TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSabi Sabi Private Game Reserve

Sabi Sabi Private Game Reserve

Kruger Nasjonalpark

Drømmer du om den ultimate luksussafariopplevelsen i Sør-Afrika, skal du oppgradere til Sabi Sabi. Her er det ikke spart på noe, dette er Sør-Afrika på sitt aller beste!

Sabi Sabi ligger i Sabi Sands Game Reserve, et av de beste og mest kjente safariområdene i hele Kruger.

Viltreservatet er privateid og grenser til Kruger nasjonalpark. Det er ingen gjerder mellom viltreservatet og nasjonalparken, og dyrene kan derfor uhindret bevege seg fritt, men i motsetning til nasjonalparken er det i det private viltreservatet mulig både å dra på bushwalk og kjøre “off-road”. Dessuten er det bare gjester som bor på lodgene i det private viltreservat som har lov til å kjøre på safari her.

Du er garantert en eksklusiv og enestående luksussafariopplevelse i Sabi Sabi.

Hvis du velger å oppgradere til Sabi Sabi, er ALT inkludert. Alle måltider, inkl. drikkevarer (unntatt champagne), stor minibar på rommet, daglige game drives, bushwalk samt mulighet til å få vasket klær. Det betyr at safariprogrammet ditt ser annerledes ut enn det som er beskrevet i programmet, for alle dagene tilbringes i det private viltreservat med game drives og bushwalk. Til gjengjeld er du i Sør-Afrika aller beste safariområde.

Vi anbefaler derfor ikke, at du kjøper ekstra utflukter hvis du oppgraderer til Sabi Sabi. Lodgene er rett og slett for fantastiske til å tilbringe tiden andre steder – og her er det massevis av aktiviteter.

Vi har mulighet til å tilby oppgradering til 4 forskjellige lodger i Sabi Sabi. Den ene mer imponerende og luksuriøs enn den andre.

De fire lodgene er inspirert av konseptene “i går”, “i dag” og “i morgen” og har altså et historisk preg, et mer moderne preg eller gir en nesten futuristisk opplevelse.

Bush Lodge
Bush Lodge er den største lodgen i Sabi Sabi-familien.

Dette er stedet for deg som gjerne vil ha litt liv på lodgen din, og denne lodgen representerer (sammen med Little Bush Camp) det moderne i lodge-familien.

Her er det 25 rom, alle rålekkert innredet i en flott blanding av afrikansk stil som møter en moderne og rustikk stil. Her er det alle tenkelige fasiliteter, som minibar, snacks, aircondition, te- og kaffefasiliteter osv., og alle rom har egen veranda med utsikt til bushen.

Denne lodgen er perfekt hvis du reiser med barn. Rommene er store nok til å få plass til hele familien, og barna er velkomne i den lille lokale “barneklubben”, som også er barnehage for barna til de ansatte på de 4 lodgene.

Lodgen har to bassenger, det ene er et basseng til barna. Du som ikke har med deg barn, kan nyte roen for freden ved voksenbassenget.

Bush Lodge er den ene av 2 lodger som tilbyr spa.

Selati
Safari er en reise tilbake i tiden.

Selati er for deg som drømmer om å være Karen Blixen for en stund. Her er det grønne veloursofaer, mørke lærmøbler og lanterner på bordene som er dekket med krystallglass. Veggene er dekorert med bilder og fotografer fra den gang gulltoget kjørte her, og alt oser av historie og luksus.

Alle de 7 suitene er innredet i historisk-romantisk stil og nostalgien er utrolig sjarmerende – men gammeldags er det ikke – alt er moderne og velfungerende, helt fra det lanterneopplyste badekaret utendørs til den gammeldags utseende kofferten som fungerer som sofabord.

Leiren er liten og intim og er for deg som elsker historie, sjarm og god, gammeldags luksus!

Little Bush Camp
Little Bush Lodge minner stilmessig mye om Bush Lodge – men med langt færre rom (kun 6 mot 25 på Bush Lodge).

Dette er et sted som frister til par-ferie. Suitene er luksuriøst innredet i dempende farger og har et moderne og meget smakfullt preg. Alle suiter har eget spabad og solsenger på verandaen. Lodgens basseng ligger på den andre siden av elven, og her føler man seg virkelig midt inne i bushen.

Måltidene er naturligvis et daglig høydepunkt, og ofte dekkes bordet et sted i naturen – opplyst av lanterner og akkompagnert av lydene fra den afrikanske natten.

Little Bush Camp er for deg som drømmer om moderne luksus i en liten leir.

Earth Lodge
Det beste av det beste, og på mange måter som å komme til en annen verden.

På Earth Lodge finner du en perfekt blanding av sofistikert futuristisk minimalisme iblandet et meget sterkt hensyn til naturen som omgir deg. Earth Lodge er vanskelig å beskrive. Det føles nesten som om kommer inn i en steinalderhule – full av maksimal luksus og med en fantastisk imøtekommenhet og gjestfrihet.

Earth Lodge er ikke for alle og enhver. Men for deg som elsker det ekstravagante, er dette det helt riktige stedet. Du blir ikke skuffet!

De 12 suitene har en overdådig størrelse, med oppholdsrom, stor utendørs terrasse og eget basseng. Minibaren er fylt, og er du heldig, er det elefanter rett utenfor døren!

Earth Lodge er den andre lodgen som tilbyr spa.

 

Prisene inkluderer ikke “Sabie Game Reserve (SGR) Conservation Levy” som utgjør R270 pr. person pr. natt (2023). Disse pengene går uavkortet til å bevare reservatet – f.eks. til arbeidet mot krypskyting.

Vær oppmerksom at disse prisene for oppgradering IKKE gjelder over jul og nyttår. Kontakt oss for informasjon om priser i denne perioden.

Uansett hvilken lodge du velger å oppgradere til: ALT er inkludert: alle måltider inkl. drikkevarer (unntatt champagne), stor minibar på rommet, daglige game drives, bushwalk samt mulighet til å få vasket klær.

Pris for oppgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Bush Lodge, 4 netter:
Luxury suite Per person fra:  42.660 kr.
Pris for oppgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Selati, 4 netter:
Luxury suite Per person fra:  48.920 kr.
Pris for oppgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Little Bush Lodge, 4 netter:
Luxury suite Per person fra:  51.660 kr.
Pris for oppgradering fra Nkambeni Safari Tented Camp til Earth Lodge, 4 netter:
Luxury suite Per person fra:  69.495 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14