TRYGGHETSGARANTI - LES MER
17 dager

Indokinas høydepunkter i Vietnam, Laos & Kambodsja

Opplev Indokinas største juveler på en klassisk reise til Vietnam, Laos og Kambodsja. UNESCO-stedene ligger som perler på en snor, og du avslutter i den sjarmerende kystbyen Hoi An.

Indokinas høydepunkter i Vietnam, Laos & Kambodsja
Indokinas høydepunkter i Vietnam, Laos & Kambodsja
17 dager
ForsideAsiaVietnamIndokinas høydepunkter i Vietnam, Laos & Kambodsja

Indokinas høydepunkter i Vietnam, Laos & Kambodsja

Opplev Indokinas største juveler på en klassisk reise til Vietnam, Laos og Kambodsja. UNESCO-stedene ligger som perler på en snor, og du avslutter i den sjarmerende kystbyen Hoi An.

ForsideAsiaVietnamIndokinas høydepunkter i Vietnam, Laos & Kambodsja
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Siem Reap og retur fra Da Nang
 • Flyreise Siem Reap – Luang Prabang – Hanoi
 • 12 overnattinger på 3 og 4-stjerners hoteller
 • 1 natt på 4-stjerners Mila Cruise minicruiseskip i Ha Long-bukten
 • 1 natt i firekøyers sovekupé på toget fra Hanoi til Da Nang
 • 13 x frokost (dag 3-12 og 14-16)
 • 3 x lunsj (dag 5, 9 og 10)
 • 1 x middag (dag 11)
 • Lokal engelsktalende guide på transferer og utflukter
 • Kjøring i bil, minibuss eller buss med aircondition
 • Alle nevnte transfers og utflukter foregår i internasjonale grupper på 1-14 personer og er kun med TourCompass’ egne gjester
 • Mulighet for ekstra netter i Hoi An og forlengelse av turen på øya Phu Quoc, i kongebyen Hué eller i metropolen Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Tempelkomplekset Angkor Wat og solnedgang over Angkor i Kambodsja
 • Ruinbyen Angkor Thom med templene Bayon, Phimeanakas og Ta Prohm, samt Elefantterrassen
 • Sightseeing i Luang Prabang i Laos med templene Wat Xieng Thong og Wat Mai, kongepalasset og Phousi-fjellet
 • Kuang Si-fossen og bjørnereservatet omgitt av frodig tropisk jungel ved Luang Prabang
 • Sightseeing i Hanoi med Ho Chi Minh-mausoleet, det keiserlige citadellet Thang Long, Litteraturens tempel, Long Bien-broen over Den røde elv, tur med sykkeltaxi i det gamle kvarteret og Hoan Kiem-sjøen
 • Minikrysstokt i Ha Long-bukten
 • Inngang og avgifter til omtalte severdigheter

REISEN KORT & GODT

Turen starter i Siem Reap i Kambodsja. Her blir de fleste målløse av beundring over en av verdens aller største severdigheter: det imponerende tempelkomplekset Angkor Wat og ruinbyen Angkor.

Deretter venter en av Indokinas aller vakreste byer, Luang Prabang. Her finner du selve sjelen i Laos. Bydelen byr på noen av Indokinas flotteste templer, og er omgitt av en fantastisk natur med skogkledte fjell, fosser og grotter.

I Vietnam møtes du av den stemningsfylte hovedstaden Hanoi med et mylder av mopeder, små spennende butikker i det gamle kvarteret og det franske kvarteret med sine kolonibygninger. Den vakre Hoan Kiem-sjøen med den karakteristiske røde broen troner som en oase i hjertet av byen. Du kan blant annet glede deg til det keiserlige citadellet Thang Long, Litteraturens tempel, den historiske Long Bien-broen og en tur med sykkeltaxi i det gamle kvarteret.

Det venter deg et enestående naturlandskap på et 2-dagers minicruise i Ha Long-bukten, blant tusenvis av grønnkledte kalksteinsklipper som skyter opp fra havet.

Du avslutter turen i den sjarmerende kystbyen Hoi An, som de fleste faller pladask for. Byen er spesielt kjent for arkitektur, silkeproduksjon, fantastiske skreddere og gamlebyen med sine fargerike lanterner, japanske hus, kinesiske templer og gule, franske kjøpmannshus som bryter opp bybildet.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Gled deg til en klassisk rundreise med store severdigheter og vakker natur, hvor du merker forskjellene mellom de tre landene i Fransk Indokina: Vietnam, Laos og Kambodsja
 • Opplev 5 UNESCO-steder med bl.a. det imponerende tempelkomplekset i Angkor Wat, Laos’ sjel ved Mekong-floden i vakre Luang Prabang, den ikoniske Ha Long-bukten og sjarmerende Hoi An
 • Du får en perfekt kombinasjon av dager med fullt utfluktsprogram og dager der du kan velge fritt om du vil utforske stedet på egen hånd eller kjøpe ekstra utflukter
 • Forleng reisen med badeferie på den eksotiske øya Phu Quoc, i keiserbyen Hue eller i den livlige metropolen Ho Chi Minh City (Saigon)

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra valgt flyplass

I dag flyr du mot Siem Reap i Kambodsja med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst i Siem Reap

Ved ankomst på flyplassen i Siem Reap går du gjennom immigrasjonskontrollen. Der fremviser du e-visumet ditt, som du har anskaffet elektronisk hjemmefra. Dette gir deg rask ekspedering hos immigrasjonskontrollen med minst mulig ventetid.

Etter å ha hentet bagasjen går du ut i ankomsthallen, hvor en guide møter deg med et TourCompass-skilt med navnet ditt på. Etter en kort transfer til hotellet på ca. 15 minutter er det tid for å slappe av etter flyreisen, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Siem Reap er en avslappet og hyggelig by som innbyr til rolige spaserturer i det franske kvarteret eller under de skyggefulle trærne langs Siem Reap-elven. Her er det små butikker, kaféer og flere markeder. Om kvelden er det liv og røre i Pub Street, som med sine mange restauranter og barer er det naturlige samlingspunktet. I det rolige området langs elven finner du noen virkelig gode restauranter.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 3: Heldagssightseeing med Angkor Wat og Angkor Thom ved Siem Reap

I dag venter et av turens absolutte høydepunkter og et av verdens aller største vidundere: de storslåtte tempelkompleksene ved Angkor Wat og ved ruinbyen Angkor Thom, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Du blir hentet på hotellet og kjører sammen med guiden de fem kilometerne ut av Siem Reap til stedet hvor severdighetene ligger. Siden tempelområdet er ganske stort, er bilen med rundt hele dagen. Du blir kjørt fra sted til sted på de lengste strekningene, men blir satt av sammen med guiden slik at du kan oppleve alle severdighetene til fots.

Ruinbyen og templene ligger vakkert til i et område omkranset av jungel og en vollgrav. Det er fredelig og hersker en spesiell opphøyd stemning her. Det er som å tre inn i en helt annen verden.

Du starter ved den 12 km lange bymuren ved Angkor Thoms vakre sørport og vollgrav, der det alltid er grønt og fint, selv i tørkeperioden. Angkor Thom betyr den store by og var Khmerrikets største by. Muren ble bygget i slutten av det 12. århundre. Neste stopp er et av hovedtemplene, Bayon, hvor det venter deg et imponerende syn med et utall smilende Buddha-ansikter. Videre går turen til den 350 meter lange Elefantterrassen. Her kan du levende forestille deg hvordan kongen kunne stå og både se ut over troppene sine og nyte ulike seremonier og forestillinger. Navnet på Elefantterrassen henviser til de mange utskjæringene av elefanter i sandstein. Deretter fortsetter du til kongens private tempel, det pyramideformede Phimeanakas, som betyr gudenes himmelske palass. Endelig besøker du det berømte og enestående Ta Prohm-tempelet, som er helt spesielt fordi store, vakre trær har slått rot midt i tempelbygningene og ser ut som de har gått i ett med tempelet.

For å unngå den varmeste tiden på dagen blir du deretter kjørt tilbake til Siem Reap for en lunsjpause. Etter en velfortjent hvil er det på tide å utforske et av verdens største religiøse monumenter og det best bevarte tempelet i Kambodsja – nemlig Angkor Wat. De fleste blir målløse av beundring ved synet av dette spektakulære tempelet, som reiser seg i tre nivåer og krones av de fem tårnene som er formet som knoppene på lotusblomsten. I tempelets indre områder og buede ganger kan du beundre endeløse friser og fantastiske utskjæringer. Dagen avsluttes med solnedgang over jungelen fra Bakheng Hill-tempelet.

Dag 4: Siem Reap – Luang Prabang

Tidlig på ettermiddagen blir du hentet på hotellet og kjørt den korte turen til flyplassen i Siem Reap for å reise videre til Luang Prabang i Laos.

Ved ankomst i Luang Prabang går du gjennom immigrasjonskontrollen og får et turistvisum. Deretter henter du bagasjen din og går ut i ankomsthallen, hvor guiden venter med et TourCompass-skilt med navnet ditt på. Etter en transfer på ca. 15 minutter inn til Luang Prabang er resten av dagen til fri disposisjon.

Luang Prabang er en av Indokinas aller vakreste perler og derfor også et UNESCO-verdensarvsted.

Bykjernen ligger på en halvøy der de to elvene Mekong og Nam Khan renner sammen, og er omgitt av en fortryllende natur med skogkledte fjell, fosser og grotter. Det frodige og grønne går igjen overalt i byen mellom flotte templer og trivelige, stille smågater.

Den tidligere kongelige hovedstaden Luang Prabang er kjernen i Laos’ hjerte og sjel med sin unike mosaikk av den tradisjonelle laotiske kulturen og den franske kolonitidens vakre bygninger.

Dag 5: Heldagssightseeing i Luang Prabang med besøk ved Kuang Si-fossen

Denne morgenen og formiddagen starter du med et besøk ved et av Luang Prabangs største og mest dekorative templer, Wat Xieng Thong. Tempelet, som også kalles det gyldne kloster, prydes av sirlige gullbelagte mosaikker og et karakteristisk tak med flere lag som nærmest svever over bakken. Det er et prakteksemplar på den klassiske Luang Prabang-stilen fra det 16. århundre. Tidligere var det her kroningen av den nye kongen fant sted. I dag er det samlingsstedet under de store feiringene som foregår hvert år.

Turen fortsetter til et av de andre viktige templene i Luang Prabang, Wat Mai. Tidligere var det kongefamiliens tempel og residensen til den høyeste buddhistiske notabiliteten, Pra Sangkharat. Den gullbelagte fasaden skinner imot deg, og i tempelets indre stråler gullbelagte søyler med sirlige utskjæringer om kapp med gyldne buddhaer. Det hersker en helt majestetisk stemning her.

Overfor Wat Mai, midt i Luang Prabang og omgitt av fine hager, venter et besøk i det tidligere kongepalasset, som ble bygget under kolonitiden i 1904 til den daværende kongen, Sisavang Vong. I dag er palasset omdannet til nasjonalmuseum, og du kan oppleve de godt bevarte kongelige gemakkene med sjeldne religiøse og kulturelle kunstgjenstander. Her kan du fornemme hvordan livet artet seg på de bonede gulvene.

Etter et sus av kongelighet går turen videre oppover 328 trappetrinn til det høyeste punktet ved byen på Phousi-fjellet. På veien opp passerer du små templer og Buddha-statuer som du kan stoppe ved hvis du trenger å få igjen pusten. Anstrengelsene dine belønnes til fulle når du står på toppen og har en malerisk panoramautsikt over vakre Luang Prabang, med elver, templer og frodig landskap med fjell i bakgrunnen.

Etter en deilig lunsj og en kort kjøretur 30 km sør for Luang Prabang, frister kanskje et forfriskende bad ved Kuang Si-fossen? Omgitt av frodig tropisk jungel strømmer Kuang Si-fossen nedover en bratt fjellside i kaskader over tre nivåer. Det lengste fallet er på 60 meter, og på det laveste nivået kan du kjøle deg ned i de rolige bassengene med turkisblått vann.

Dagen avsluttes med et besøk i bjørnereservatet Sun Bear Reserve som ligger i nærheten. Reservatet, som drives av organisasjonen Free The Bears, er et fristed for de nødstilte svarte malaibjørnene. De er utrydningstruet fordi gallen deres er en ettertraktet ingrediens i fremstillingen av medisin. Her får du interessant informasjon om senteret arbeid med de flotte bjørnene.

Overnatting:
Dag 6-7: Dagene er til fri disposisjon i Luang Prabang

Dagene er til fri disposisjon, og du kan nyte Luang Prabangs skjønnhet og mystikk, eller velge en av våre ekstra turer.

Hver dag i de tidlige morgentimene utspiller det seg en helt spesiell seanse i Luang Prabang. Da går over 300 munker rolig gjennom bygatene for å samle almisser. Alle familier sender en representant ut på gaten med mat eller drikkevarer, som blir fordelt i munkenes innsamlingsbøtter. Det er vanskelig å ikke bli grepet av den respektfulle stillheten og den store verdigheten i dette daglige ritualet.

Gå ikke glipp av Luang Prabangs fargerike og livlige nattmarked, som er et av Sørøst-Asias beste og er åpent hver kveld fra kl. 17.00–23.00.

Dag 8: Luang Prabang – Hanoi

Det er tid for å si adjø til sjarmerende Luang Prabang. Tidlig på ettermiddagen blir du hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for å reise videre til Vietnams hovedstad Hanoi. Ved ankomst på flyplassen i Hanoi går du gjennom immigrasjonskontrollen før du henter bagasjen din. I ankomsthallen venter guiden med et TourCompass-skilt, og du blir kjørt til hotellet. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Hanoi er full av stemning med myldrende mopeder, sykkeltaxier, det gamle kvarteret med små, spennende butikker, det franske kvarteret med kolonibygninger og fredelige parker. Den vakre Hoan Kiem-sjøen med den karakteristiske røde broen hviler som en oase i hjertet av byen.

Dag 9: Heldagssightseeing i Hanoi

Dagens sightseeing rundt i Hanoi byr på mange opplevelser for alle sanser.

Du blir hentet på hotellet av guiden, og turen går først til en av Hanois største attraksjoner, Ho Chi Minh-mausoleet, som ligger på Ba Dinh-plassen. Her hviler den ikoniske landsfaderen Ho Chi Minh, som ledet Vietnams frihetskamp mot de franske koloniherrene. Mausoleet ble bygget i 1973 etter modell av Lenins mausoleum i Russland.

Deretter fortsetter du til det keiserlige citadellet Thang Long, som i 2010 ble utnevnt til UNESCO-verdensarv. Citadellet var det politiske maktsenteret i over 1000 år, og i dag foregår det stadig forskning og utgravinger på stedet.

Nå er det lunsjtid, og du får servert en lett, men smakfull vietnamesisk lunsj som består av enten bun cha (vietnamesiske kjøttboller med nudler) eller pho (vietnamesisk nudelsuppe).

Turen fortsetter til en av Hanois mest pittoreske og godt bevarte bygninger, Litteraturens tempel. Det er et prakteksempel på tradisjonell vietnamesisk arkitektur. Det ble bygget som universitet i år 1070, og her ble landets mektige embetsmenn, mandarinene, utdannet i filosofen Konfutses lære. Området omfatter også forskjellige gårdsplasser med vakre, arkitekttegnede hager der studentene kunne slappe av.

Deretter får du se den historisk viktige Long Bien-broen over Den røde elv. Den ble bygget av den franske kolonimakten og sto ferdig i 1903 som et strategisk viktig punkt for å kunne sikre kontroll over Nord-Vietnam. I dag myldrer det av syklister, mopeder og fotgjengere over broen, som fortsatt er en viktig del av hovedstadens selvbilde og ofte nevnes i sanger og dikt.

Så er tiden kommet til å lene seg tilbake og hvile beina litt mens du ser Hanoi fra en sykkeltaxi som tar deg med på en halvtimes tur rundt i den gamle delen av byen. Her kjøper lokalbefolkningen alt fra nudler til buddhastatuer. De 36 små gatene har fått navn etter det som selges i butikkene der (tinngaten, bambusgaten osv.).

Dagen avsluttes sent på ettermiddagen med en kopp vietnamesisk kaffe på en kafé med utsikt til Hoan Kiem-sjøen.

Dag 10: Dagen er til fri disposisjon i Hanoi

Du kan fritt utforske Hanoi på egen hånd eller velge en av våre ekstra turer.

Det er mye å gjøre i den livlige hovedstaden. Du kan lett bruke timevis i det sjarmerende gamle kvarteret ved Hoan Kiem-sjøen, der du finner gamle kolonibygninger, et stort utvalg av butikker, restauranter, kaféer og kunstgallerier.

Dag 11: Hanoi – minicruise i Ha Long-bukten

Ved daggry går turen på få timer ut til den ikoniske Ha Long-bukten. Her skyter hundrevis av grønnkledte kalksteinsklipper opp fra havet, som i løpet av året varierer i farge fra dypblått til jadegrønt. Det enestående landskapet på 1500 km² står i dag på UNESCOs verdensarvliste, og grunnsteinene ble lagt for over 300 millioner år siden.

Etter å ha sjekket inn på det vesle cruiseskipet kan du nyte en velkomstdrink og en deilig lunsj på soldekket. Skipet setter kursen ut i det fortryllende landskapet med flere tusen øyer, som for det meste er ubebodde. Det stoppes ved en av buktens største og vakreste grotter, Sung Sot. Om kvelden har du mulighet til å overvære og/eller delta i en demonstrasjon av vietnamesisk matlaging, eller du kan fiske fersk blekksprut. Avslutt dagen på soldekket med de mange fargene fra solnedgangen.

OBS!! Ved dårlig vær med storm forbeholder myndighetene i Vietnam seg retten til å stenge for båttrafikk i Ha Long-bukten av sikkerhetsmessige årsaker. Dette skjer noen få ganger i året. I slike tilfeller vil minicruiset bli erstattet med hotellopphold og en utflukt i Hanoi.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 12: Minicruise i Ha Long-bukten – Hanoi – nattog til Da Nang

Du kan starte dagen med en forfriskende dukkert i Ha Long-bukten, eller bare nyte soloppgangen fra det flotte soldekket om bord i båten. Frokosten serveres mens båten rolig starter på turen tilbake til havnen. Underveis besøker du, avhengig av årstiden, enten øya Ti Top (om sommeren), der du kan bade eller gå tur, eller en perlefarm (om vinteren). Sent på formiddagen går du i land og kjører tilbake til Hanoi med bil. Her får du noen timer på egen hånd, før du blir fulgt til toget for å reise videre til Da Nang. Nattoget går fra Hanoi kl. 19.00 og ankommer Da Nang kl. 11.00 neste dag.

Mot et tillegg er det mulig å fly fra Hanoi til Da Nang i stedet for å ta nattoget. Denne muligheten inkluderer en ekstra overnatting i Hoi An.

Dag 13: Da Nang – Hoi An

Du våkner til en vakker utsikt mens toget kjører langs kysten. Her kan du se ut på de grønne fjellene og det vakre blå havet.

Ved ankomst på togstasjonen i Da Nang sent på formiddagen blir du møtt av en guide og kjørt til hotellet i Hoi An. Resten av dagen er til fri disposisjon.

De fleste faller pladask for den sjarmerende og fargerike kystbyen Hoi An, som er spesielt kjent for arkitektur, silkeproduksjon, fantastiske skreddere og gamlebyen, som har gjort den til et UNESCO-verdensarvsted.

Midt i gamlebyen renner elven Thu Bon. Går man bort fra elven, ender man opp i en labyrint av koselige gater. Overalt kan du oppleve hvordan fortidens kolonimakter hver og en har satt sitt preg på bydelen. Fargerike lanterner, japanske hus, kinesiske templer og gule, franske kjøpmannshus bryter opp bybildet. Butikker, gatekjøkkener, kaféer og restauranter ligger som perler på en snor, og her er det lett å få timene til å gå. Selv om det er mye liv i gatene og mange turister naturlig finner veien hit, hersker det likevel en vakker ro. Bydelen har klart å beholde sin egenart og sjarme.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 14-15: Dager til fri disposisjon i Hoi An

Programmet er ikke fastsatt, og du står fritt til å utforske byen på egen hånd, ta en tur ut til en av strendene i nærheten eller velge en av våre spennende ekstraturer.

Dag 16: Hjemreisen starter

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i Da Nang. Herfra flyr du hjemover med mellomlandinger underveis. Hvis du ønsker å forlenge reisen med enten badeferie på den eksotiske øya Phu Quoc, den livlige metropolen Ho Chi Minh City (Saigon) eller keiserbyen Hue, fortsetter du til den valgte destinasjonen.

Dag 17: Hjemkomst

Du lander i Norge etter en uforglemmelig ferie.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Keiserbyen Hué
3 netter

Knapt 3 timers kjøring nord for Hoi An kan du oppleve Vietnams siste keiserlige hovedstad, Hué, der keiserdynastiet Nguyen holdt til fra 1802 til 1945. Til tross for at mange av byens bygninger ble skadd av bomber under Vietnamkrigen, får man et godt inntrykk av fortidens storhet og prakt. De gjenværende bygningene er blitt restaurert, og hele byen er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

De aller største attraksjonene er det vakre citadellet og de imponerende keisergravene. Citadellet ble bygd på 1800-tallet med Den forbudte by i Beijing som forbilde og ligger på nordsiden av Huong Song-elven, også kalt duftenes elv (Perfume River). Elven har fått sitt navn på grunn av den parfyme-lignende duften som skapes når orkideblomstene faller i vannet om høsten og føres med strømmen gjennom byen. På den flere kilometer lange strekningen langs elven rager de fleste keisergravene med sine storslåtte monumenter – ett for hver avdød keiser.

Du kan glede deg til å smake på det lokale tradisjonelle kjøkkenet i Hué, som av vietnameserne betraktes som det beste i landet. Her legger man spesielt vekt på en vakker og harmonisk presentasjon av maten, med dekorasjoner og farger som virkelig skaper et gastronomisk kunstverk.

Forlengelsen inkluderer 3 netters opphold på hotell med frokost, transfer mellom Hoi An og Hué samt transfer til flyplassen i Hué eller Da Nang.

Ho Chi Minh City (Saigon)
3 netter

Opplev den livlige storbyen Ho Chi Minh City (Saigon), der du møter en spennende  blanding av hypermoderne og gammelt, med vakre kolonitidsbygninger flankert av skyskrapernes blanke fasader, flotte templer og eksotiske markeder. Gled deg til høydepunkter som bl.a. Notre Dame-katedralen, Det gamle hovedpostkontoret, tegnet av den berømte franske arkitekten Gustav Eiffel, Gjenforeningspalasset og byens Chinatown. Ho Chi Minh City er i dag Vietnams økonomiske dynamo, og det ser man tydelig i byens  mange smarte butikker, kafeer og restauranter. Det er også i denne byen at du virkelig vil oppleve minnene fra dramatiske historien til Vietnamkrigen.

Byen er dessuten et godt utgangspunkt for dagsturer til Vietnams frodige Mekongdelta eller de berømte Cu Chi-tunnelene.

Forlengelsen inkluderer 3 netters opphold på hotell med frokost, fly fra Da Nang til Ho Chi Minh City samt transfer fra og til flyplassen.

Badeferieforlengelse på øya Phu Quoc
3 netter

Phu Quoc er den største øya i Vietnam, og den ligger i det varme vannet i Siambuktens på Vietnams vestkyst. Øya har vakre, palmekledde, gylne sandstrender og tette grønne skoger midt på øya. Vannet rundt øya er krystallklart og gir gode muligheter for badeturer i rolig vann. Ved An Thoi øyene er det fine muligheter for dykking og snorkling på vakre korallrev. Den beste tiden å besøke øya på, er fra november til april.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på hotell med frokost, fly til Phu Quoc samt transfer mellom flyplassen og hotellet på Phu Quoc.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål