TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSykkeltur i utkanten av Hoi An (morgen)

Sykkeltur i utkanten av Hoi An (morgen)


På denne fine sykkelturen opplever du Hoi Ans skjulte smug og kronglete gater, og du får en interessant innblikk i det lokale livet i utkanten av Hoi An.

Turen starter ved 25 Dinh Tien Hoang, Son Phong, og du skal selv komme deg dit. Her får du utlevert sykkel og sykkelhjelm. Du har med deg en erfaren sykkelguide.

Første stopp er ved den japanske broen, et av Hoi Ans vartegn. Broen er mer enn 400 år gammel og er avbildet på den vietnamesiske 20 000 dong-pengeseddelen. Tidligere var broen bindeledd mellom de japanske og kinesiske bydelene i Hoi An.

Du krysser deretter kanalbroen og sykler forbi de fine, gamle husene og videre til en lokal familie. Her skal du lære å lage den lokale retten “banh dap”, en slags rispannekake.

Etter at du er blitt ekspert i å lage “banh dap” sykler du videre til en av Hoi Ans vakreste landsbyer. Underveis kan du møte lekende barn som nysgjerrig vinker når du sykler forbi. Vel fremme i landsbyen besøker du en lokal familie og får høre om familiens litt annerledes virksomhet.

Du stiger opp på sykkelsetet igjen og sykler forbi rismarker og grønnsaksgårder og langs små kanaler og vannveier til et båtbyggeri. Fiske er fremdeles en av de største inntektskildene her i provinsen, og det er veldig interessant å se hvordan båtene bygges.

Herfra blir veiene smalere, og nå sykler du på betongstier til turens siste stopp, en butikk der det selges vevde matter og et familiedestilleri som produserer risvin. Kanskje du har lyst til å smake?

Du sykler gjennom de små gatene og smugene til stedet der turen startet. Du skal selv komme deg tilbake til hotellet.

Avstand: 25 km
Varighet: ca. 4 timer

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Denne turen kan arrangeres med andre gjester enn TourCompass’ egne gjester

Pris:
Per person fra:  555 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14