TRYGGHETSGARANTI - LES MER
17 dager

Vietnams høydepunkter & Angkor Wat, Kambodsja

Den klassiske rundreisen hvor du opplever kontrastene fra nord til sør i Vietnam, krydret med sjarmerende Siem Reap og verdensklasseattraksjonen Angkor Wat i Kambodsja.

Vietnams høydepunkter & Angkor Wat, Kambodsja
Vietnams høydepunkter & Angkor Wat, Kambodsja
17 dager
ForsideAsiaVietnamVietnams høydepunkter & Angkor Wat, Kambodsja

Vietnams høydepunkter & Angkor Wat, Kambodsja

Den klassiske rundreisen hvor du opplever kontrastene fra nord til sør i Vietnam, krydret med sjarmerende Siem Reap og verdensklasseattraksjonen Angkor Wat i Kambodsja.

ForsideAsiaVietnamVietnams høydepunkter & Angkor Wat, Kambodsja
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge ut til Hanoi og hjem fra Siem Reap
 • Flyreise innenriks i Vietnam fra Da Nang til Ho Chi Minh City
 • Flyreise fra Ho Chi Minh City til Siem Reap
 • 12 netter på 3- og 4-stjerners hoteller
 • 1 natt på 4-stjerners minikrysstokt med krysstoktbåten Mila Cruise
 • 1 natt i sovekupé med 4 køyer på toget fra Hanoi til Da Nang
 • Lokal engelsktalende guide på transferer og utflukter
 • 13 x frokost (dag 3-6 og 8-13)
 • 3 x lunsj (dag 5 11 14)
 • 1 x middag (dag 5)
 • Transport i bil eller minibuss med klimaanlegg
 • Alle nevnte transfers og utflukter foregår i internasjonale grupper på 1-14 personer og er kun med TourCompass’ egne gjester
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • By rundtur i Hanoi, inkl. Litteraturens tempel, cello-tur i gamlebyen og vanndukketeater
 • Minikrysstokt i Ha Long-bukten
 • Byrundtur i Ho Chi Minh City med Det gamle postkontoret, Notre Dame-katedralen, Dong Khoi, Operahuset, Gjenforeningspalasset, Krigsmuseet, Den keiserlige jadepagoden og Ben Thanh-markedet
 • Heldagstur til Mekongdeltaet, inkl. båttur og besøk hos små lokale hjemmeindustrier
 • Angkor Wat
 • Ruinbyen Angkor Thom med templene Bayon, Phimeanakas, Elefantterrassen, Ta Prohm og solnedgang ved et tempel i Angkor
 • Inngangsbilletter og avgifter til omtalte severdigheter

REISEN KORT & GODT

På denne 17 dager lange reisen får du Vietnams klassiske severdigheter og UNESCOs kulturarv i Angkor Wat presentert av dyktige, lokale engelsktalende guider. Underveis er det lagt inn tid til fri disposisjon slik at du også kan gå på oppdagelse på egen hånd. Du starter i det rolige nord i den flotte hovedstaden Hanoi, hvor du opplever kontrastene mellom den moderne og den gamle bydelen. UNESCOs natur- og kulturarv kommer under huden i Ha Long-bukten og i Hoi Ans gamle gater, mens du får innblikk i samtidshistorien i Cu Chi-tunellene, symbolet på Viet Congs geriljakrig mot amerikanerne. Ho Chi Minh City er Vietnams økonomiske dynamo og kontrasten til Hanoi er klart merkbar. I Mekong-deltaet opplever du Vietnams frodige spiskammer med flytende markeder på vann og de grønne rismarkene og fruktplantasjene på land.

Du avslutter reisen i Cambodia ved Angkor Tempelkomplekset, som er en del av UNESCO verdensarv. Her opplever du både Angkor Wat og Angkor Thom. Du får også en dag på egen hånd i Siem Reap, hvor du kan utforske omgivelsene.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Den klassiske Vietnamreisen krydret med Kambodsja i vakre Hanoi, Ho Chi Minh City, Mekongdeltaet og med UNESCO-verdensarvsteder i Hoi An, Ha Long-bukten og Angkor Wat
 • Opplev kontrastene fra nord til sør mellom sjarmerende Hanoi, trivelige Hoi An og fascinerende Ho Chi Minh City
 • Gled deg til det imponerende og enestående kongelige tempelkomplekset Angkor Wat
 • Minicruise i Ha Long-bukten der du kan nyte solnedgangen på skipsdekket blant hundrevis av grønne kalksteinsklipper

Reisene våre inkluderer altid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle overnattinger
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Døgnbemannet telefon – Vi er med deg hele veien
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Flyreise fra Norge

Avreise fra valgt flyplass i Norge. Det vil være mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst Hanoi

Ved ankomst til Hanoi går du gjennom immigrasjonen og henter deretter bagasjen din. I ankomsthallen venter guiden med et TourCompass-skilt, og du blir fulgt til hotellet hvor du skal bo de neste nettene. Etter ankomst er resten av dagen til fri disposisjon. Du kan slentre en tur i de travle små gatene i det eksotiske gamle kvartalet, og underveis bruke tid på severdighetene og byens mange fremmedartede lyder. Sjøen Hoan Kiem ligger like ved, og en spasertur rundt sjøen tar omtrent en halv time. Det er en forfriskende opplevelse i skyggen av de mange store trærne.

Dag 3: Sightseeing i Hanoi

I dag venter en spennende halvdags sightseeingtur til de største severdighetene i Hanoi. Du starter ved Litteraturens Tempel som ble bygget på 1100-tallet av kinesiske Confucius-elever. Med sine neste 1000 år er det et av de få gjenstående eksemplene på tradisjonell vietnamesisk arkitektur.

Så går turen til Ngoc Son-templet, som ligger på en liten øy i den vakre Hoan Kiem-sjøen. Veien ut til tempelet går via Huc-broen, som bokstavelig talt betyr ”stedet som berøres av morgensolens stråler”. Du får høre legenden om keiseren, det magiske sverdet og kjempeskilpadden, og hvordan sjøen fikk navnet sitt. Så blir du kjørt i tradisjonell sykkeltaxi – en cyclo – gjennom noen av de 36 sjarmerende gatene i det gamle kvartalet. Hit kommer hanoianerne for å kjøpe alt fra nudler til buddhastatuer. De 36 gatene i det gamle kvartalet fikk navnene sine etter hvilke varer som ble solgt der. I dag lever bambusgaten og blikkgaten fremdeles opp til sine navn. Dagens sightseeingtur avsluttes med en tradisjonell vanndukketeaterforestilling.

Dag 4: Hanoi

Dagen er til fri disposisjon til å utforske Hanoi på egenhånd eller velge en av våre ekstrautflukter.

Det er mye å gjøre i den livlige hovedstaden. Du kan lett tilbringe flere timer i det sjarmerende gamle området ved Hoan Kiem-sjøen, der du finner gamle bygninger fra kolonitiden og et stort utvalg av butikker, restauranter, kafeer og kunstgallerier.

Dag 5: Hanoi – Ha Long-bukten – minicruise

Fra Hanoi går turen gjennom Den røde elvs frodige delta til Ha Long-bukten.

Ha Long-bukten er et av Vietnams mest særpregende naturområder. I bukten stikker hundrevis av grønnkledte kalksteinsklipper nesten loddrett opp av havet, som i løpet av året varierer i farge fra dypblått til jadegrønt. Flere av øyene har store grotter. På den store Cat Ba-øya ligger det flere landsbyer, og på en del av de mindre øyene finner du små fiskerlandsbyer. For turister er Ha Long-bukten først og fremt et fantastisk naturområde helt i verdensklasse, mens det for vietnameserne også er forbundet med sagn om drager og drama. Ha Long-bukten er ca. 1.500 km² stor og ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 1994.

Du skal på et minicruise i Ha Long-bukten. Båten seiler ut mot de avsidesliggende øyene i bukten, og du kan beundre det flotte landskapet med havet og de idylliske øyene. Du kan velge å slappe helt av og bare nyte livet og utsikten til øyene og de flytende fiskerlandsbyene eller kanskje ta en svømmetur i det turkisgrønne vannet.

OBS!! I tilfelle dårlig vær og sterk vind forbeholder myndighetene i Vietnam seg retten til å forby seiling i Ha Long-bukten av sikkerhetsgrunner. Dette skjer noen få ganger i året, og i så tilfelle vil minicruiset bli erstattet av hotellopphold og utflukt i Hanoi.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 6: Ha Long-bukten – Hanoi – togreise til Da Nang

Start dagen med en forfriskende dukkert i Ha Long-buktens klare, varme vann, eller kanskje du har lyst til å nyte soloppgangen fra båtens flotte soldekk. Du kan også delta i morgengymnastikk (som regel tai chi) på junkens soldekk. Frokosten serveres mens båten rolig starter reisen tilbake til havnen. Underveis er det likevel tid til et besøk i en grotte med stalagmitter og stalaktitter. Når du er gått i land, går turen i bil tilbake til Hanoi. Her har du noen timer på egenhånd før du blir fulgt til toget som kjører deg til Da Nang.

Nattoget går fra Hanoi kl. 19.00 og ankommer i Da Nang kl. 11.00 neste dag.

Mot et tillegg er det mulig å fly fra Hanoi til Dandang, istedet for å ta nattoget. Denne muligheten inkluderer en ekstra overnattning i Hoi An.

Dag 7: Da Nang - Hoi An

Du våkner til en vakker utsikt når toget kjører langs kysten. Her kan du kikke ut på de grønne fjellene og det glitrende blå havet.

Du ankommer Da Nang midt på formiddagen, og der blir du møtt av en guide som kjører deg til hotellet i Hoi An. Etter ankomst er resten av dagen til fri disposisjon. Du kan utforske byen på egenhånd eller kjøpe en av våre ekstrautflukter.

Hoi An er en stor opplevelse, og man kan ikke unngå å bli begeistret for denne byen. Hoi An er spesielt kjent for sin sjarmerende arkitektur, imponerende silkeproduksjon, fantastiske skreddere og sin gamle bydel, som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Midt i den gamle bydelen renner elven Thu Bon, som er et flott eksempel på en internasjonal havn fra de europeiske og østasiatiske handelskompanienes storhetstid i det 16. til 18. århundret.

Hvis man vandrer bort fra elven, ender man i en labyrint av hyggelige og sjarmerende gater. Overalt kan du oppleve hvordan alle de tidligere kolonimaktene har satt sitt preg på bydelen. Her finner du et bybilde med fargerike lanterner, japanske hus, kinesiske templer og franske, gule kjøpmannshus. Butikker, gatekjøkkener, kafeer og restauranter ligger også som perler på en snor, og her er det hyggelig å noen timer, kanskje også  tilkoblet bydelens gratis Wi-Fi.

At Hoi Ans gamle bydel er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv har naturligvis fristet mange turister til å valfarte hit. Selv om det er mye liv i gatene, er det likevel behagelig rolig her, og bydelen har klart å beholde sin autentisitet og sjarm. Det hjelper også at verken biler, scootere og motorsykler har adgang.

Du har 3 netter i denne flotte byen, så du har god tid til å nyte og utforske de forskjellige delene av Hoi An.

Dag 8-9: Hoi An

Dagene er til fri disposisjon. Du kan velge å nyte stranden og vannet. Det hyggelige bymiljøet og den gamle havnen byr også på fine opplevelser.

Dag 10: Hoi An – Ho Chi Minh City med byrundtur

I dag blir du hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i Da Nang, der du flyr til Vietnams største by: Ho Chi Minh City.

Det kan virke voldsomt å komme fra fredelige Hoi An til denne hektiske millionbyen, der det bor ca. 10 millioner mennesker, og hvor det er nesten like mange scootere og motorsykler. Heldigvis blir du belønnet med en utrolig spennende og moderne by. Dette gjenspeiles bl.a. se på byens bygninger, som er en god blanding av nytt og gammelt – her er det både moderne høyhus i glas og godt bevarte kolonitidsbygninger.

Ved ankomst på Ho Chi Minh City flyplass blir du møtt av en guide, og så går turen inn til byen, der det blir tid til en lunsjpause. Heretter starter byrundturen, og første stopp på turen er Det gamle posthuset, bygningen som ble tegnet av den verdensberømte franske arkitekten Gustav Eiffel.

Overfor posthuset ligger den berømte katedralen Notre Dame, som ble bygget mellom år 1863 og 1880. Når du står foran og vendt mot kirken, har du en grå bygning bak deg. Noen vil kanskje kjenne igjen bygningen ”Pittmann Apartments” på 22 Gia Long Street fra bildet som ble tatt den 29. april 1974 av den hollandske fotografen Hubert van Es i forbindelse med Saigons fall. Mange trodde dette var den amerikanske ambassaden, men faktisk huset bygningen United States Agency for International Development og CIA-officeren Conrad LaGueux. Bildet viser et helikopter som landet på bygningens tak for å evakuere medarbeidere fra den amerikanske regjeringen da de nordvietnamesiske styrkene inntok Saigon.

Herfra rusler du mot Saigon-elven langs shoppinggaten Dong Khoi, som hadde en fremtredende plass i Graham Greenes roman ”Den stille amerikaner”. Senere kommer du forbi det vakre Saigon operahus, som ble oppført i 1901. Turen fortsetter til Gjenforeningspalasset, der Vietnamkrigen – eller Den amerikanske krig, som vietnameserne kaller den – sluttet den 30. april 1975, da en vietnamesisk stridsvogn kjørte gjennom porten for å avslutte krigen som drepte 58 000 amerikanere og hele 3 millioner vietnamesere. Så besøker du Krigsmuseet, som er bygget i flere etasjer. Her får du tid til å gå rundt på egenhånd og se krigens dramatiske bilder – en meget bevegende opplevelse!

Turen fortsetter med et besøk ved en av de fredelige oasene i den travle storbyen: Den stemningsfylte Keiserlige jadepagoden med en liten dam med massevis av små skilpadder. Hit kommer lokalbefolkningen for å be og tenne små lys og røkelsespinner. Du avrunder turen ved det overdekte markedet Ben Thanh, byens største og mest autentiske marked, der du kan finne alt fra frukt og grønnsaker til klær, elektronikk, suvenirer og matboder. Etter rundturen blir du kjørt til hotellet, og resten av dagen er til fri disposisjon. Hotellet ligger i distrikt 1, som fremdeles kalles Saigon og regnes for å være indre by, mens distriktene 2-11 kalles Ho Chi Minh City.

Dag 11: Dagstur til Mekong Deltaet

Du blir hentet på hotellet og kjørt mot Mekong sør for Ho Chi Minh City. Selve Mekongelven strekker seg 4 500 km gjennom 6 land fra kilden til deltaet sør for Ho Chi Minh City. Deltaet er kjent som Vietnams spiskammer og er, som tilnavnet antyder, et svært fruktbart sted. Deltaet dekker et område på nesten 40 000 km², men hvor stor del som er dekket av vann, avhenger av nedbørsmengden og årstiden.

Du når ikke langt fra Ho Chi Minh City før du begynner å se fine, grønne risåkre. Klimaet her gjør det mulig for bøndene å plante og høste 3 avlinger i året.

Vel fremme i den lille, sjarmerende byen Cai Be, går du om bord i en båt som tar deg rundt det frodige Mekong-deltaet. Her kan du oppleve de lokale som har båten full av vannmeloner, kokosnøtter og ananas, eller som tålmodig venter på at enda en fisk skal bite på kroken. Området var tidligere kjent for sine flytende markeder, men i dag selges varene på land.

Deretter besøker du en familie som lager og selger ulike produkter laget av vannhyasint. Turen går også forbi en liten hjemmefabrikk som lager “pop rice”, en lokal spesialitet i Mekong-deltaet.

Du går nå om bord i en sampan, en tradisjonell båt, og seiler gjennom labyrinten av smale kanaler i det sjarmerende deltaet, før du nyter en sen lunsj i et vakkert gammelt lokalt hus. Her får du også demonstrert hvordan man lager de tradisjonelle vietnamesiske pannekakene, banh xeo.

Du seiles deretter tilbake til Cai Be, og derfra kjøres du tilbake til Ho Chi Minh City.

Dag 12: Ho Chi Minh City

Dagen er til fri disposisjon, og du kan gå på oppdagelsesferd i byen, snuse rundt på de mange markedene eller spise deg gjennom de mange spennende gatekjøkkenene.

Dag 13: Ho Chi Minh City – Avreise fra Vietnam

Du blir hentet på hotellet og kjørt den korte turen på ca. 20 minutter til flyplassen i Ho Chi Minh City. Herfra flyr du til Siem Reap. Etter ankomst går du gjennom immigrasjons- og tollkontrollen og blir deretter møtt av guiden. Guiden følger deg til hotellet for å sjekke inn. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Siem Reap er en fin by, og langs Siem Reap-elven, som renner gjennom sentrum, innbyr de skyggefulle trærne til en avslappende gåtur. Her finnes også noen av byens aller beste restauranter. Du kan stoppe ved en av de små, trivelige kaféene eller butikkene, og om kvelden kan du besøke det naturlige samlingspunktet i Pub Street med massevis av kaféer, restauranter og barer. I tillegg finnes det flere markeder med klær og suvenirer.

Dag 14: Siem Reap med Angkor Wat og Angkor Thom

I dag venter en enestående opplevelse ved det storslåtte tempelkomplekset Angkor Wat og ruinbyen Angkor, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Angkor var opprinnelig khmer-rikets hovedstad, og tempelkomplekset ligger bare 5 km nord for Siem Reap. Du blir kjørt dit i bil sammen med guiden. Siden tempelområdet er temmelig stort, brukes bilen hele dagen. Du blir kjørt fra sted til sted på de lengste strekningene, men blir satt av sammen med guiden slik at du kan oppleve alle severdighetene til fots.

Du starter ved Angkor Thoms vakre sørport og vollgrav, der det alltid er grønt og fint – selv i tørkeperioden. Ved et av hovedtemplene, Bayon, møter du et imponerende syn bestående av en masse smilende Buddha-ansikter. Deretter går turen til kongepalasset Phimeanakas og den 350 meter lange Elefantterrassen, der kongen kunne stå og beskue troppene sine og se på ulike seremonier og forestillinger. Navnet henviser til de mange utskjæringene av elefanter i sandstein. Endelig kan du nyte det berømte Ta Prohm-tempelet, som er helt spesielt fordi store, vakre trær har slått rot i tempelbygningene og ser ut som de har gått i ett med tempelet.

Etter en lunsjpause er det på tide å utforske det best bevarte og mest berømte tempelet i Kambodsja – nemlig Angkor Wat. Tempelet reiser seg over tre nivåer og krones av de fem tårnene, som er formet som knoppene på lotusblomsten. De indre gårdsrommene og buede gangene med endeløse friser og fantastiske utskjæringer er noe som kan ta pusten fra de fleste. Dagen avsluttes med solnedgang over jungelen fra Bakheng Hill-tempelet.

Dag 16: Siem Reap – Norge

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen. Du flyr fra Siem Reap til Norge med mellomlandinger underveis.

Dag 17: Ankomst til Norge

Du lander i Norge etter en herlig ferie.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Badeferieforlengelse i Kep
3 netter

I det sørvestlige Kambodsja, nær grensen til Vietnam, ligger kystbyen Kep. Byen er en innbydende versjon av fransk Indokina, asiatisk og fransk mat og en tropisk, fredelig badeby med en nydelig kilometerlang sandstrand ut mot Thailandbukta. Keps storhetstid startet under den franske koloniperioden i 1930-årene og varte frem til Røde Khmer overtok styret i 1970-årene. Etterpå ble byen glemt. I dag er mange av de gamle franske villaene forfalne, men forteller likevel en historie. Noen er imidlertid fint restaurert og omdannet til hoteller som tilbyr fransk eleganse og kambodsjansk gjestfrihet. I den langstrakte byen, som egentlig ikke har noe sentrum, finner du et godt utvalg av restauranter og kaféer som tilbyr fantastisk mat og drikke.

Kep er dessuten kjent for sitt gode utvalg av fisk og skalldyr, og særlig de lekre krabbene, som du blant annet finner på fiske- og krabbemarkedene. I det grønne og frodige innlandet med eksotiske fjell og jungel, kan du ta turer inn i Kep nasjonalpark, som har et rikt dyre- og planteliv. Du kan følge ruter av forskjellig lengde langs små stier og nyte den vakre floraen, et vidunderlig fugleliv, lekende aper og noen fantastiske utkikkspunkter underveis.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på resort med frokost samt transfer mellom Phnom Penh og resorten i Kep.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Badeferieforlengelse på øya Koh Rong
4 netter

Rund av ferien med en badeferie på den vakre kambodsjanske øya Koh Rong (78 km²), som ligger bare 40–60 minutters båttur unna Sihanoukville i Thailandbukta utenfor sørvestkysten av Kambodsja.

Når du går i land på Koh Rong blir du møtt av kritthvite sandstrender, turkisblått hav og svaiende palmer med jungelen som bakteppe. Her er det bare nydelig – et ekte lite paradis langt unna turistgatene.

Vi holder til på den rolige sørvestsiden av øya ved Long Beach, også kalt Sok San Beach, som har en av øyas fineste sandstrender. Her bor du på et resort helt nede ved stranden, og fra strandkanten kan du nyte solnedgangen. Dagene kan tilbringes med avslapping, bading og sand mellom tærne, eller du kan benytte de mange mulighetene til aktiviteter som snorkling, dykking, sykling, sportsfiske, vandreturer i jungelen, kajakk eller en dagsutflukt med øyhopping til naboøya Koh Rong Sanloem.

Mesteparten av øya er dekket av jungel, og man ferdes for det meste til fots, på motorsykkel eller til sjøs. Her finnes det mange forskjellige eksotiske tresorter, som teak og fiken, samt et rikt dyre- og fugleliv med blant annet aper og bøfler. I havet finnes det tropiske fisker og koraller, og det tropiske klimaet gir deg gjennomsnittlige temperaturer på 27–30 grader året rundt. Den beste tiden å besøke Koh Rong er fra november til april, siden regntiden varer fra mai til oktober.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på øya Koh Rong, 1 natt i Pnom Penh og Sihanoukville samt speedbåt mellom Sihanoukville og resorten på Koh Rong.

Du kan forlenge badeferien med flere netter akkurat som du ønsker.

Transfertiden mellom Phnom Penh og Koh Rong er cirka seks timer inkl. båtturen.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål