roen avbrytes bare av den boblende jacuzzien. Vannet herfra faller som en liten foss i bassenget nedenfor.

Hotellet har også en fin solterrasse med liggestoler, parasoller og svømmebasseng med glassbunn.

Hver morgen får du servert en deilig frokostbuffet på hotellets hovedrestaurant, og den inneholder både vestlige og asiatiske retter. Lunsj eller middag kan du spise på ”Kuang Seafood Restaurant” – en berømt sjømatrestaurant som også finnes i Japan, Korea, Kina, Taiwan – og nå også på Baiting Hotel & Resort i Kambodsja. Her kan du få retter av fisk og skalldyr med restaurantens berømte seafood sauce, første gang laget av Hr. Kuang for evigheter siden. Oppskriften er gått i arv i flere generasjoner.

Når dagen går mot hell, kan du ta en tur innom hotellets hyggelige og stemningsfylte rooftop bar, ”Lantern Bar”. Baren har utsikt over byen. Som navnet antyder er det mange flotte lanterner og levende lys her. Kos deg med en cocktail eller et glass vin mens solen forsvinner bak høyhusene i Phnom Penh. Takterrassen lyses opp av lanternenes skjær mens musikken spiller diskret i bakgrunnen.

Pris for rom oppgradering, per natt:
Deluxe Pluge Pool Per person fra:  510 kr.
Deluxe Garden Terrace Per person fra:  390 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14