TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideLa Flora Khao Lak

La Flora Khao Lak

Khao Lak

La Flora Khao Lak ligger i første rekker ved Andamanhavet, på den gyldne Bang Niang-stranden. Her er du aldri mange skritt fra den ultimate feriefølelsen, for det er bare å kaste seg ut i bølgene. Stedets sentrum ligger ganske nær hotellet, og her kan du prøve forskjellige restauranter eller gå på oppdagelsesferd i de mange bodene på markedet Bang Niang. Her selges det alle mulige ting og tang og lokale småretter. Du kan også bli på hotellet og spise godt på La Floras egen restaurant og bar, der det serveres velsmakende thailandske og internasjonale retter i strandkanten samt kalde forfriskninger og snacks.

Resorten består av tre hotellfløyer, og hver fløy har hyggelige bassengområder. I tillegg har stedet et evighetsbasseng, og her står tiden nesten stille når du hviler hodet på bassengkanten og nyter utsikten av de vaiende palmene ved det vakre, smaragdgrønne havet. Resorten har også et bassengområde for barn med gode muligheter til å plaske i vannet og leke på vannsklien.

Innendørs er det også morsomme aktiviteter for de minste i barneklubbens lekeområde med ballbasseng og sklie. De voksne kan også boltre seg innendørs, trimme på hotellets treningsrom eller bare slappe av og nyte livet på hotellets spa, der det er mulig å bestille massasje og andre behandlinger.

Rommene er moderne innredet i lyser farger og med tremøbler. Her er det både skrivebord og et lite sitteområde med sofa og sofabord. Alle rom har aircondition, safe, TV, minibar og et lite kjøleskap. På badet finner du hårtørker, toalettartikler, morgenkåpe og tøfler.

Avhengig av hvilken romtype du velger, har rommet enten balkong eller en liten terrasse med direkte adgang til store bassenger. Uansett hvilket rom du bor på: det er deilig å kunne avslutte dagen utendørs, i den lune kveldsbrisen.

Pris for oppgradering fra Outrigger Khao Lak Beach Resort, per natt:
Flora Room Per person fra:  250 kr.
Flora Pool Access Per person fra:  280 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14