TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideWeligama Bay Resort

Weligama Bay Resort

Mirissa

Weligama Bay Resort er omgitt av uberørt natur og ligger midt på stranden. Den lange og rene sandstranden frister til ren avslapning og vandringer i vannkanten. Dette er også et sted der mange surfere møtes, og det er mulighet for forskjellige vannaktiviteter.

Resorten har til sammen 24 rom som er innredet med tradisjonelle mørke tremøbler. Alle rom har aircondition, takvifte, Wi-Fi, safe, minibar, telefon, TV samt bad med dusj, hårtørker og toalettartikler. Rommene har også egen terrasse med utsikt til hage eller hav.

Du må bare gå noen få skritt for å komme ned til havet og få en avkjøling. Du kan også ta en dukkert i bassenget eller sette deg i jacuzzien.

Hvis du vil unne deg noe litt ekstra i løpet av reisen, kan du ta en tur innom resortens Bawana SPA. Her tilbyr de forskjellige former for wellness-behandlinger, blant annet ved bruk av tradisjonell srilankisk naturmedisin – kanskje du vil prøve en ayurvedisk massasje?

Resortens restaurant, Cutty Sark Clipper, serverer både lokal srilankisk mat og mer tradisjonelle internasjonale retter, som kjøtt- og pasta-spesialiteter. Restauranten er delt i to avdelinger: Du kan nyte maten med havutsikt på terrassen, og hvis det blir for varmt, kan du sette deg inn i restaurantens spisesal med aircondition.

Baren holder åpent hele dagen, og her kan du slukke tørsten med en frisk juice eller en kald øl. Du kan også drikke en tradisjonell srilankisk kopp te med et velsmakende kakestykke til.

Pris for oppgradering fra Paradise Beach Club, per natt:
Superior Room Per person fra:  1.065 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14