TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideLeopard Beach Resort & Spa

Leopard Beach Resort & Spa

Diani Beach

På en av verdens mest fantastiske strender, Diani Beach, 34 km sør for Kenyas travle havneby Mombasa, finner du det 5* Leopard Beach Resort & Spa.

Resortet er omgitt av en kjempestor tropisk hage og ligger rett ved de hvite sandstrendene og det turkisblå Indiske hav. Vannet her er rolig på grunn av korallrevet som demper bølgene.

Her er det 158 rom i forskjellige størrelser. Alle bygningene ligger spredt ut i den store hagen, så her er det god plass. Alle rom har egen balkong eller terrasse. Det er gratis WI-FI, minibar, te- og kaffefasiliteter og aircondition på alle rom.

Du kommer ikke til å kjede deg på Leopard Beach. Resortet byr på et lekkert spa, et femstjerners dykkersenter, golfmuligheter, volleyballbaner, brettseiling – og selvsagt svømmebasseng og den lange, hvite stranden rett utenfor døren. Til tross for alle aktivitetene er det alltid mulig å finne et rolig hjørne på resortet. Det er ikke uten grunn at resortet har vunnet flere priser.

“All Inclusive” består av følgende:

Frokost, lunsj og middag som serveres i hovedrestauranten.

Mineralvann, juice, lokale øl og viner, utvalgte cocktails.

Vær oppmerksom på at drikkevarer er tilgjengelige det meste av dagen – men ikke døgnet rundt. Nøyaktige tider opplyses ved ankomst på hotellet.

Pris for rom oppgradering, pr. natt:
Deluxe Terrace med halvpensjon Per person fra:  180 kr.
Seaview Chui Class Cottage med halvpensjon Per person fra:  625 kr.
Pris for pensjon, 1 natt:
Helpensjon Per person fra:  170 kr.
All inclusive Per person fra:  480 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14