TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideZanzi Resort

Zanzi Resort

Kama

Det er bare å innrømme det. Vær forberedt på litt “hompetitten, hompetutten” på veien til Zanzi Resort. Grusveien er humpete og full av hull. Men anstrengelsene er helt klart verdt det: for der veien slutter ligger et lite paradis!

Hvis du vil ha et uforstyrret og privat opphold, skal du velge Zanzi.

Personalet gjør alt for at du skal få et flott opphold, men slik at nesten er usynlige helt til du mangler eller trenger noe. Da er de der, og i utgangspunktet er alt mulig. Hvis du bestiller stedets private dhow, kan du ta deg en privat båttur. Hvis du vil spise på terrassen din, ringer du bare til restauranten, så kommer maten til deg – og det koster naturligvis ikke noe ekstra. Her er det ingen fast tid du må spise frokost på.

Hvis du velger å spise i restauranten, kan du glede deg til en hyggelig og romantisk opplevelse med diskret musikk og dempet belysning. Kokken er kreativ, og maten er virkelig deilig! Vin- og cocktailmenyen er stor, og her lager de den beste kaffen du kan forestille deg!

Resorten har kun 13 bungalower/villaer fordelt på 4 garden-bungalower, 1 family garden-bungalow, 4 ocean view-villaer og 4 ocean access-villaer. Alle de små husene har sin egen, private hage med stoler, bord og solsenger. De ligger spredt ut over et meget stort område, og det er god avstand mellom husene, så privatlivets fred er garantert. Både bungalowene og villaene har naturligvis alt du måtte trenge: aircondition, minibar, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, safe og lekre toalettartikler.

Alle villaene har eget basseng med god størrelse. Bungalowene har et felles basseng, men det har man ofte helt for seg selv fordi det bare er gjestene i bungalowene som bruker det.

Ocean view-villaer har – som navnet antyder – utsikt til det vakre, turkisblå havet. Ocean access-villaer har en egen trapp, så ved høyvann kan du gå rette fra villaen og ned i havet.

Stranden er liten, og ved lavvann kommer klippene til syne. Takket være den 100 meter lange moloen kan du likevel bade – og blir du tørst etter svømmeturen, ringer du bare til baren fra moloen og så kommer det raskt en kelner med en kald øl.

Solnedgangen er fenomenal fra moloen, og det er ikke uvanlig å se delfiner her tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen.

Dette stedet er lite, og derfor anbefaler vi at du bestiller i veldig god tid (min. 6–8 måneder før avreise) hvis du ønsker å oppgradere til Zanzi.

Vær oppmerksom på at Zanzi Resort er stengt fra 24.04.25 – 06.05.25.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Ocean View Villa Per person fra:  3.495 kr.
Ocean Access Villa Per person fra:  4.200 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Ocean View Villa Per person fra:  3.695 kr.
Ocean Access Villa Per person fra:  4.450 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14