TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideThilanka Hotel

Thilanka Hotel

Kandy

Thilanka ble etablert i 1978, som et lite bed & breakfast med kun 5 rom. I årenes løp vokste det etter hvert til et lite hotell, og i dag er det et av Kandys mest populære hoteller, med hele 92 rom.

Hotellet har en flott beliggenhet, rett ved naturreservatet Udawatta Kele med utsikt over byen, sjøen og de grønnkledde fjellene – mye bedre blir det ikke! Her har man til og med sørget for at alle rommene har den samme imponerende utsikten.

Alle de 92 rommene har en god størrelse og er innredet i tradisjonell stil med mørke tremøbler og fine, fargerike tekstiler. De har også Wi-Fi, aircondition, safe, telefon, TV og minikjøleskap. På badet finner du både toalettartikler og hårtørker. Om morgenen kan du sette deg ut på den lille balkongen, drikke en kopp kaffe eller te og nyte utsikten før dagen starter for alvor.

Etter en dag med sightseeing kan du slappe av på en solseng ved evighetsbassenget og beundre panoramautsikten over byen og Hanthana-fjellkjeden.

Som gjest har du adgang til hotellets hyggelige restaurant, og her serveres det internasjonale retter i form av buffet eller à la carte.

Et glass kald hvitvin fra hotellets bar er en perfekt avslutning på dagen.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14