TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSureStay Plus by Best Western

SureStay Plus by Best Western

Bangkok

SureStay Plus by Best Western ligger i området Sukhumvit mellom Skytrain-stasjonene Phloen Chit og Nana, slik at du raskt og greit kommer deg rundt i den thailandske hovedstaden. Sukhumvit er et av Bangkoks mest populære områder, med massevis av gode restauranter, shoppingsentre og og markeder.

Hotellet åpnet dørene i 2017 og er derfor blant Bangkoks nyere hoteller. Det er innredet i en flott, hyggelig og moderne stil, som også går igjen på i alt 85 rommene. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, TV, gratis mineralvann på flaske, kaffe- og tefasiliteter, sitteområde og skrivebord, mens badet er utstyrt med dusj, badekåpe, toalettartikler og hårtørker.

I hotellets øverste etasje finner bassengområdet med svømmebasseng for både store og små. Her kan du slappe av på en liggestol og nyte solen og utsikten over den travle millionbyen, mens palmene vaier i den tropiske brisen. Det er også her du finner hotellets rooftop-bar, der du kan nippe til en kjølig drink etter en dag med mange nye inntrykk og opplevelser.

Hotellet har også kafe og restaurant som både serverer frokost, lunsj og middag.

Andre fasiliteter inkluderer treningsrom med vekter og forskjellige maskiner.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14