TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideVandring til Little Adam’s Peak

Vandring til Little Adam’s Peak


Bli med på vandring til fjellet Little Adam’s Peak, som ikke må forveksles med storebroren, Adam’s Peak. Det ligger nemlig et helt annet sted i landet.

Little Adam’s Peak har fått sitt navn fordi de to fjellene har en lignende form, og fordi det er mye mindre og mye lettere å bestige. Little Adam’s Peak er “kun” 1 141 meter høyt, mens Adam’s Peak har en høyde på hele 2 243 meter.

Guiden/sjåføren henter deg på hotellet og kjører deg til startstedet for vandreturen. Turen til toppen av Little Adam’s Peak er overkommelig, og du kan nå toppen i rolig tempo på ca. 1-1½ time. Ruten er relativt flat, og du vandrer på små stier og gjennom grønne teplantasjer. Kanskje er du så heldig å møte teplukkere på vei til og fra arbeidet. Ta deg god tid til å nyte utsikten fra de forskellige utsiktsstedene. På det siste stykket av ruten går du opp 350 trappetrinn. Det høres kanskje mye ut, men de fleste klarer det uten problemer. På toppen belønnes du med en fantastisk utsikt over Sri Lankas flotte høyland og bølgende fjell.

Deretter kjøres du tilbake til hotellet.

Varighet: 2-2,5 timer

Turen er gratis, og skal bare bestilles hos guiden/sjåføren på reisemålet.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14