TRYGGHETSGARANTI - LES MER
16 dager

Rundreise i Peru med Amazonas

Opplev verdens største regnskog med unik natur og fascinerende dyreliv, kombinert med Perus andre høydepunkter: Machu Picchu, Cusco, Titicacasjøen, Colca Canyon, Arequipa og Lima.

Rundreise i Peru med Amazonas
Rundreise i Peru med Amazonas
16 dager
ForsideLatin-AmerikaPeruRundreise i Peru med Amazonas

Rundreise i Peru med Amazonas

Opplev verdens største regnskog med unik natur og fascinerende dyreliv, kombinert med Perus andre høydepunkter: Machu Picchu, Cusco, Titicacasjøen, Colca Canyon, Arequipa og Lima.

ForsideLatin-AmerikaPeruRundreise i Peru med Amazonas
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Fly fra Norge til Lima med flybytte underveis t/r
 • 3 innenriksflyvninger: Lima – Arequipa & Cusco – Puerto Maldonado – Lima
 • Transport fra og til flyplassene (foregår i mindre internasjonale grupper)
 • Buss: Arequipa – Colca Canyon – Puno – Cusco
 • Tog: Cusco – Aguas Calientes t/r
 • 12 overnattinger på gode hoteller inkl. frokost
 • 2 overnattinger i Amazonasjungelen inkl. helpensjon
 • 3 x lunsj (dag 4, 6, 7)
 • Individuell rundreise; dog foregår alle utflukter i mindre internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – Prisen gjelder ved min. 2 reisende. Forhør deg om prisen hvis du reiser alene

Omfattende utfluktspakke:

 • Halvdagstur i Lima med Larco Museum
 • Halvdagstur i Arequipa med Santa Catalina klosteret
 • 2 dagers tur til Colca Canyon med termalbad, gamle landbruksterrasser og kondorer
 • Heldagstur til Titicacasjøen med øyene Uros og Taquile
 • Halvdagstur i Cusco og nærliggende omgivelser
 • Heldagstur til Den Hellige Dal
 • Guidet omvisning i Machu Picchu
 • Guidede ture i Amazonas
 • Inngangsbilletter til nevnte severdigheter

REISEN KORT & GODT

Peru er et utrolig vakkert og spennende land. Denne reisen tar deg med på eventyr du sent vil glemme. Du kan se frem til å oppleve byene Lima og Arequipa, som begge er preget av flotte kolonitidsbygninger. Omkranset av storslåtte vulkaner finner du den dype dalen Colca Canyon med hyggelige landsbyer, eldgamle landbruksterrasser og et spennende dyreliv med lamaer, alpakkaer og kondorer. Ved den høytliggende Titicacasjøen får du et innblikk i indianernes kultur og dagligliv. Du besøker Inkarikets gamle hovedstad Cusco med sin beundringsverdige steinhuggerkunst, Den hellige dal med imponerende terrassesystemer, sjarmerende landsbyer og fargerike markeder samt berømte Machu Picchu, et av verdens nye underverker. Reisen slutter i den frodige Amazonas-regnskogen med fargerike sommerfugler, frosker, papegøyer, aper og utallige grønne planter.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Opplev Amazonasjungelens unike dyre- og planteliv på nært hold i verdens største regnskog
 • Bli med på en reise tilbake i tiden og opplev inkaenes imponerende byggverk rundt Cusco, deriblant det mest berømte av dem alle: Machu Picchu
 • Føl Andesfjellenes magi ved den dype kløften Colca Canyon, hjemstedet til majestetiske kondorer
 • Gå på oppdagelsesferd i den vakre hvite by Arequipa, omgitt av høye vulkaner

Reisene våre inkluderer altid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle overnattinger
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Døgnbemannet telefon – Vi er med deg hele veien
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst i Lima

I dag er det avreise fra Norge, og turen går til Peru med mellomlanding(er) underveis. Du ankommer Lima flyplass, der du blir møtt av en representant fra vår samarbeidspartner i Peru som vil bringe deg til hotellet ditt. Turen fra flyplassen til hotellet tar ca. 1 time, og underveis vil du få svar på spørsmål du eventuelt måtte ha om reisen din. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 2: Byrundtur i Lima

I dag skal du på en halvdags byrundtur i den peruanske hovedstaden, som ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro. Du besøker byens flotte og livlige sentrale plass Plaza Mayor prydet med rosenhager, høye palmer og en fontene med byens skytsengel på toppen. Plassen er omgitt av vakre bygninger fra kolonitiden, bl.a. presidentpalasset, erkebiskopens palass og byens mektige katedral fra 1555, der Pizarros jordiske levninger oppbevares. Deretter drar du til San Fransisco-klosteret og dets kirke fra 1674, som er byens flotteste barokkirke. Klosteret inneholder flotte mosaikkfliser fra Sevilla og freskomalerier som ble oppdaget da et jordskjelv ødela deler av yttermuren. Spesielt interessant er museet for religiøs kunst, biblioteket med mer enn 25.000 bøker og katakombene under kirken.

Turen går videre til San Isidro-distriktet med attraktive parker og den moderne bydelen Miraflores med strender, flotte hager, plasser og hyggelige cafeer og restauranter. Byrundturen avsluttes med et besøk på Larco-museet, et av Limas mest kjente museer. Det er viet precolombiansk kunst og har en omfattende samling interessante gjenstander fra ulike precolombianske kulturer, blant annet Moche, Nazca, Chimú og Inka.

Dag 3: Fly fra Lima til Arequipa – byrundtur i Arequipa (2 335 meter)

Arequipa ligger vakkert til i Andesfjellene, i nesten 2 400 meters høyde, med vulkanene Misti (5 822 m), Chachani (6 057 m) og Pichu-Pichu (5 669 m) som flott kulisse. Byen kalles også “Den hvite by” fordi de fleste husene er bygd av hvit vulkanstein.

Du blir hentet på hotellet ditt i Lima og kjørt til flyplassen. Herfra flyr du til den sjarmerende byen. Det er en flyreise på ca. 1,5 time. Ved ankomst i Arequipa blir du hentet på flyplassen og kjørt til hotellet ditt.

Om ettermiddagen skal du på byrundtur og se de mange fornemme herskapshusene og kolonitidsbygningene fra 1700-tallet med utskårne dører, franske vinduer og hyggelige bakgårder. Du får også se byens sentrale plass, Plaza de Armas, med palmer, gamle gasslykter, springvann og naturligvis byens enorme katedral.

Deretter venter Arequipas største attraksjon, Santa Catalina-klosteret, der det en gang bodde mer enn 400 nonner. Santa Catalina ble grunnlagt i 1580 av den rike enken Maria de Guzmán. Klosteret var primært for overklassen, og i kolonitiden var det vanlig at familiens nest eldste barn skulle tjene kirken. Jentene ble brakt til klosteret allerede i tre-årsalderen og kom aldri utenfor murene igjen.

Klostret har flere ganger blitt rammet av jordskjelv, men det er gjenoppbygd i opprinnelig stil, og de historiske bygningene står her fremdeles. Selv om klosteret i dag er åpnet for offentligheten, bor det fremdeles en liten religiøs orden i den ene enden av anlegget. I vår tid kan imidlertid nonnene fritt motta besøk og forlate Santa Catalina-klosteret når de vil.

Siste stopp på turen er Yanahuara-plassen, der det er gode muligheter til å ta flotte bilder av det imponerende vulkanlandskapet som omgir byen.

Kvelden er til fri disposisjon i Arequipa.

Overnatting:
Dag 4: Buss fra Arequipa til Chivay i Colca Canyon (3 650 meter)

Tidlig om morgenen går turen til Colca Canyon, en 3 400 meter dyp kløft og faktisk en av de dypeste kløftene i verden. Til sammenligning er den omtrent dobbelt så dyp som Grand Canyon i USA.

De neste par dagene får du virkelig oppleve de mektige Andesfjellene. Du krysser den spektakulære høysletten Altiplano. Den er kjent for sitt tørre, golde landskap med store åpne vidder der du kan få øye på beitende lamaer og alpakkaer. Flere steder kjører du i over 4 000 meters høyde. Det høyeste passet og utsiktspunktet på ruten heter Mirador de los volcanes, og herfra har du i klart vær en fantastisk utsikt til de omliggende vulkanene. Utsiktspunktet ligger i ca. 4 900 meters høvde, og du vil nok raskt merke at den tynne luften i denne høyden gjør det mer anstrengende å puste. Derfor blir det også bare et raskt fotostopp før du fortsetter ned mot byen Chivay, som fungerer som inngang til Colca Canyon.

Om ettermiddagen er det tid til litt livsnytelse i Chivays varme bad. De oppvarmes naturlig av områdets vulkanske aktivitet. Chivay er også omgitt av høye vulkaner: Sabancaya på 5 976 meter og Ampato på 6 288 meter.

Avstand: Ca. 167 km

Transporttid: Ca. 4 timer

Dag 5: Utflukt til Colca Canyon - buss til Puno (3 827 meter)

Etter frokost kjører du til det storslåtte utsiktspunktet Mirador Cruz del Condor, der du har utsikt over en av de dypeste delene av Colca Canyon. Det er en helt fantastisk opplevelse å stå her og se ned i og ut over den enorme kløften. Her kan du være så heldig å se kondorer sveve lydløst over hodet ditt. Kondoren er verdens største rovfugl og har et vingespenn på opptil 3 meter. Den bruker de varme luftstrømmene som stiger til værs fra kløften til å få luft under vingene.

Etter denne imponerende naturopplevelsen skal du gå en kort tur i dalen, og der kan du se de gamle landbruksterrassene som har vært i bruk i flere århundre. Det er også gode muligheter til å kjøpe fargerike suvenirer. Herefter kjører du tilbake til Chivay for å spise lunsj før du setter deg på bussen til Puno.

Puno ligger ved Titicacasjøen, den største sjøen i Sør-Amerika og verdens høyest beliggende navigerbare sjø. Byen hadde en viktig historisk betydning for inkaene. Det var nemlig her at den første inkaen, Manco Capac, steg opp av Titicacas vann, grunnla inkaenes imperium og ble den første kongen i Cusco. I dag er Puno en landbruksby som spesielt driver med oppdrett av lamaer og alpakkaer, og derfor kan ullvarer kjøpes til gode priser her.

Avstand: Chivay – Cruz del Condor t/r + Chivay – Puno: Ca. 385 km

Transporttid: Ca. 9 timer

Dag 6: Utflukt på Titicacasjøen (3 810 meter)

I dag skal du på en heldagsutflukt på Titicacasjøen, som deles av Peru og Bolivia. Her venter det et spennende møte med to meget forskjellige høylandindianersamfunn der hvor gamle tradisjoner fremdeles holdes i hevd.

Fra byens havn seiler du først ut til de flytende sivøyene, Islas Uros, som fremdeles er bebodd av Uros-folket. Dette folket bruker sjøens gratis byggematerialer, nemlig de sterke totorasiven, til bl.a. å bygge, øyer, hus og båter. Selv om øyene i dag er blitt litt kommersielle, er det fremdeles fascinerende å lære om Uros-folkets kultur og gamle tradisjoner og ikke minst beundre deres imponerende håndverk.

Heretter seiler du videre til den fredelige øya Taquile. Den er spesielt kjent for sitt fargerike kunsthåndverk og sine “strikkende menn”. Her på øya er det nemlig mennene som strikker, og det er de veldig flinke til! Mønsteret på en manns strikkelue, en chullo, viser både kreativiteten og den sivile statusen hans. Kvinnene spinner garnet og vever. Det er kvinnene som vever de vakre beltene til mennenes klesdrakter.

Du spiser lunsj på den vakre, kuperte øya, og deretter tar guiden deg med på en tur til fots, opp til øyas høyeste punkt. Her er det flott utsikt over Titicacasjøen, med høye fjell i bakgrunnen.

Midt på ettermiddagen seiler du tilbake til Puno, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 7: Buss fra Puno til Cusco (3 400 meter)

I dag har du en lang, men opplevelsesrik reise foran deg. Du blir hentet på hotellet ditt og kjørt til busstasjonen. Der venter en buss på å kjøre deg til Cusco, en gang Inkarikets formelle hovedstad og i dag en elegant, blomstrende flerkulturell by.

Du krysser Altiplano, der du kanskje får se vicuñas, et dyr som er i familie med kamelen men som kan minne om en lama eller en alpakka. Underveis blir det flere stopp, og du vil få guidet omvisning ved gamle ruiner og monumenter, bl.a. ved Pukara-museet. Pukara var den første regionale byen like ved Titicacasjøen, og den kan dateres tilbake til 500 f.Kr. Museet er en del av et arkeologisk utgravingsområde der man har funnet imponerende steinskulpturer, keramikk og andre interessante arkeologiske funn som gir et interessant innblikk i den andinske sivilisasjonens historie.
Deretter passerer du La Raya, som med sine 4 319 meter er det høyeste punktet på ruten. Deretter går det nedover og gjennom en flott dal der det blant annet dyrkes avlinger som poteter og mais. Du kommer frem til Raqchi, der du ser ruinene av templet Viracocha, et av inkaenes helligste steder. Siste stopp før Cusco er den berømte kolonitidskirken Andahuaylillas, bedre kjent under navnet “Sixtine Chapel of the Americas” på grunn av sine flotte takmalerier og andre kunstverk.

Ved ankomst i Cusco sjekker du inn på hotellet ditt, og om kvelden kan du gå på oppdagelsesferd i byen og spise på en av de gode restaurantene.

Avstand: Ca. 390 km

Transporttid: Ca. 10 timer, inkl. stopp

Dag 8: Byrundtur i Cusco (3 400 meter)

Denne morgenen/formiddagen kan du slappe av og gjøre det du har lyst til. Om ettermiddagen skal du på byrundtur i og omkring Cusco. Du besøker byens sentrale plass, Plaza de Armas, som i inkatiden ble kalt Hucaypata eller ”Krigernes plass”, og her har mange viktige begivenheter i Cuscos historie funnet sted.

Det er også her du finner Cuscos katedral. Den ble bygget med stein fra inkaruinene Sacsayhuamán over inkapalasset Viracochas i kolonitiden. Katedralen har derfor en flott blanding av spansk renessansearkitektur og inkaenes mesterlige steinarbeider. Gaten ved siden av katedralen fører til Santo Domingo-kirken, som er bygget over det som en gang var et av inkarikets viktigste templer, Koricancha. Det tidligere storslåtte soltempelet utgjør kirkens fundament og er bygget uten hjelp av mørtel. Her passer hver enkelt stein perfekt.

Du fortsetter til Kenko, en inkahelligdom med en fem meter høy steinblokk som sies å ligne på en puma. På dette stedet dyrket man Moder jord, og her er det vannkanaler som er hugget ut i massive klipper og et underjordisk rom. Lengre borte fra veien står det en mindre festning, Puka Pukara, som man mener har voktet veien og inkaenes Hellige dal. Her er det terrasser, trapper, tunneler og tårn som er uthugget i fjellsiden. Mot nord ligger Tambomachay, et hellig badested for inkaenes herskere og kvinnene i kongefamilien. Systemet er et byggeteknisk mesterstykke, og det kan fremdeles levere vann.

Til slutt besøker du militærkomplekset Sacsayhuaman, som har en vakker beliggenhet med utsikt over Cusco. Med sine dobbelte murer av utskåren granitt er Sacsayhuaman et spennende eksempel på inkaenes imponerende arkitektoniske kunnskaper. Den største blokken veier mer enn 125 tonn. Deretter går turen tilbake til Cusco, der du har kvelden til fri disposisjon.

Dag 9: Utflukt til Den hellige dal (ca. 2 800 - 3 400 meter)

I dag skal du på utflukt til Urubamba-dalen, inkaenes Hellige dal. Første stopp er Pisac, som spesielt er kjent for sine indianermarkeder, der man kan kjøpe alt fra peruanske ullgensere og musikkinstrumenter til malerier, vevde produkter og smykker. Pisac er også kjent for sine imponerende ruiner som ligger over byen. De er bygget av mindre stein enn de du finner i Sacsayhuaman, men den presisjonen de er hugget ut og tilpasset med er helt utrolig – og det er også utsikten.

Etter lunsj fortsetter du til Ollantaytambo, en annen sjarmerende landsby i hjertet av dalen, en by som nesten er et levende museum, for alle innbyggere holder fast på gamle tradisjoner og lover som er overlevert fra deres forfedre. Byen er kjent for bygningskomplekset av samme navn, som består av templer, bad og imponerende militære installasjoner.

Deretter går turen tilbake til Cusco, der resten av dagen er til fri disposisjon.

Avstand: Ca. 160 km

Transporttid: Ca. 10 timer, inkl. stopp

Dag 10: Buss/tog fra Cusco til Aguas Calientes (2 040 meter)

Du blir hentet om morgenen og kjørt til stasjonen der du tar toget til Aguas Calientes – en tur på ca. 3 timer. Aguas Calientes er en liten by som ligger ved tåkeskogen like ved ruinkomplekset Machu Picchu. Når du kommer til byen, vil en buss kjøre deg til hotellet ditt. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Avstand: Cirka 125 km

Transporttid: Cusco – Aguas Calientes (buss + tog): Ca. 4 timer

Dag 11: Besøk til inkaruinbyen Machu Picchu – tog/buss tilbake til Cusco (3 400 meter)

Tidlig om morgenen blir du hentet og kjørt til et av verdens syv underverker og turens høydepunkt, det fantastiske ruinkomplekset Machu Picchu, som ligger eventyrlig til på en grønn, bratt høyde i Urubamba-dalen, omkranset av tåkeskog, grønne fjelltopper og snødekte fjelltinder lengre borte i horisonten. Her får du en guidet omvisning der du vil lære mer om den imponerende og intelligente inka-arkitekturen med de smale terrassene i bratte fjellsider og begravelsesplasser, fengsler, små boligområder og templer.

Det sies at det var den amerikanske oppdagelsesreisende Hiram Bingham som oppdaget Machu Picchu den  24. juli 1911. Dette er nok ikke helt sant, men han sørget i hvert fall for at verden fikk vite om dette fantastiske stedet. Inkabyen ble bygd omkring år 1462 i Inkarikets storhetstid og ble forlatt mindre end 100 år senere. Man tror at grunnen til dette var en vannkoppeepidemi. Machu Picchu ble aldri oppdaget og plyndret av spanjolene, og derfor har dette stedet spesielt stor kulturell betydning og betraktes som hellig. Machu Picchu var hjemstedet til prester, høytstående funksjonærer, håndverkere, tjenere og jomfruer utvalgt til å vie sitt liv til Solguden. Det var en by med gater, akvedukter der det fremdeles renner vann, fontener og ganger som hadde religiøse funksjoner.

Etter en guidet omvisning har du tid til å utforske området på egenhånd.

Du har ettermiddagen til fri disposisjon i Aguas Calientes, der du kan spise lunsj og eventuelt besøke de varme kildene og slappe av i det naturlig varme vannet. Husk badetøy. Det er disse varme kildene som har gitt byen sitt navn, Aguas Calientes, som betyr varmt vann.

Toget tilbake til Cusco går sent om ettermiddagen. Det nøyaktige tidspunktet får du opplyst av guiden din etter omvisningen i Machu Picchu.

Ved ankomst til Cusco blir du kjørt tilbake til hotellet ditt.

Avstand: Cirka 125 km

Transporttid: Aguas Calientes – Cusco (tog + buss): Ca. 4 timer

Dag 12: Fly fra Cusco til Puerto Maldonado – ankomst på jungellodge i Amazonas

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, og herfra flyr du til Puerto Maldonado. Dette er en utrolig flott flytur, for du har utsikt til de snøkledde Andesfjellene og den grønne Amazonas-regnskogen. Ved ankomst blir du hentet av en representant fra Corto Maltes Amazonia-lodgen, som vil ta deg med til lodgen via Madre de Dios-elven – en båttur på ca. 40 min.

Ved ankomst blir du ønsket velkommen med en forfriskning og får en introduksjon til lodgen samt til de neste dagenes spennende jungelprogram.

Etter en god frokost venter den første turen i jungelen, der du lærer om regnskogens tropiske trær og planter og deres medisinske bruksmuligheter. Du besøker også en shiringuero-leir, en leir der du kan se hvordan lokalbefolkningen høster naturgummi, også kalt lateks, og bruker det til forskjellige produkter. Naturgummi er en av Madre de Dios-regionens viktigste inntektskilder.

Tilbake på lodgen kan du slappe av i en hengekøye, ta en dukkert i svømmebassenget, nyte en cocktail i baren eller sette deg nede ved elven og beundre den flotte solnedgangen over regnskogen.

Senere på kvelden skal du bli med på en guidet båttur nedover elven for å få øye på kaimanene som lever ved elvebredden. Når kaimanene blir blendet av lyset fra guidens lommelykt, lyser øynene deres rødt, og det gjør det lettere for deg å få øye på dem.

Etter dagens mange opplevelser tar du båt tilbake til lodgen og spiser middag på lodgens restaurant ved elvebredden.

OBS: Du kan kun ta med maks. 10 kilo bagasje til lodgen. Resten av bagasjen kan gis til sjåføren og oppbevares på Corto Maltes Lodges i Puerto Maldonado.

Merk: Programmet i Amazonas-jungelen er med forbehold om endringer. Det kan oppstå endringer i værforhold eller dyrenes adferd som fører til at programmet av sikkerhetshensyn kan bli endret litt. Følg alltid guidens anvisninger.

Dag 13: Opplevelser i Amazonasregnskogen

Tidlig om morgenen går turen til Sandoval-sjøen. Etter 20 minutters båttur på Madre de Dios-elven skal du på en ca. 3 kilometers vandring i Tambopata-naturreservatet. I reservatets tropiske regnskog vil du bl.a. kunne oppleve gigantiske trær, slanger, ekornaper, brøleaper og forskjellige fuglearter, som f.eks. hoatzin-fuglen, som også er kjent som ”stinkfuglen” på grunn av sin lukt.

Ved ankomst til den vakre Sandoval-sjøen går du ombord i en liten robåt og drar ut på sjøen for å lete etter brasilianske kjempeotere. På båtturen vil det også være gode muligheter til å få øye på kaimaner, piratfisk og isfugler. Når guiden finner et fint sted å ta en pause, kan du nyte naturen rundt deg mens du spiser din medbragte frokost.

Tilbake på lodgen er det tid til litt avslapning og lunsj før dagens neste utflukt.

Om ettermiddagen går turen til et av lodgens utkikkstårn på henholdsvis 20 eller 42 meter, som er bygget for å kikke etter fugler og andre dyr som lever i høyden. Her oppe har du også en formidabel utsikt over regnskogen, og du kan glede deg til en flott solnedgang. Hvis du ikke har lyst til å gå opp i utkikkstårnene, kan programmet tilpasses lokalt.

På vei tilbake til lodgen besøker du en leir der paranøtt-innhøsterne holder til. Paranøtter er, som naturgummi, en av regionens viktigste inntektskilder.

Før middag kan du ta en svømmetur i lodgens svømmebasseng under den klare stjernehimmelen eller slappe av i hengekøyen på terrassen mens du lytter til regnskogens mange lyder.

Dag 14: Opplevelser i Amazonas - fly fra Puerto Maldonado til Lima

Tidlig om morgenen skal du ut på en 20 minutters vandring til leireveggen Parrot Clay Lick, der flere papegøyearter holder til. Papegøyene lever normalt av frukter, frø, nøtter, blomster og blader, men noen av dem inneholder gift og etsende stoffer, og det sies at papegøyene spiser leire for å nøytralisere disse stoffene.

Etter turen til Parrot Clay Lick er det frokost på lodgen, og deretter er tiden kommet til å si farvel til Amazonas-regnskogen. Du tar båt tilbake til Puerto Maldonado, der det blir tid til et raskt besøk på det lokale markedet før turen går mot flyplassen, der du flyr til Lima. Her har du en siste overnattning før du reiser tilbake til Norge. Tiden kan du bruke til å kose deg i Miraflores, foreta de siste innkjøpene eller bare slappe av på en kafe og nyte utsikten over Stillehavet.

Dag 15: Hjemreise

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, der du flyr i retning Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 16: Hjemkomst

Du kommer hjem til Norge etter en opplevelsesrik ferie.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Vær oppmerksom for at prisen for enkeltrom kun gjelder ved min. to reisende. Kontakt oss hvis du reiser alene. 
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål