TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideBoutique Hoi An Resort

Boutique Hoi An Resort

Hoi An, Cua Dai strand

Det flotte, sjarmerende Boutique Hoi An Resort er bygget i fransk-inspirert kolonitidsstil. Det ligger rett nede ved en egen privat strand ved Cua Dai, bare 5 minutters kjøring fra sentrum i Hoi An. Resorten er et av de få hotellanleggene som ikke er påvirket av erosjon i området, og derfor er det meget populært året rundt.

Resorten har 110 rom og villaer på min. 31 m2. Alle er rom er innredet i lyse farger med mørke tremøbler, og her finner du alt det du trenger for å få et komfortabelt opphold – Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, gratis vann på flaske, safe, telefon og TV. På badet finner du både badekåpe, hårtørker og toalettartikler. Fra din private balkong har du utsikt over haven og de mange palmene som vaier lett i vinden.

Midt i palmehagen ligger resortens svømmebasseng med liggestoler og parasoller. Her kan du nyte den varme solen og de fredelige omgivelsene.

Resortens hovedrestaurant, Le Café, tilbyr en deilig frokostbuffet og à la carte-retter til lunsj og middag. På menyen er det både internasjonale og autentiske vietnamesiske retter. Le Salon i lobbyen serverer te, kaffe og kaker samt vin og cocktails. Poolbaren, La Piscine, tilbyr forfriskende drikkervarer og snacks, mens du på strandbaren kan spise en lett lunsj og ta deg en sen ettermiddagsdrink mens du skuer utover stranden der bølgene slår rolig inn mot land.

Resorten har også fasiliteter som treningsrom og spa, der du kan nyte en avslappende massasje.

Som gjest på Boutique Hoi An Resort kan du dessuten bruke den gratis shuttlebussen til sentrum i Hoi An. Om kvelden er byen opplyst av stemningsfulle lanterner.

Pris for oppgradering fra Silkotel Hoi An, pr. natt:
Superior Room Per person fra:  670 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14