TRYGGHETSGARANTI - LES MER
16 dager

Balis høydepunkter & badeferie i Sanur

Opplev Munduks frodige høyland og få nærkontakt med landsbylivet i Rumah Desa. La deg forføre av Ubuds sjarm og se de frodige risterrassene i Tegalalang. Alle reisens opplevelser fordøyer du i badeferiebyen Sanur.

Balis høydepunkter & badeferie i Sanur
Balis høydepunkter & badeferie i Sanur
16 dager
ForsideAsiaBaliBalis høydepunkter & badeferie i Sanur

Balis høydepunkter & badeferie i Sanur

Opplev Munduks frodige høyland og få nærkontakt med landsbylivet i Rumah Desa. La deg forføre av Ubuds sjarm og se de frodige risterrassene i Tegalalang. Alle reisens opplevelser fordøyer du i badeferiebyen Sanur.

ForsideAsiaBaliBalis høydepunkter & badeferie i Sanur
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Denpasar t/r
 • 13 netter på 3-4-stjerners hoteller
 • 13 x frokost (dag 3–15)
 • 1 x lunsj (dag 9)
 • Gjenbrukbar vannflaske
 • Lokal engelsktalende guide på transferer og utflukter
 • Transport i minibuss eller buss med aircondition
 • Alle nevnte transfers og utflukter foregår i internasjonale grupper på 1-14 personer og er kun med TourCompass’ egne gjester
 • Mulighet til å forlenge med ekstra netter i Sanur
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Ulun Danu-tempelet
 • Vandretur i Munduks høyland med kaffeplantasjer, rismarker og fossefall
 • Beji-tempelet i Sangsit
 • Kintamani-høylandet med utsikt over Batur-vulkanen og kratersjøen
 • Tempelanlegget Gunung Kawi med de berømte kongegravene
 • Landsbyen Rumah Desa med spennende aktiviteter
 • Tegalalangs risterrasser og det hellige vanntempelet Tirta Empul i Tampaksiring
 • Inngangsbilletter og avgifter til de omtalte severdighetene

REISEN KORT & GODT

Bali har alle ingrediensene til en perfekt ferie. Du opplever en øy med utrolig frodig natur i et vulkansk landskap omgitt av et varmt, blått hav. Befolkningen er smilende og imøtekommende, og de hinduistiske templene og seremonielle opptogene spiller en sentral rolle i alle hverdagens gjøremål.

Reisen starter med én natt i feriebyen Sanur, der du kan slappe av etter den lange flyreisen og bli vant til tidsforskjellen og de varmere temperaturene. Dagen etter går turen videre til Munduks fantastiske høyland med brusende fosser, jungel og kaffeplantasjer.

Høylandet står i stor kontrast til Lovinas mørke, glinsende lava-sandstrender i nord, der det venter et par dager på egen hånd.

Veien fra Lovina til Ubud går forbi det utrolig vakre Beji-tempelet og utsiktspunktet Kintamani, der du kan nyte synet av den aktive vulkanen Batur og den store kratersjøen. Før du kommer frem til Ubud blir det et stopp ved tempelanlegget Gunung Kawi, kjent for sine gamle kongegraver som er hugget inn i klippene.

Ubud ligger utrolig vakkert til, omgitt av fjell, dype daler og noen steder dype kløfter. I den tette jungelen renner Ayung-elven, og bak bebyggelsen kan du skimte små templer og vakre rismarker.

Mens du er i Ubud besøker du landsbyen Rumah Desa, der du får et fantastisk innblikk i balinesernes dagligliv med forskjellige aktiviteter. Du besøker også den nasjonale kulturskatten Tirta Empul-tempelet og kan la deg begeistre av øyas flotteste risterrasser, Tegalalang, der enestående utsikter og fotomuligheter venter.

Reisen avsluttes i feriebyen Sanur, der du kan nyte de gyldne sandstrendene og fordøye reisens mange opplevelser.

Du har mulighet til å forlenge reisen til Gili Trawangan, Nusa Lembongan, Komodoøyene eller Singapore.

Derfor skal du velge denne reisen

 • La deg begeistre av det maleriske høylandet i Munduk og ta det perfekte bildet av det ikoniske tempelet Ulun Danu der det speiler seg i den blikkstille Bratan-sjøen
 • Føl Lovinas ro på den mørke vulkanstranden og få et fantastisk innblikk i balinesernes dagligliv i landsbyen Rumah Desa med forskjellige aktiviteter
 • Opplev bohemstemningen i kunstnerbyen Ubud, der Tegalalangs gressgrønne rismarker står i flott kontrast til det hellige vanntempelet Tirta Empul
 • Fordøy de mange opplevelsene og inntrykkene på Sanurs gyldne sandstrender, der myke bølger og vaiende palmer venter deg

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra valgt flyplass

I dag flyr du mot gudenes øy, Bali, med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst til Bali – Sanur

Du lander på Balis internasjonale flyplass, Ngurah Rai, i hovedstaden Denpasar. Ved ankomst går du gjennom passkontrollen og får turistvisumet ditt, før du henter bagasjen din. I ankomsthallen venter en guide med et TourCompass-skilt, og du vil med en gang merke den varme, balinesiske gjestfriheten. Utenfor flyplassen står sjåføren din klar til å kjøre deg til hotellet i badebyen Sanur, der du kan slappe av etter den lange flyreisen og venne deg til tidsforskjellen og de varmere temperaturene.

Overnatting:
Dag 3: Sanur – Ulun Danu-tempelet – Munduk

Etter frokost blir du kjørt til den lille fjellbyen Munduk. På veien besøker du et av Balis mest fotograferte templer, det vakre Ulun Danu. Tempelet ligger på en liten øy i den speilblanke sjøen Bratan, og det ser nesten ut som om det flyter. Bratan ligger i 1 200 meters høyde og er omgitt av høye fjell. Det kan derfor være både kjølig og disig i området, og dette gir både sjøen og templet en nesten mystisk stemning. Du har tid til å gå en tur langs sjøens og nyte den fantastiske utsikten.

Deretter fortsetter du til Munduk, en av Balis best bevarte hemmeligheter. Etter ankomst på hotellet i Munduk er resten av dagen til fri disposisjon til å nyte de maleriske omgivelsene.

Munduk er en liten, fredelig by som ligger i det tempererte balinesiske høylandet, ca. 1000 meter over havet. Munduk er omgitt av frodig jungel, brusende fosser og vakre rismarker. Området har dessuten mange fine turstier og fantastiske utsiktspunkter der du kan nyte landskapet og fjellene rundt.

I tillegg til sin skjønnhet er Munduk også kjent for dyrking av både kaffe, kakao, vanilje, frukt og grønnsaker. Faktisk er tilbudet av friske grønnsaker og frukt i Munduk større enn noe annet sted på Bali. Jorden i området er nemlig utrolig fruktbar, og klimaet er perfekt og behagelig.

Her finner du også gode restauranter som bruker lokale, økologiske råvarer.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 4: Vandretur i Munduks frodige landskap

Du våkner opp til frisk luft og en enestående utsikt. Etter frokost skal du ut på en to timers flott vandretur i området rundt hotellet. Terrenget er stort sett flatt, men noen steder på ruten går det opp og ned.

Turen tar deg med forbi vakre kaffeplantasjer, avokadotrær og kakao-, vanilje- og nellikplanter. En sti fører deg ned gjennom jungelen til den 20 meter høye fossen Red Coral. Vær oppmerksom på at deler av veien ned til fossen er bratt og derfor ikke er egnet til personer som har problemer med å gå. Hvis du ikke ønsker å gå ned til fossen, kan du bli igjen ovenfor og nyte omgivelsene og de mange flotte plantene som er merket med navn. På turen tilbake til hotellet kjører du forbi flotte krydderhager og vakre rismarker.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting:
Dag 5: Munduk – Lovina

Etter en stille og rolig morgen på hotellet sjekker du ut, og guiden og sjåføren står klare til å kjøre deg til det rolige strandområdet Lovina, som ligger på Balis nordkyst. Kjøreturen tar ca. 1 time.

Ved ankomst i Lovina er resten av dagen til fri disposisjon.

Lovina har både gode restauranter, vakre omgivelser og lange strender, kjent for sin mørke lavasand og sitt rolige vann. Lovina er også kjent for delfinsafari, men det har vi valgt å ikke tilby. Grunnen til det er at delfinsafari ikke samsvarer med våre retningslinjer om dyrs velferd. Disse retningslinjene kan du lese mer om her.

Fra stranden kan du om kvelden se at solen går ned bak horisonten. Når himmelen males i røde, oransje og fiolette fargetoner er det et utrolig vakkert syn.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 6-7: Lovina

Det er ikke planlagt noen utflukter, og du kan derfor nyte Lovina i eget tempo. Du kan ta en tur inn til Singaraja, som er den største byen i området og som ligger bare ni kilometer fra hotellet. Dette er et av få steder på Bali hvor du finner bygninger fra den hollandske kolonitiden. Hit kommer det ikke mange turister, og du kan få en autentisk opplevelse i gatene, hvor mange er smykket med alléer av trær.

Du kan også kjøpe en av våre ekstra turer, som du kan lese mer om nedenfor.

Dag 8: Lovina – Beji-tempelet – Batur-vulkanen – Gunung Kawi tempelkompleks – Ubud

I dag forlater du den nordlige delen av Bali. Etter frokost og utsjekk setter du sammen med guiden og sjåføren kursen for kunstnerbyen Ubud.

På veien til Ubud har vi lagt inn tre flotte og spennende besøk. Første stopp er Beji-tempelet i landsbyen Sangsit. Tempelet er ikke overfylt av turister, og her er det fredelig og utrolig vakkert. Tempelets imponerende håndverk og flotte, detaljerte utskjæringer tar nesten pusten fra deg. Det overdådige tempelet kan dateres tilbake til det 15. århundre og er dedikert til fruktbarhetsgudinnen Dewi Sri, som skulle sikre en god innhøsting.

Neste stopp er utkikkspunktet i Kintamani-høylandet, hvor du har en fabelaktig utsikt over kratersjøen Batur og den 1717 meter høye aktive vulkanen med samme navn, som hadde sitt siste voldsomme utbrudd i 1963.

Før du når frem til Ubud besøker du tempelkomplekset Gunung Kawi, som ofte er en oversett severdighet. Gunung Kawi ble bygget på slutten av det 11. århundre og er dermed et av Balis eldste templer. Gunung Kawi ligger i en dal omgitt av frodig jungel, og trapper fører forbi praktfulle risterrasser og høye kokospalmer ned til selve tempelet. Langs tempelet renner Pekerisan-elven, som har religiøs betydning for de balinesiske hinduistene. Det sies nemlig at vann som passerer en helligdom, omdannes til vievann. Når du kommer til elven, skal du over en mindre steinbro for å komme til tempelets hovedattraksjon, som er de gamle kongegravene hugget inn i klippene. Her får du tid til å gå rundt og nyte det gamle, fredfylte stedet.

Dagens siste stopp er hotellet i Ubud, og etter innsjekk er resten av dagen til fri disposisjon.

Ubud ligger fantastisk vakkert til i det sentrale høylandet. De frodige, grønnkledte fjellene brytes av dype daler, nærmest som kløfter, noen steder. Midt i den grønne jungelen renner Ayung-elven, som innbyr til elverafting, og bak bebyggelsen skimtes små templer og vakre rismarker.

Ubud er dessuten kjent som Balis kunstneriske hjerte, og både lokale og internasjonale kunstnere og håndverkere har funnet veien hit. Byen er full av gallerier og utstillinger med kunst og håndverk, samt fine butikker som selger smykker, klær og vesker.

I templene og gatene foregår det ofte seremonielle opptog, som er en spennende og stemningsfull opplevelse. På fortauene ligger små, flettede kurver av bananblader med offergaver og røkelsespinner, som skal beskytte mot det onde.

Ubud har dessuten mange gode restauranter, barer og koselige kaféer.

Utenfor bysentrum åpner det seg en helt ny verden av ro og små, tradisjonelle landsbyer.

Dag 9: Besøk og aktiviteter i landsbyen Rumah Desa

I dag får du vite mye interessant om balinesernes kultur og tradisjoner i den lille landsbyen Rumah Desa, som ligger 35 km nordvest for Ubud. Her får du også anledning til å delta i noen av landsbyens daglige aktiviteter.

Etter frokost blir du hentet på hotellet og kjørt til landsbyen Rumah Desa, der du blir møtt av en lokal vert som vil vise deg rundt. Du får se og høre hvordan familiene bor, lager mat, bygger hus og driver landbruk, og hvis du har lyst, kan du selv delta i noen av aktivitetene. Du skal også vandre gjennom landsbyen med dens små hus, templer, den lokale skolen og et vakkert landskap med eksotiske planter og trær. På veien kommer du forbi flotte, irrgrønne rismarker, der du ser hvordan bøndene her bruker vannbøfler i arbeidet sitt. Du ser også hvordan man klatrer i kokospalmer og hvordan kokosolje utvinnes.

Tilbake i landsbyen serveres det en deilig balinesisk lunsj. Heretter går turen tilbake til Ubud, dit du kommer midt på ettermiddagen. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 10: Tegalalangs risterrasser og Tirta Empul-tempelet

I dag skal du på en spennende og flott utflukt rundt Ubud.

Du blir hentet på hotellet av guiden og sjåføren, og turen går til de frodige risterrassene i Tegalalang. De er blant øyas flotteste.

Turen rundes av i Tampaksiring, der du besøker det hellige vanntempelet og den nasjonale kulturskatten Tirta Empul, som ligger ved 12 hellige kilder. Her kan du bade i det hellige vannet og få renset sjelen sammen med balineserne, som har med seg offergaver i form av små kurver med blomster og røkelse. Det er et flott og fargerikt syn. Vær oppmerksom på at du under besøket i tempelet må iføre deg sarong, akkurat som på alle andre templer på Bali.

Deretter kjøres du tilbake til hotellet, der resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 11: Ubud

Dagene er til fri disposisjon. Du har mulighet til å kjøpe en av våre spennende ekstraturer eller nyte Ubud på egen hånd.

Om kvelden når det mørkner kan du sitte på en av byens kaféer og nyte en kopp kaffe eller besøke en av de mange fantastiske restaurantene.

Dag 12: Ubud – Sanur

Etter frokost og utsjekk henter guiden og sjåføren deg på hotellet. Sammen kjører dere til vakre Sanur, som ligger i den sørøstlige delen av Bali.

Sanur er en populær ferieby som har klart å beholde den hyggelige og avslappede stemningen, i motsetning til den livlige feriebyen Kuta, som ligger godt og vel 30 minutters kjøretur fra Sanur.

Byens store trekkplaster er den fem kilometer lange, brede og gyldne sandstranden, som er kjent for sitt rolige vann og myke bølger. Stranden er beskyttet av et korallrev, noe som gjør den utrolig barnevennlig, siden bølgene brytes av et stykke utenfor. Langs stranden ligger strandpromenaden, som innbyr til både gå- og løpeturer. Her ligger små butikker med bl.a. trehåndverk, klær og andre suvenirer.

I byens hovedgate finner du både butikker, hyggelige kaféer og restauranter. Forlater du hovedgaten og går ned i de små sidegatene, kan du oppleve det lokale livet og små hus som ligger side om side med byens flotte templer.

Om kvelden kan du nyte solnedgangen fra stranden, hvor palmene, den lille paviljongen og de mange lokale fiskebåtene utgjør en perfekt kulisse.

Dag 13-14: Sanur

Dagene i Sanur er til fri disposisjon.

Etter en spennende og opplevelsesrik rundreise har du kanskje behov for å slappe av og gjøre absolutt ingenting – bortsett fra å nyte solskinnet og døse i en solseng. Er du øm i muskler og ledd kan du med fordel også skjemme deg bort med en tradisjonell balinesisk massasje.

Det er også mulighet til å snorkle langs korallrevet eller prøve de forskjellige vannsportaktivitetene.

Hvis du har lyst til å oppleve litt av Sanurs omgivelser, kan du kjøpe en av våre ekstraturer, som du kan lese mer om nedenfor.

Dag 15: Hjemreisen starter

I dag er tiden kommet til å ta farvel med praktfulle Bali. Etter utsjekk på hotellet blir du hentet og kjørt til flyplassen i Denpasar. Herfra flyr du mot Europa med mellomlanding(er) underveis.

Dag 16: Hjemkomst

Du ankommer valgte flyplass etter en fantastisk reise og med mange opplevelser i ryggsekken.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Badeferieforlengelse til Gili Trawangan
4 netter

Hvis du vil avslutte reisen med et opphold på en paradisøy, er Gili Trawangan et godt valg.

Gili Trawangan, også kalt Gili T, er en av de tre Gili-øyene – og den mest populære. Gili Trawangan er blitt spesielt populær på grunn av de gode mulighetene det er til å dykke og snorkle i havet rundt øya. Her kan du møte både havskilpadder, fargerike fisker og kanskje til og med en revhai. Øya er også kjent for sine deilige strender som frister til avslapning og det gode liv. Legg deg på en solseng og la deg varme av solens stråler eller kos deg med en drink i en av de mange sekkestolene i skyggen av en kokospalme.

Om dagen er atmosfæren avslappet, og om kvelden er det god stemning og livsglede på de mange små restaurantene og barene. På vestsiden av øya kan du beundre de vakre solnedgangene over Bali, og hvis du er heldig og været er klart, vil du også kunne se solen gå ned bak vulkanen Mt. Agung på Bali. Det er en opplevelse du aldri glemmer! Her er det ingen asfalterte veier og biler, men i stedet sykler og hestevogner.

Gili Trawangan har med andre ord alt det du trenger for å få en avslappende badeferie.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på resort på Gili Trawangan, 1 natt på hotell i Sanur, frokost, transfer samt speedbåt mellom Bali og Gili Trawangan.

Badeferieforlengelse på Nusa Lembongan
3 netter

Nusa Lembongan er en liten tropisk paradisøy på bare 8 km² og bare 45 minutters båttur fra Bali. Her kan du roe helt ned og bare nyte de vakre, gyldne sandstrendene, det klare havet, de svaiende palmene og den ville naturen med kaktuser og klippeformasjoner. Øya er også kjent for å ha gode muligheter for snorkling og dykking. Det er bare noen få biler på den vesle øya, så det er lettest å komme seg rundt på sykkel.

Mesteparten av den nordøstlige delen av øya er dekket av mangrover, som er en viktig del av økosystemet i området og er med på å gi liv til de mange korallene. Du kan ta en liten båttur gjennom mangrovene enten med kajakk eller en liten båt.

Mange av øyas innbyggere livnærer seg av å dyrke havtang. Når tidevannet trekker seg tilbake, kommer tangmarkene til syne, og du kan se bøndene strømme ut for å plukke tangen.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på resort med frokost, transfer samt speedbåt mellom Bali og Nusa Lembongan.

Du kan forlenge badeferien med flere netter akkurat som du ønsker.

Storbyforlengelse i Singapore
3 netter

Forleng reisen med en spennende storbyferie til Singapore og fall pladask for Østens toppmoderne metropol.

Den lille øystaten dekker bare 721,5 km2 og er Sørøst-Asias minste land, men det dette lille, velutviklede landet mangler i størrelse tar det absolutt igjen i opplevelser.

Gled deg til å oppleve det arkitektonisk interessante Marina Bay Sands, rusle en tur i det grønne pustehullet Gardens by the Bay, shop til you drop på Orchard Road, drikke Singapore Slings på Raffles Hotel og sitte i det 165 meter høye pariserhjulet Singapore Flyer, der du har en fenomenal utsikt over de mange futuristiske skyskraperne og havnen.

Det som også er flott ved Singapore er at byen er en smeltedigel av kulturer, og menneskene her lever med respekt og forståelse for hverandre. Her kan du se buddhistiske templer, moskeer, kirker og hindutempler side om side. Singapores mangfoldighet kan du spesielt oppleve i de sjarmerende bydelene Little India, China Town og det arabiske og malayiske området Kampong Glam. Her kan du suge stemningen til deg mens du beundrer de fine, fargerike husene og kjenner duften av krydder og sjasmin.

Det flerkulturelle samfunnet avspeiles også i de mange fantastiske matopplevelsene rundt omkring i byen. Hvis du liker autentisk gatemat, kan du gå til et av Singapores kjente hawker centres. Foretrekker du mer eksklusive Michelin-restauranter, skal du vandre ned til den unike matgaten Keong Saik Road, for her finner du noen av Singapores beste restauranter.

Andre populære og hippe kvarterer er det fargerike Haji Lane i Kampong Glam og art deco-området Tiong Bahru. Begge disse områdene er kjent for sine hyggelige kafeer, spennende restauranter og butikker og ikke minst flott gatekunst.

En stor kontrast til det livlige storbylivet er den lille øya Sentosa Island, og her finner du deilige sandstrender og massevis av severdigheter og aktiviteter for hele familien, som bl.a. Universal Studios og forskjellige fornøyelsesparker.

Høres Singapore fristende ut?

Forlengelsen inkluderer 3 netters opphold på hotell med frokost, fly til Singapore samt transfer.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Komodo Island og det vestlige Flores
4 netter

Komodo Island er hjemsted for de store komodovaranene. Komodovaranen er verdens største nålevende øgleart. Den kan bli opptil tre meter lang og veie så mye som 165 kg. Til tross for sin enorme størrelse kan den bevege seg med en hastighet på opptil 20 km/t – og den er både kjøttetende, aggressiv og temmelig brutal i jaktteknikken. Likevel står et besøk hos varanene på ønskelisten til mange reisende. Det er imidlertid ikke hver dag at man ser verdens største øgle, som har overlevd på denne øya i over ti millioner år! I tillegg til komodovaraner kan man også oppleve bøfler, villsvin, ville rådyr, makakaper og vakre fugler på Komodo Island, samt en natur som er både barsk og vakker på samme tid. Vannet er krystallklart og havet fullt av fargerike fisker og koraller. Komodo er regulert som nasjonalpark og står på UNESCOs verdensarvliste for verneverdige naturområder.

Forlengelsen inkluderer 3 netters opphold på hotell på Flores, 1 natt på hotell i Sanur, frokost, fly mellom Bali og Flores samt transfer. I tillegg er det inkludert en heldagsutflukt til Komodo Island, snorkletur ved Pink Beach og Kelor Island, samt en heldagsutflukt på vestsiden av Flores med Cunca Rami-fossen, Batu Cermin-grotten og besøk på et lokalt marked.

Turen er ikke tillatt for barn under 7 år.

Merk:

Denne forlengelsen er ikke mulig i følgende perioder:

8. februar – 12. februar 2024 og 2. april – 17. april 2024

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål