TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideBlau Varadero

Blau Varadero

Varadero

Den flotte all-inclusive-resorten, Blau Varadero har en fantastisk beliggenhet ved Det karibiske hav ligger og er kun egnet for voksne (adults only). Derfor er den også et populært valg for par.

Her kan du glede deg til å bli møtt av en avslappende atmosfære i tropiske omgivelser med vaiende palmer og lyden av bølgeskvulp fra Det karibiske hav.

Resorten har moderne, store rom med en fargerik innredning. Alle rom har aircondition, minibar, safe,TV, Wi-Fi og eget bad med hårtørker. Dessuten har de en balkong der det passer perfekt å slappe av litt i den lune, tropiske brisen.

På denne all-inclusive-resorten er mulighetene mange, og det er du selv som bestemmer tempoet. Ta en dukkert i det store bassenget, slang deg på en liggestol med en god bok eller få en velgjørende massasje på hotellets spa (mot betaling). For alle som vil være aktive tilbys det alt fra fitness til tennisbaner og diverse vannaktiviteter.

Når det er tid til en forfriskning og sulten melder seg, er det også noe for enhver smak. Resortens 4 restauranter serverer retter både fra det cubanske og internasjonale kjøkkenet. Som en perfekt avslutning på dagen bør du ikke gå glipp av en frisk mojito på en av resortens 5 barer.

Tilleggspris for oppgradering fra Hotel Iberostar Tainos til Blau Varadero:
Superior Garden View Room med all-inclusive, pr. natt: Per person fra:  450 kr.
Superior Sea View Room med all-inclusive, pr. natt: Per person fra:  600 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14