TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideChaarya Resort & Spa

Chaarya Resort & Spa

Tissamaharama

Chaarya Resort & Spa er bygd som en liten landsby i et rolig, grønt område i hjertet av Tissamaharama, ca. 30 minutters kjøring fra Yala nasjonalpark. Det ligger omgitt av frodige, blomstrende hager med gangstier, majestetiske kongepalmer og dammer med vakre vannliljer.

Resorten har til sammen 55 rom på min. 52 m2. Alle rom har egen veranda, og den vender ut mot de flott anlagte hagene, der du kan se forskjellige trekkfugler og lokale fuglearter. Rommene er pent innredet med møbler i mørkt tre, tekstiler i flotte farger og fine papirlanterner. Alle rom har både aircondition, takvifte, Wi-Fi, TV, telefon, safe, sitteområde og skrivebord. Det finner også en elektrisk kjele du kan bruke til å lage en kopp te eller kaffe du kan drikke på verandaen din. Badet har regndusj, og du finner også hårtørker og gratis toalettartikler.

Chaarya Resort har dessuten et deilig bassengområde med jacuzzi, og her kan du sole deg og nyte de rolige omgivelsene. Eller hva med en tradisjonell ayurveda-behandling på resortens spa?

Chaayas egen restaurant serverer smakfulle tradisjonelle srilankiske, orientalske og vestlige retter tilberedt av friske grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt fra landsbyene rundt resorten.

Om kvelden kan du ta deg en forfriskende drink i baren.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14