TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideIko Mauritius Resort

Iko Mauritius Resort

Le Chaland Beach

På Mauritius’ ville og uberørte østkyst – lengst mot sør – finner du den flotte 5-stjerners resorten Iko. Hotellet tilhører luksuskjeden Anantara og har alt det man forventer av en resort med hele 5 stjerner.

Hvor eksklusivt dette stedet er vil du allerede merke når du blir ønsket velkommen i den flott utsmykkede lobbyen og innlosjert på et av de komfortable rommene. Her er det lagt vekt på alle detaljer i innredningen, og resorten er både hyggelige og moderne.

Alle de 172 rommene har egen balkong eller terrasse, og alle har også espressomaskin, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og et lekkert bad med BÅDE dusj og badekar.

Mye av dagene vil du sikkert tilbringe ved det vakre evighetsbassenget med utsikt til Det indiske hav. Hvis du har lyst til å samle flere opplevelser, er det fine tur- og sykkelstier rett utenfor døren. Spill tennis eller få en avslappende massasje på hotellets spa – kanskje mens barna har det morsomt på hotellets Kids Club eller ved det spesielle barnebassenget.

Blue Bay Marine Park ligger bare et steinkast fra hotellet, men hvis du har lyst til å snorkle, trenger du ikke en gang å forlate hotellets område. I havet rett utenfor resorten er det gjort et stort arbeid for å redde korallene, så her kan du beundre livet under havet like ved stranden. Av hensyn til miljøet under havet går det heller ingen båter med motor rett utenfor hotellet – det gir både deg og de sårbare korallene fred og ro.

Kos deg med en aldri så liten ettermiddagsdrink i den hyggelige baren før du vandrer videre til en av hotellets tre restauranter, som alle har hvert sitt kulinariske tema.

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 5 netter:
Premier garden, halvpensjon Per person fra:  6.945 kr.
Premier garden, halvpensjon Per person fra:  2.130 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14