TRYGGHETSGARANTI - LES MER
16 dager

Thailands høydepunkter & badeferie på Phuket

Gled deg til å kombinere Thailands største høydepunkter i Bangkok, elven Kwai, Ayutthaya og Chiang Mai med en fantastisk badeferie i ferieparadiset Phuket.

Thailands høydepunkter & badeferie på Phuket
Thailands høydepunkter & badeferie på Phuket
16 dager
ForsideAsiaThailandThailands høydepunkter & badeferie på Phuket

Thailands høydepunkter & badeferie på Phuket

Gled deg til å kombinere Thailands største høydepunkter i Bangkok, elven Kwai, Ayutthaya og Chiang Mai med en fantastisk badeferie i ferieparadiset Phuket.

ForsideAsiaThailandThailands høydepunkter & badeferie på Phuket
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Bangkok og retur fra Phuket
 • Innenriksfly fra Chiang Mai til Phuket
 • 10 overnattinger på 4-stjerners hoteller
 • 1 overnatting på Hintok River Camp i luksustelt
 • 1 overnatting på flotellet River Kwai Jungle Rafts
 • 1 overnatting i sovevogn på nattog fra Ayutthaya til Chiang Mai
 • 13 x frokost (dag 3-15)
 • 6 x lunsj (dag 5-10)
 • 3 x middag (dag 5-7)
 • Velkomstmøte i Bangkok
 • Mulighet til å forlenge badeferien på Phuket
 • Lokale engelsktalende guide på transferer og utflukter
 • Alle nevnte transfers og utflukter foregår i internasjonale grupper
 • Transport i bil eller minibuss med aircondition
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Utflukt i Kanchanaburi med besøk til Dødens jernbane-museet, krigskirkegården og broen over Kwai
 • Hellfire Pass-minnesmerket
 • Togreise på Dødens jernbane
 • Besøk på Ayutthaya kveldsmarked, inkl. middag
 • Utflukt til Ayutthaya Historical Park
 • Sykkeltur i Chiang Mai, inkl. lunsj på lokal restaurant
 • Utflukt til elefantreservatet ChangChill
 • Inngangsbilletter og avgifter til de omtalte severdighetene

REISEN KORT & GODT

Denne reisen kombinerer Thailands høydepunkter med avslappende badeferie i ferieparadiset Phuket.

Reisen starter i Thailands dynamiske hovedstad Bangkok, der fargerike tuktuk-er suser forbi moderne skyskrapere i stål og glass, som står side om side med byens vakre templer.

Fra Bangkok legger du ut på en reise gjennom historien, til det vakre området ved Kanchanaburi og elven Kwai, omgitt av frodig jungel. Her får du et interessant innblikk i landets dramatiske historie under den 2. verdenskrig. På denne reisen har vi skiftet ut vanlige hoteller med luksustelt og flotell midt i den frodige, grønne naturen.

Reisen tar deg videre med til Thailands gamle hovedstad, Ayutthaya, kjent for sine imponerende tempelruiner som ikke uten grunn er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Fra sykkelsetet opplever du Chiang Mais sjarm og vakre templer. Du får også smake på den lokale spesialiteten, Khao Soi, en krydret pastarett med grønnsaker og kjøtt.

Du besøker også elefantreservatet ChangChill, der du får se asiatiske elefanter i deres naturlige omgivelser – et prosjekt som støttes av den verdensomspennende organisasjonen World Animal Protection.

Reisen din avsluttes på Phukets deilige strender, der du kan fordøye de mange inntrykkene fra en uforglemmelig reise.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Eventyr og avslapning – en reise som kombinerer landets store høydepunkter med sol og strand
 • Bli fascinert av Bangkoks enorme kontraster og opplev den frodige jungelen rundt elven Kwai, med sin dramatiske historie fra 2. verdenskrig
 • Se Ayutthayas godt bevarte ruiner og dra på sykkeltur i Chiang Mai i det fjellrike Nord-Thailand
 • En avslappende badeferie på Phuket blir den perfekte avslutningen på reisen din

Reisene våre inkluderer altid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle overnattinger
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Døgnbemannet telefon – Vi er med deg hele veien
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra den valgte flyplassen

I dag flyr du til vakre Thailand med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst i Bangkok – velkomstmøte

Etter en lang flyreise lander du i den thailandske hovedstaden Bangkok. Du går gjennom passkontrollen og henter bagasjen din. Ute i ankomsthallen venter guiden din med et TourCompass-skilt, og du vil bli kjørt til hotellet ditt. Det ligger sentralt i Bangkok.

Sent på ettermiddagen er det velkomstmøte på hotellet. Her forteller guiden din om Thailand, hva du skal ta hensyn til og være oppmerksom på. Samtidig vil eventuelle spørsmål bli besvart og programmet for reisen din blir gjennomgått. Deretter venter en kort tur til fots i området rundt hotellet, der guiden viser deg en minibank, apotek m.m.

Etter møtet er du nok sulten, og da passer det godt å ta en tur ut i Bangkoks livlige gater. Her venter det enestående matopplevelser som varierer fra travle gatekjøkkener til moderne fusjonsrestauranter.

Senere på kvelden kan du titte litt rundt i de travle gatene før du får deg en velfortjent god natts søvn.

Dag 3-4: Bangkok på egen hånd

Du våkner til Bangkoks hektiske, farverike og fascinerende hovedstad, en storby med ca. 12 millioner innbyggere.

Det er ikke planlagt noen utflukter, så du kan ta dagene her i ditt eget tempo. Du har også mulighet til å delta på en av våre spennende ekstrautflukter, og dem kan du lese mer om nedenfor.

Når du skal komme deg rundt i Bangkok, trenger du ikke å være bekymret for den beryktede trafikken, for byen har et godt tilbud av forskjellige transportmidler. Mange bruker tuktuk-er, men elvedrosjene er også populære. De står for en vesentlig del av den offentlige transporten, for de legger til ved mange av byens store severdigheter. I tillegg kan du ta Sky Train. Det snor seg mellom byens høyhus og er en god, rask og billig måte å komme seg frem på.

Bangkok deles i øst og vest av den 372 km lange elven Chao Phraya. Den østlige delen av byen betraktes som det sentrale Bangkok, og her ligger populære områder som bl.a. Silom, Sukhumvit og China Town, med en stor konsentrasjon av kjøpesentere, lokale markeder og gode spisesteder. Det er også på den østlige siden at du finner den historiske delen av Bangkok, og her ligger bl.a. byens overdådige kongepalass, Grand Palace, og Smaragdbuddhaens tempel, Wat Phra Kaew.

Etter å ha vandret rundt i Bangkoks tropiske varme og støyende trafikk, vil du nok etter hvert drømme deg til grønnere og roligere steder. Da passer det godt å ta en tur til parkene Lumpini eller Benjakiti. Du kan også bevege deg over på den vestlige siden av elven, og her vil du oppleve en helt annen verden uten skyskrapere og tøffende tuktuk-er. Her vil du møte det autentiske Bangkok og en labyrint av kanaler der husene står på pæler og postbudet kommer med båt.

Om kvelden er det nesten et must å gå innom en av byens skybarer, perfekte steder å nyte en kald drink og samtidig beundre solnedgangen over millionbyen.

Du kan også ta en tur til det neonopplyste China Town eller shoppingområdet Asiatique The Riverfront, som i tillegg til butikker også har restauranter og underholdning.

Uansett hva du bestemmer deg for å foreta deg: i Bangkok blir det ikke kjedelig.

Dag 5: Bangkok – Kanchanaburi – elven Kwai

I dag vinker du farvel til Bangkok, og nå venter en spennende tur på 3 dager og 2 netter. Du besøker den lille byen Kanchanaburi, elven Kwai og det store jungelområdet som omgir alt.

Du blir hentet på hotellet tidlig om morgenen for å unngå den verste trafikken ut av Bangkok, og du kjøres direkte til Kanchanaburi og elven Kwai. Her ble det under den 2. verdenskrig bygget en jernbane fra Thailand til Myanmar under helt umenneskelige forhold. Det tok 18 måneder å bygge den 415 km lange jernbanestrekningen, og i denne perioden, 1942–1943, døde ca. 100 000 tvangsutskrevne asiater og 12 500 allierte krigsfanger som deltok i byggingen. Denne dramatiske historien ble beskrevet i den berømte romanen ”Broen over Kwai”, skrevet av Pierre Boulle og udødeliggjort som film.

Ved ankomst i Kanchanaburi besøker du Dødens jernbane-museet, der du bl.a. kan du se de gamle jernbanevognene, rekonstruksjoner av den gamle jernbanen og originale tegninger, brev og bilder. Overfor museet ligger krigskirkegården der nesten 7 000 krigsfanger ligger begravd.

Du fortsetter til Broen over Kwai, en viktig del av Dødens jernbane.

Rundt middagstid kommer du til overnattingsstedet ditt, Hin Tok River Camp, og etter innsjekking serveres det lunsj.

Om ettermiddagen blir du først kjørt til Hellfire Pass, et av de hardeste og vanskeligste stedene å bygge jernbanen, for her skulle den gå gjennom klippene. Arbeidet foregikk døgnet rundt, og om natten brukte man fakler til å lyse opp området, noe som ga passet dets navn. Du går fra Hellfire Pass til Hintok Station til fots. Det er helt spesielt å gå her, og noen steder på ruten kan du se minnesmerker.

Fra Hintok Station kjøres du retur til Hintok River Camp, og her kan du nyte området og delta i noen av aktivitetene i leiren.

Overnatting:
Dag 6: Besøk i mon-landsby og innsjekking på River Kwai Jungle Rafts

Du våkner til lydene av jungelen og elven.

Etter en god frokost er det utsjekking, og du tar en liten motorbåt til River Kwai Jungle Rafts. Her kan du sette bagasjen din til du sjekker inn senere på dagen.

Du besøker en nærliggende mon-landsby, der mon-folket har bodd i mange generasjoner. Her får du se Golden Rock, Buddha Image Cave og landsbyskolen. Du får mulighet til å møte lokalbefolkningen og høre om deres historie, kultur og tradisjoner. Deretter blir det en kort tur til fots langs elvebredden til et flott utsiktspunkt der du kan nyte utsikten over elven Kwai og det frodige landskapet rundt den.

Du drar tilbake til River Kwai Jungle Rafts, et såkalt flotell eller tømmerflåtehotell på elven Kwai. Landskapet og frodigheten er nesten ubeskrivelig! Ved ankomst er det innsjekking, og deretter serveres lunsjen.

Ettermiddagen er til fri disposisjon, og du kan delta på ekstrautflukter arrangert av hotellet, som f.eks. kanopadling og rafting, eller bare slappe av med en god bok.

Dag 7: Togtur på Dødens jernbane – kveldsmarkedet i Ayutthaya

Morgenen er til fri disposisjon til å nyte de vakre omgivelsene til utsjekkingen rundt kl. 11. Deretter tar du båt oppover elven til kaien, der du blir satt i land og spiser lunsj på en lokal restaurant. Deretter blir du med på en naturskjønn togtur på Dødens jernbane i de historiske jernbanevognene. Togturen går på en strekning som er hevet over det vakre landskapet og elven Kwai.

Etter togturen møter du guiden og sjåføren fra samarbeidspartneren vår, og de kjører deg til den historiske perlen Ayutthaya, hovedstad i hele 417 år, fra 1350 til 1767. Kjøreturen tar ca. 3,5 timer.

Ved ankomst i Ayutthaya er det innsjekking på hotellet, og deretter skal du besøke byens fargerike kveldsmarked, der du også spiser middag.

Deretter kan du nyte synet av de opplyste templene som du også får se på morgendagens utflukt til Ayutthaya Historical Park.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 8: Ayutthaya Historical Park – nattog til Chiang Mai

Du kan tilbringe morgenen og formiddagen i ditt eget tempo.

Ved middagstid er det utsjekking, og guiden og sjåføren kjører deg til en lokal restaurant, der dagens lunsj serveres.

Deretter skal du bli med på en interessant tur til noen av Ayutthayas historiske tempelruiner. Noen er forholdsvis godt bevarte, andre er nesten forsvunnet – ødelagt av den burmesiske hæren i 1767. Men det gjør dem ikke mindre interessante.

Første besøk er Wat Yai Chai Mongkhon, som ligger på den østlige bredden av elven Pa Sak. Det er et av Ayutthayas mindre besøkte steder, så dette blir en litt mer privat og rolig opplevelse. Tempelet fungerte opprinnelig som kloster for en gruppe munker som var kommet tilbake fra Sri Lanka, før burmesernes ødeleggelser. Det var først mange år senere – på 1950-tallet – at man begynte restaureringsarbeidet, og i dag fremstår tempelet som utrolig godt bevart. I motsetning til områdets mange andre templer bor det fremdeles munker her.

Heretter går turen inn i selve Ayutthaya Historical Park, og den består av 67 templer og Buddha-statuer. I 1991 fikk en del av parken status som UNESCO-verdensarv.

Det første tempelet du besøker er Wat Phra Sri Sanphet (UNESCO). Det var , det største og vakreste tempelet og er oppført ved siden av kongens palass. Her ble munker nektet adgang, for dette tempelet var kongelig. Det er spesielt kjent for sine tre store chedi-er og mindre kapeller. Kanskje ser du likheter med Wat Phra Kaew i Bangkok, for det er faktisk inspirert av Wat Phra Sri Sanphet.

Turen går videre til Wat Mahathat (UNESCO), som også er oppført rett ved kongens palass. Det var bl.a. her at han utførte viktige seremonier. Tempelet var sete for den øverste patriarken innen buddhismen og inneholdt også forskjellige Buddha-relikvier. Derfor ble det ansett for å være et av Ayutthayas mest betydningsfulle templer. Ved synet av de gamle søylene, chedi-ene og Buddha-statuene er det lett å forestille seg hvor flott det en gang var. I dag er tempelet mest kjent for treet med Buddha-hodet. Det er ennå uklart hvordan det havnet inne blant treets røtter, men man tror det skjedde i forbindelse med de store ødeleggelsene og oversvømmelsene og den påfølgende raske veksten av vegetasjonen.

Siste stopp er det gamle klosteret Wat Lokaya Sutha. Her er det ikke mye mer igjen enn restene av gamle gulv, vegger og søyler. Stedets store attraksjon er den 37 meter lange, liggende buddhaen med det fredelige smilet.

Etter en interessant dag blir du kjørt til byens jernbanestasjon. Her er det tid til å finne seg litt å spise før du tar nattoget til Chiang Mai. Vi anbefaler også at du kjøper litt snacks og drikkevarer til turen.

Nattoget går fra Ayutthaya kl. 19.45 og ankommer i Chiang Mai kl. 07.15 neste morgen.

Mot et tillegg er det mulig å fly fra Bangkok til Chiang Mai i stedet for å ta nattoget. Dette alternativet inkluderer en ekstra overnatting i Chiang Mai.

Dag 9: Ankomst i Chiang Mai – sykkeltur i det historiske Chiang Mai

Kl. 07.15 ankommer du i det fjellrike nord, i Thailands nest største by Chiang Mai. Byen er utrolig vakker og ligger i en dal omgitt av fjell, blant annet Doi Inthanon, Thailands høyeste punkt. Chiang Mai var også tidligere hovedstad i det gamle Lanna-kongedømmet, et rike som eksisterte fra 1292 til 1775. Du vil derfor se mange levninger fra denne tiden rundt omkring i byen.

I Chiang Mai får du virkelig se en annen og helt unik side av Thailand.

Ute i jernbanestasjonens ankomsthall venter en guide med et TourCompass-skilt, og herfra blir du kjørt til det lokale markedet Talad Warorot, der frokosten serveres.

Etter en deilig frokost blir du kjørt til hotellet, og der kan du sette bagasjen din til du sjekker ut om ettermiddagen. Først venter det en spennende sykkeltur i historiske Chiang Mai, og det er en fantastisk måte å oppleve byen på.

Du blir kjørt til kontoret til samarbeidspartneren vår, og her får du sykkel og sykkelhjelm. Etter en rask briefing er det tid til å ta pedalene fatt og oppleve byens sjarm. Ruten er enkel og flat, så de fleste kan være med. Du sykler gjennom Chiang Mais små, rolige gater til det fine tempelet Wat Inthakhin Sadue Mueang, kjent for sin 700 år gamle, hvite Buddha-statue. Sykkelturen fortsetter forbi De tre kongers monument til byporten, Tha Phae Gate. Det var her selgere brakte varer inn i byen. Her forteller guiden deg om Chiang Mai som tidligere handelssentrum. Du fortsetter til det nærliggende markedet Somphet, der du har tid til å rusle rundt og oppleve den lokale stemningen. Du får også mulighet til å smake på markedets fargerike frukter og søtsaker. Deretter venter Wat Chiang Man, Chiang Mais eldste tempel. Det er her den 1800 år gamle krystall-Buddhaen og den 2500 år gamle marmor-Buddhaen oppbevares. Til slutt får du se byens største og ikoniske monument, Wat Chedi Luang, som en gang huset Smaragdbuddhaen. Den oppbevares nå i templet Wat Phra Kaew i Bangkok.

Etter en flott 3-4 timers sykkeltur venter en velfortjent, deilig lunsj som består av retten ”khao soi”, en krydret nudelsuppe som er en kjent spesialitet i det nordlige Thailand. Lunsjen serveres på restauranten Naree De Klang Vieng, og den drives av innsatte i kvinnefengslet Klang Vieng. Takket være fengslets fremragende rehabiliteringsprosjekt får kvinnene, som vanligvis er dømt for salg eller produksjon av narkotiske stoffer, mulighet til å utdanne seg innen ulike servicefag, noe som forbereder dem på tilværelsen utenfor fengselsmurene. Maten og servicen er helt topp!

Deretter er det innsjekking, og resten av dagen har du på egen hånd.

Dag 10: Elefanthjemmet ChangChill

I dag skal du på et uforglemmelig besøk. Rundt halvannen times kjøring fra Chiang Mai ligger elefanthjemmet ChangChill.

ChangChill er et fristed for fire glade hunnelefanter – her får elefantene nemlig lov til å være elefanter. Da stedet åpnet i 2017 ble det etablert et unikt senter som var det første av sitt slag i Thailand. De var nemlig 100% elefantvennlige og fikk bl.a. støtte fra World Animal Protection. Det betyr at man hos ChangChill lar elefantene leve så naturlig. Her vandrer de fritt rundt i dalen, gresse, bader i elven, tar støv- og sølebad og samhandler med hverandre. Som besøkende er det ikke mulig å få nærkontakt med elefantene – i stedet kan du observere dem på avstand og se dem leve det gode liv på de store dyrenes egne premisser.

Besøket starter med en innføring i selve prosjektet, og deretter blir du med guiden inn i jungelen, der du på avstand kan se de store elefantene beite. Guiden forteller elefantenes historie og mye interessant om den asiatiske elefanten.

Etter turen blir det forfriskninger på en av observasjonsplattformene, og nede på bakken kan du kanskje være så heldig å se elefantene ta et sølebad – noe de elsker å gjøre på varme dager. Sølebad beskytter nemlig huden deres både mot sol og insekter. Når elefantenes hud begynner å føles tørr, bader de i elven for å fjerne den tørre sølen, og da blir det både plask og spruting – en fantastisk opplevelse å overvære!

Ved lunsjtid beveger du deg ned mot elven, og her hjelper du til med å fylle elefantenes fôringsrør med enten mais, sukkerrør eller bananer. Mens du får servert ditt eget vegetariske måltid oppe i paviljongen, kan du se hvordan elefantene koser seg med sin egen mat.

Elefantene passes av såkalte mahouts fra karen-stammen. Etter lunsj besøker du det lokale kultursenteret, der du får et innblikk i karen-stammens historie, kultur og tradisjoner.

ChangChill har også sin egen urtehage, og her lærer du om planter, blader, røtter og urter som brukes som medisin til bl.a. elefanter. Mange av dem inneholder også gode næringsstoffer. Det sies nemlig at selv om elefanter spiser rundt 120 forskjellige plantearter, opptar de kun 40 % av næringsstoffene, og derfor trenger de litt ekstra næring i form av kosttilskudd. Derfor skal du i den neste aktiviteten være med på å lage elefantsnacks eller vitaminbomber med ingredienser fra bl.a. urtehagen.

Til slutt svarer elefantpasserne på eventuelle spørsmål, slik at du får vite enda mer om deres daglige arbeid.

En fantastisk dag hos fire glade hunnelefanter er nå over, og du blir kjørt tilbake til hotellet i Chiang Mai, der resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting:
Dag 11: Chiang Mai på egen hånd

Der er ikke planlagt noen utflukter i dag, så du kan oppdage Chiang Mai på egen hånd og i ditt eget tempo. Det er mye å se og oppleve i byen, som dessuten er et perfekt utgangspunkt for utflukter. Du kan lese mer om våre spennende ekstrautflukter nedenfor.

Om kvelden kan du nyte synet av de opplyste templene og monumentene, eller hva med et besøk på byens populære kveldsmarked? Du kan også spise på ett eller flere av de mange, gode gatekjøkkenene.

Dag 12: Flyreise fra Chiang Mai til Phuket

Du blir hentet på hotellet og kjørt til Chiang Mai flyplass, der du flyr til Thailands badeferiereisemål nr. 1: Phuket.

Ved ankomst henter du bagasjen din og går gjennom passkontrollen. Ute i ankomsthallen venter din guide og sjåfør som vil kjøre deg til hotellet.

Etter innsjekking er resten av dagen til fri disposisjon. Kanskje vil du hoppe i bølgene? Eller hva med å vandre langs stranden, der du kan nyte solens stråler, lyden av de rolige bølgene og den avslappende feriestemningen?

Kata Beach ligger på Phukets sørvestlige kyst og er en av øyas mest kjente strender. Egentlig består Kata Beach av to strender: Kata Yai, den “store” stranden og Kata Noi, den “lille” stranden. Begge strendene har finkornet, gyllen sand og skyggefulle trær og palmer. Vannet er klart og rolig, og det er relativt langgrunt, så dette er perfekt både for barn og voksne. Kata Beach er ganske mye roligere enn livlige og festlige Patong Beach, men det er likevel et godt utvalg gode restauranter, hyggelige barer og butikker her.

Vel 20 km nord for Kata Beach ligger Kamala Beach, en vel 2 km lang sandstrand med finkornet sand og rolig vann. Kamala Beach er ensbetydende med ren avslapning, og her går livet sin rolige gang. Området er ikke overrent av turister, noe som skaper en helt spesiell ro – særlig i den nordlige enden av stranden, der det bare er få hoteller og veldig god plass på stranden. I den sørlige delen av stranden ligger selve byen Kamala. Her er det ingen neonskilt og larmende byliv, men gode restauranter og hyggelige kafeer som ligger helt nede ved stranden, noe du bare kan se på få steder på Phuket.

Dag 13-14: Phuket på egen hånd

Det er ikke planlagt noen utflukter, og du kan derfor oppleve Phuket i ditt eget tempo.

Phuket er Thailands største øy, og her er det mer enn 30 praktfulle strender. Så det er fristende å tilbringe dagene med å slappe av på de gyldne strendene og bade i det lune vannet. Hvis du likevel får lyst til å dra ut på eventyr, har Phuket faktisk flotte natur- og kulturopplevelser å by på.

Vi har også sterkt anbefale en snorkletur til et av de vakre korallrevene utenfor Phuket, der du kan se flotte og fargerike fisk.

Øst for Phuket ligger Phang Nga-bukten, kjent for sine mange øyer og imponerende kalksteinsklipper. Det er bl.a. her i bukten at du finner den legendariske “James Bond-øya”, der deler av Mannen med den gyldne pistol ble filmet i 1974.

Enda lenger mot øst ligger de paradisiske Phi Phi-øyene, og dit kan du komme til på en heldagsutflukt der det er tid til både å bade, snorkle og slappe av ved de kritthvite sandstrendene.

En av kveldene må du få med deg en solnedgangstur til Khao Rang Hill, et av Phukets mest berømte utsiktspunkter. Her har du flott panoramautsikt over byen, øyene rundt og det bølgende landskapet.

Nedenfor kan du se vårt utvalg av ekstrautflukter:

Dag 15: Hjemreisen starter

I dag tar du avskjed med Thailand. Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, og herfra flyr du til Europa med mellomlanding(er) underveis.

Dag 16: Hjemkomst

Du lander på den valgte flyplassen etter en deilig, opplevelsesrik og avslappende ferie.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Unike fordeler for grupper fra 6 personer – innhent et tilbud i dag for å få mer informasjon.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
BLI MED PÅ EVENTYRET
Lignende reiser
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål