TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideRiu Palace Zanzibar

Riu Palace Zanzibar

Nungwi Beach

Riu Palace Zanzibar er et 5-stjerners hotell som ligger på Zanzibars nordvestlige kyst ned mot en av øyas vakreste strender med hvit, finkornet sand og turkisfaget, klart vann, Nungwi Beach. Hotellet ligger i en tropisk have som er full av  palmer og eksotiske blomster.

Hotellet er inspirert av Zanzibars afrikanske hjerte og øyas arabiske historie. Rommene er på hele 45 m² og har en 12 m² stor balkong eller terrasse, og der er det  fantastisk utsikt over hagen og Det indiske hav. Rommene er innredet i moderne stil med preg av Afrika og varme jordfarger. Alle rom har himmelseng med myggnett, klimaanlegg, takvifte, telefon, TV, WiFi, minibar, sikkerhetsboks, CD/DVD-spiller samt te- og kaffekoker.

På restauranterne serveres det utsøkte tradisjonelle og internasjonale retter, og i barene kan du nyte fargerike cocktails. Det er også en vannpipelounge der du virkelig får føling med den arabiske stemningen.

Om dagen kan du slentre gjennom den frodige hagen, ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget, la deg skjemme bort i spaavdelingen, boltre deg i det klare vannet eller dykke og utforske Zanzibars fargerike undersjøiske verden.

“All Inclusive” består av følgende:

Frokost, lunsj og middag som serveres i hovedrestauranten. Mulighet for middag i “Krystal” Fusion Restaurant, Steakhouse og fiskerestauranten (bordbestilling er påkrevd).

Utvalgte drikkevarer døgnet rundt. Minibar på rommet.

Observera att hotellet bara är för gäster över 18 år.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Junior Suite inkl. all inclusive Per person fra:  1.715 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Junior Suite inkl. all inclusive Per person fra:  1.955 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14