TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideThe Sands at Chale Island

The Sands at Chale Island

Chale Island

Velkommen til paradis.

Du kan nesten merke hvordan pulsen blir langsommere når du går i land på den lille øya Chale, vel to timers kjøring sør for Mombasa.

I det turkise vannet rundt øya lever det koraller og fargerike fisk, og i mangrovene på selve øya finner du kolonier av colobusaper og et rikt fugleliv. Den kritthvite sandstranden – som du ikke deler med andre enn resortens andre gjester – frister til avslapning, bading og soling,

Livet på øya styres i stor grad av havet. Ved høyvann tar man båt over til øya – ved lavvann foregår transporten med traktor. Ved lavvann kan du gå hele veien rundt øya og se på alt det interessante som dukker opp på stranden, og ved høyvann er det flott å padle en tur i kajakk.

Resorten har iverksatt mange ulike bærekraftstiltak og arbeider aktivt med å bevare øyas flora og fauna, både til vanns og til lands. Av samme grunn er det f.eks. ikke elektrisitet om dagen, når solen lyser opp – og mange av gjestene på resorten er på utflukt.

Her er det 60 rom fordelt på 6 ulike kategorier. Alle romkategoriene har egen veranda med utsikt enten til havet eller til naturen på øya.

Spis og drikk godt på resortens restauranter og barer, få en deilig massasje på spaet, ta en dukkert i bassenget eller prøv deg på noen av de mange vannsportsaktivitetene. Ved solnedgang kan du slange deg i en av hengekøyene over havet og nyte en drink mens du nyter solens siste stråler.

Vær oppmerksom på at The Sands at Chale Island er stengt fra 15.04.24 – 20.06.24.

Pris for oppgradering fra Leopard Beach Resort & Spa pr. natt:
Standard Room med halvpensjon Per person fra:  710 kr.
Deluxe Room med halvpensjon Per person fra:  1.065 kr.
Ocean View Banda med halvpensjon Per person fra:  1.510 kr.
Oppgradering fra halvpensjon til Eat-All-Around (gir mulighet til å spise på flere restauranter) Per person fra:  700 kr.
Oppgradering fra halvpensjon til All Inclusive (gir mulighet til å spise på flere restauranter, og et utvalg drikkevarer er inkludert) Per person fra:  1.165 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14