TRYGGHETSGARANTI - LES MER
14 dager

Thailand fra nord til sør & badeferie på Phuket

Bli med og opplev Thailand fra nord til sør, med sjarmerende Chiang Mai, livlige Bangkok og den frodige nasjonalparken Khao Sok. Avslutt reisen på Phukets deilige sandstrender.

Thailand fra nord til sør & badeferie på Phuket
Thailand fra nord til sør & badeferie på Phuket
14 dager
ForsideAsiaThailandThailand fra nord til sør & badeferie på Phuket

Thailand fra nord til sør & badeferie på Phuket

Bli med og opplev Thailand fra nord til sør, med sjarmerende Chiang Mai, livlige Bangkok og den frodige nasjonalparken Khao Sok. Avslutt reisen på Phukets deilige sandstrender.

ForsideAsiaThailandThailand fra nord til sør & badeferie på Phuket
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Chiang Mai og retur fra Phuket
 • Fly fra Bangkok til Surat Thani
 • 8 overnattinger på 4-stjerners hoteller
 • 1 overnatting i sovevogn på nattog fra Chiang Mai til Bangkok
 • 1 overnattning i nasjonalparken Khao Sok, i rom med eget bad og toalett
 • 1 overnattning på Cheow Lan-sjøen i tømmerflåte-bungalow med eget bad og toalett
 • 11 x frokost (dag 3-13)
 • 3 x lunsj (dag 5, 9, 10)
 • 2 x middag (dag 8 og 9)
 • Lokale engelsktalende guide på transferer og utflukter
 • Alle nevnte transfers og utflukter foregår i internasjonale grupper
 • Transport i bil eller minibuss med aircondition
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Sykkeltur i Chiang Mai
 • Besøk og lunsj hos lokal Lanna-familie
 • Sykkeltur i Bangkok
 • Aktiviteter i nasjonalparken Khao Sok
 • Båtsafari på Cheow Lan-sjøen
 • Inngangsbilletter og avgifter til de omtalte severdighetene

REISEN KORT & GODT

Bli med, og la oss vise deg Thailand fra nord til sør.

Du starter i det fjellrike nord, i den sjarmerende kulturbyen Chiang Mai, en gang hovedstad i det gamle Lanna-riket. Her opplever du den historiske bydelen på en interessant sykkeltur. I Chiang Mai får du også tid på egen hånd til å utforske byen og dens vakre omgivelser. Før du tar farvel med det fjellrike nord besøker du en lokal Lanna-familie. Der får du en enestående opplevelse og forståelse for Lanna-kulturen og dens eldgamle tradisjoner. Du får til og med muligheter til å brette opp ermene og lage tradisjonell thaimat.

I Bangkok skal du bli med på enda en spennende sykkeltur, borte fra de store hovedveiene. På denne turen krysser du Chao Phraya-elven og opplever det vestlige og autentiske Bangkok. Her ser du gamle templer og opplever det lokale folkelivet på nært hold. Resten av dagene i Bangkok er til fri disposisjon, og vi kan garantere at du ikke vil kjede deg, for mulighetene i denne dynamiske hovedstaden er uendelige!

Deretter setter du kursen sørover, til Thailands trolig vakreste nasjonalpark, Khao Sok, der det venter et ekte jungeleventyr. Du bor én natt i den frodige jungelen med fuglekvitter og apehyl og én natt på den magiske sjøen Cheow Lan, der kalksteinsklipper stikker opp av det smaragdgrønne vannet.

Reisen avsluttes på Thailands badeferiereisemål nr. 1: Phuket.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Gled deg til å oppleve Thailand fra nord til sør med perfekt kombinasjon av utflukter og dager på egen hånd
 • Bli forelsket i den sjarmerende, kulturelle og naturskjønne byen Chiang, og opplev den travle. livlige hovedstaden Bangkok, en by som også har grønne pustehull
 • Dra på eventyr i nasjonalparken Khao Sok, der du bor én natt i den frodige jungelen og én natt på tømmerflåtehotell på den billedskjønne sjøen Cheow Lan
 • Fordøy de mange inntrykkene på Thailands badeferiereisemål nr. 1: Phuket

Reisene våre inkluderer altid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle overnattinger
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Døgnbemannet telefon – Vi er med deg hele veien
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra den valgte flyplassen

I dag flyr du til Thailand med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst i Chiang Mai

Du lander i Thailands nest største by, Chiang Mai, i det nordlige Thailand – en by med flott kultur, historie og natur. Byen ligger i en dal omgitt av fjell, blant annet Doi Inthanon, Thailands høyeste punkt. Chiang Mai var også tidligere hovedstad i det gamle Lanna-kongeriket som eksisterte fra 1292 til 1775, og du vil derfor se at det er mange påvirkninger fra denne tiden rundt i byen.

Når du har landet, går du gjennom passkontrollen og henter bagasjen din. Ute i ankomsthallen venter guiden din med et TourCompass-skilt, og du blir kjørt til hotellet ditt. Det ligger sentralt i Chiang Mai.

Etter den lange flyreisen trenger du sikkert å slappe av, så derfor er det ikke planlagt noen utflukter. Så du kan gjøre akkurat det du har lyst til. Ta på deg badetøyet og ta en dukkert i hotellets svømmebasseng eller gå ut på oppdagelsesreise i byen. Du kan bl.a. rusle gjennom de smale gatene og sjekke ut de små lokale butikkene og hyggelige kafeene. Du kan også oppleve det livlige bylivet på et av byens markeder, der du bl.a. kan smake på lokale delikatesser og kjøpe lokalt kunsthåndverk.

Om kvelden kan du nyte solnedgangen ved Ping-elven. Der finner du flere gode restauranter som serverer smakfulle, lokale spesialiteter.

Dag 3: Sykkeltur i det historiske Chiang Mai

Etter frokost skal du ut på en spennende sykkeltur i historiske Chiang Mai, og det er en fantastisk måte å oppleve byen på.

Du blir kjørt til kontoret til samarbeidspartneren vår, og her får du sykkel og sykkelhjelm. Etter en rask briefing er det tid til å ta pedalene fatt og oppleve byens sjarm. Ruten er enkel og flat, så de fleste kan være med. Du sykler gjennom Chiang Mais små, rolige gater til det fine tempelet Wat Inthakhin Sadue Mueang, kjent for sin 700 år gamle, hvite Buddha-statue. Sykkelturen fortsetter forbi De tre kongers monument til byporten, Tha Phae Gate. Det var her selgere brakte inn varer i byens storhetstid. Her forteller guiden deg om Chiang Mai som tidligere handelssentrum. Du fortsetter til det nærliggende markedet Somphet, der du har tid til å snuse litt rundt og oppleve den lokale stemningen. Du får også mulighet til å smake på markedets fargerike frukter og søtsaker. Deretter venter Chiang Mais eldste tempel, Wat Chiang Man. Det er her den 1800 år gamle krystall-Buddhaen og den 2500 år gamle marmor-Buddhaen oppbevares. Til slutt får du se byens største og ikoniske monument, Wat Chedi Luang, som en gang huset Smaragdbuddhaen. Den oppbevares nå i Wat Phra Kaew-templet i Bangkok.

Etter en 3-4 timers sykkeltur er du tilbake ved startpunktet. Du blir kjørt tilbake til hotellet, hvor du kan nyte resten av dagen på egen hånd.

Overnatting:
Dag 4: Chiang Mai på egen hånd

Det er ikke planlagt noen utflukter, og du kan derfor selv bestemme dagens aktiviteter og tempo. Du kan oppdage mer av Chiang Mai på egen hånd eller kjøpe en av våre spennende utflukter, som du kan lese mer om nedenfor.

Dag 5: Besøk og lunsj hos lokal Lanna-familie – nattog til Bangkok

Før utsjekking kan du tilbringe en rolig morgen og formiddag. Så blir du hentet på hotellet og kjørt til landsbyen Bandoo i Hang Dong-provinsen, som ligger 20–30 minutters kjøring fra Chiang Mai. Du kommer du til et tradisjonelt hus bygd av teak som er rundt 150 år gammelt. Huset eies av Raunkaew-Yanon familien, som har spilt en viktig rolle i å forme og bevare Lanna-kulturen i området.

Familien ønsker deg velkommen, og du får en omvisning i huset og på familiens plantasje. Her vokser det mange forskjellige frukter, bl.a. bananer, kokosnøtter og mango, og hagen er full av krydder og urter til matlaging.

Nå er det på tide å brette opp ermene og prøve å lage tradisjonelle retter, og her tilberedes maten med kjærlighet til de friske, lokale råvarene. Du får først høre litt om de klassiske matlagingsmetodene, og deretter skal du selv prøve å trylle frem smakfulle retter av kjøtt, grønnsaker, ris og duftende krydder. Til slutt kan du spise det du har laget, og maten nytes best på terrassen i tredje etasje, med utsikt over landsbyen rundt.

Etter en autentisk, interessant og lærerik dag blir du kjørt tilbake til Chiang Mai. Her er det tid til å gå litt rundt i byen, gjøre de siste innkjøpene og spise middag før du blir kjørt til jernbanestasjonen. Der tar du nattoget til Bangkok. Vi anbefaler at du kjøper litt snacks og drikkevarer til turen.

Nattoget går fra Chiang Mai kl. 18.00 og ankommer i Bangkok kl. 06.50 neste morgen.

Mot et tillegg er det mulig å fly fra Chiang Mai til Bangkok i stedet for å ta nattoget. Denne muligheten inkluderer en ekstra overnatting i Bangkok.

Dag 6: Ankomst i Bangkok – sykkeltur i Bangkok

Du ankommer den thailandske hovedstaden tidlig om morgenen. En guide med et TourCompass-skilt tar imot deg i jernbanestasjonens ankomsthall. Deretter blir du kjørt til et lokalt spisested, der frokosten serveres.

Etter frokost blir du kjørt til hotellet ditt, og der kan du sette bagasjen til du sjekker ut tidlig om ettermiddagen. Men først venter en interessant sykkeltur der du opplever det autentiske Bangkok borte fra turiststrømmen og de store, travle hovedveiene.

Etter en kort briefing og tilpasning av sykkelen starter turen, og du sykler sammen med en flink og erfaren sykkelguide. Ruten er enkel og flat, så de fleste kan være med. Du sykler gjennom det populære backpacker-området Khaosan Road og videre gjennom små bakgater og forbi små kanaler. Du fortsetter langs Chao Phraya-elven til Rama VIII-broen, der du krysser elven til det vestlige og autentiske Bangkok. Her ser du gamle templer og opplever det lokale folkelivet på nært hold. Turen fortsetter langs den store kanalen Bangkok Noi, gjennom små, stille gater og forbi en lokal landsby der innbyggerne smiler og vinker til deg. Du krysser en liten bro og sykler over på den andre siden av kanalen, og der kommer du forbi buddhistiske templer og Thonburis togdepot. Deretter tar du fergen tilbake til det østlige og livlige Bangkok, der du sykler forbi kongepalasset Grand Palace. Du setter fra deg sykkelen og går en tur i den fine, nærliggende parken Saranrom. En gang var den reservert for den kongelige familien. Du setter deg på setet igjen og sykler forbi et duftende kveldsmarked. Du kommer til Giant Swing, turens siste stopp og et av Bangkoks populære vartegn.

Deretter blir du kjørt til hotellet der du sjekker inn og kan ta deg et bad og en hvil. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 7: Bangkok på egen hånd

Du våkner til Bangkoks livlige, farverike og fascinerende hovedstad, en storby med ca. 12 millioner innbyggere. Det er ikke planlagt noen utflukter, så du kan ta dagen i ditt eget tempo.

Når du skal komme deg rundt i Bangkok, trenger du ikke å være bekymret for den beryktede trafikken, for byen har et godt tilbud av forskjellige transportmidler. Mange bruker tuktuk-er, men elvedrosjene er også populære. De står for en vesentlig del av den offentlige transporten, for de legger til ved mange av byens store severdigheter. I tillegg kan du ta Sky Train. Det snor seg mellom byens høyhus og er en god, rask og billig måte å komme seg frem på.

Bangkok deles i øst og vest av den 372 km lange elven Chao Phraya. Den østlige delen av byen betraktes som det sentrale Bangkok, og her ligger populære områder som bl.a. Sukhumvit, Silom og China Town, med en stor konsentrasjon av kjøpesentere, lokale markeder og gode spisesteder. Det er også på den østlige siden at du finner den historiske delen av Bangkok, og her ligger bl.a. byens kongepalass, Grand Palace, og Smaragdbuddhaens tempel, Wat Phra Kaew.

Etter å ha vandret rundt i Bangkoks tropiske varme og støyende trafikk, vil du nok etter hvert drømme deg til grønnere og roligere steder. Da passer det godt å ta en tur til parkene Lumpini eller Benjakiti. Du kan også bevege deg over på den vestlige siden av elven, og her vil du oppleve en helt annen verden uten skyskrapere og tøffende tuktuk-er. Her vil du møte det autentiske Bangkok og en labyrint av kanaler der husene står på pæler og postbudet kommer med båt.

Om kvelden er det nesten et must å gå innom en av byens skybarer, perfekte steder å nyte en kald drink og samtidig beundre solnedgangen over millionbyen.

Du kan også ta en tur til det neonopplyste China Town eller shoppingområdet Asiatique The Riverfront, som i tillegg til butikker også har restauranter og underholdning.

Du har også mulighet til å dra på en av våre spennende ekstrautflukter, og dem kan du lese mer om nedenfor.

Uansett hva du bestemmer deg for å foreta deg: i Bangkok blir det ikke kjedelig.

 

Dag 8: Bangkok– Surat Thani – Khao Sok nasjonalpark

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, og herfra flyr du sørover, til Surat Thani – en flytur på ca. 1 time og 15 minutter.

Når du har landet, henter du bagasjen din og møter sjåføren som står med et TourCompass-skilt ute i ankomsthallen. Han kjører deg til nasjonalparken Khao Sok, der et ekte jungeleventyr venter. Kjøreturen fra Surat Thani flyplass til hotellet ditt tar ca. 1 time og 40 min.

Khao Sok er en av Thailands største nasjonalparker, med et areal på 739 km2 – og trolig landets vakreste!

I nasjonalparken finner du et av Thailands største områder med opprinnelig urskog – altså eldgammel, uforstyrret regnskog. De frodige omgivelsene og livgivende elvene sørger for et rikt dyreliv som omfatter 48 pattedyrarter, 311 forskjellige fuglearter, mer enn 30 flaggermusarter og utallige krypdyr og insekter. Du kan bl.a. oppleve malaybjørner, elefanter og tapirer samt makaker, gibboner og langurer. Den lille dverghjorten lever også her – sammen med muntjak-hjorter og serovgeiter. Hvis du er ekstra heldig, får du kanskje et glimt av den flotte, langhalede marmorkatten. Hvis du er interessert i fugler, har du helt klart også noe å glede deg til: neshornfugler og rødnakkede trogoner er blant beboerne i den frodige jungelen.

Når du kommer til hotellet ditt, kan du slappe av og nyte naturen eller bli med på en av tilleggsutfluktene nedenfor.

Dag 9: Khao Sok nasjonalpark – Cheow Lan-sjøen

I dag venter enda et eventyr.

En del av nasjonalparken Khao Sok består av den 165 km2 store smaragdgrønne sjøen Cheow Lan. Sjøen ble dannet da man i 1987 bygget Rajjaprabha-demningen og området ble oversvømt. 385 lokale familier ble flyttet og fikk erstatning, og dyr ble både brakt ut via elvene og fløyet ut med helikopter. Etter hvert som området ble mer og mer oversvømmet av regn-og elvevann, ble en del av regnskogen omdannet til sjø. De høye kalksteinsklippene, som før strakte seg høyt opp mellom trekronene, ble forvandlet til små regnskogsøyer som i dag stikker opp av det smaragdgrønne vannet. Det er ikke uten grunn at Cheow Lan noen ganger beskrives som Thailands svar på Guilin, et av Kinas mest naturskjønne steder.

Etter frokost blir du hentet på hotellet, og du vinker farvel til regnskogen og setter kurs for Cheow Lan-sjøen. Her stikker mer enn 100 kalksteinsklipper opp av det smaragdgrønne vannet.

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å ta med all bagasje ut på sjøen, men resten av bagasjen kan du oppbevare trygt på hotellet. Vi anbefaler at du i stedet tar med deg en ryggsekk med de viktigste tingene du trenger til de kommende dagene på sjøen. Når du treffer sjåføren din igjen på dag 9, har han med seg bagasjen din.

Først blir du kjørt til den lille lokale byen Ban Ta Khun. Her besøker du det lokale markedet midt i byen. Det er blant annet kjent for papaya og gurkemeie av beste kvalitet.

Deretter blir du kjørt til Ratchabrapa-kaien, like ved den imponerende demningen. Her går du ombord i en liten motorbåt, og den tar deg med ut på Cheow Lan-sjøen, der du kan beundre det majestetiske landskapet med de ikoniske kalksteinsklippene.

Ved lunsjtid kommer du til overnattingsstedet ditt – en flytende bungalow midt ute på sjøen. Etter innsjekking serverer personalet en tradisjonell lunsj du kan spise med utsikt til naturen rundt deg.

Deretter kan du velge om du vil bo på hotellet, der du kan slappe av med en god bok, utforske området med kajakk eller ta en dukkert i den smaragdgrønne innsjøen – direkte fra verandaen. Vannet er rent, og varmt året rundt.

Du kan også bli med på en spennende fottur som tar deg gjennom jungelen til en av de vakre stalaktittgrottene i området, kjent som «korallgrotten». Ta med vanntette og solide sko med lukket tå, og vær oppmerksom på at det kan være glatt i regntiden. Du og guiden din reiser med longtail-båt til der fotturen starter. På turen får du oppleve jungelen med sitt fantastiske dyre- og fugleliv, der guiden forteller om de forskjellige artene underveis.   Etter ca 45 minutter kommer du til en lagune hvor en bambusflåte venter på å ta deg til korallgrotten, som tar ca 15 minutter. Inne i grotten får du se vakre stalagmitter og stalaktitter som ligner på elefanter, hekser og slanger. Turen går tilbake på samme måte som du kom.

Sent på ettermiddagen kan du bli med på en fantastisk båtsafari, der du kan se lokale fugler og ville dyr som hornfugl, elefanter, okser og sambarhjort. På vei tilbake til hotellet går solen sakte ned bak de ruvende kalksteinsklippene – det er et helt magisk syn!

Tilbake på hotellet venter en god middag, og deretter kan du lene deg tilbake etter en dag full av opplevelser og titte opp på den vakre, klare stjernehimmelen som ikke er forstyrret av kunstig lys.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 10: Cheow Lan-sjøen – lunsj i Khao Sok-jungelen – Phuket

Det er bare helt magisk å våkne midt på Cheow Lan-sjøen. Trekk fra gardinene, åpne døren til verandaen din og se disen lette langsomt over den blikkstille sjøen, der stillheten kun avbrytes av grønnebbkoelen.

Tidlig om morgenen skal du på enda en interessant båtsafari. Hold utkikk etter bl.a. brillelangurer, gibboner og makaker.

Etter båtturen serveres det frokost, og deretter har du tid til en dukkert i sjøen, en kanotur eller bare til å nyte utsikten og stillheten.

Sent på formiddagen er det utsjekking, og så tar du båten tilbake til fastlandet. Underveis kan du nyte det siste synet av de fantastiske kalksteinsklippene.

Tilbake på kaien venter sjåføren din på å kjøre deg tilbake til regnskogen, der du får servert en deilig thailandsk lunsj.

Deretter kjøres du til hotellet ditt på Thailands badeferiereisemål nr. 1: Phuket. Kjøreturen tar ca. 3 timer og 45 minutter.

Etter innsjekking er resten av dagen til fri disposisjon. Kanskje vil du hoppe i bølgene? Eller hva med å vandre langs stranden, der du kan nyte solens stråler, lyden av de rolige bølgene og den avslappende feriestemningen?

Du bor som standard ved Kata Beach, som ligger på Phukets sørvestlige kyst og er en av øyas mest kjente strender. Egentlig består Kata Beach av to strender: Kata Yai, den “store” stranden og Kata Noi, den “lille” stranden. Begge strendene har fin, gyllen sand. Vannet er klart og rolig, og det er relativt langgrunt, så dette er perfekt både for barn og voksne. Kata Beach er ganske mye roligere enn berømte (og beryktede) Patong Beach, men det er likevel et godt utvalg gode restauranter, hyggelige barer og butikker her.

Du kan også velge å bo ved Kamala Beach, som ligger vel 20 km nord for Kata Beach. Kamala Beach består av en nesten 2 km lang sandstrand med fin sand og rolig hav å bade i. Kamala Beach er ensbetydende med ren avslapning, og her går livet sin rolige gang. Området er ikke overrent av turister, noe som skaper en helt spesiell ro – særlig i den nordlige enden av stranden, der det bare er få hoteller og veldig god plass på stranden. I den sørlige delen av stranden ligger selve byen Kamala. Her er det ingen neonskilt eller støyende byliv, men gode restauranter og hyggelige kafeer.

Dag 11-12: Badeferie på Phuket

Det er ikke planlagt noen utflukter, og du kan derfor oppleve Phuket i ditt eget tempo.

Phuket er Thailands største øy, og her er det mer enn 30 praktfulle strender. Så det er fristende å tilbringe dagene med å slappe av på de gyldne strendene og bade i det lune vannet. Hvis du likevel får lyst til å dra ut på eventyr, har Phuket og området rundt faktisk flotte natur- og kulturopplevelser å by på.

Vi har også sterkt anbefale en snorkletur til et av de vakre korallrevene utenfor Phuket, der du kan se flotte og fargerike fisk.

Øst for Phuket ligger Phang Nga-bukten, kjent for sine mange øyer og imponerende kalksteinsklipper. Det er bl.a. her i bukten at du finner den legendariske “James Bond-øya”, der deler av Mannen med den gyldne pistol ble filmet i 1974.

Enda lenger mot øst ligger de paradisiske Phi Phi-øyene, og dit kan du komme på en heldagsutflukt der du har tid til både å bade, snorkle og slappe av ved de kritthvite sandstrendene.

En av kveldene må du få med deg en solnedgangstur til Khao Rang Hill, et av Phukets mest berømte utsiktspunkter. Her har du flott panoramautsikt over byen, øyene rundt og det bølgende landskapet.

Nedenfor kan du se vårt utvalg av ekstrautflukter.

Dag 13: Hjemreisen starter

I dag tar du avskjed med Thailand. Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, og herfra flyr du til Europa med mellomlanding(er) underveis.

Dag 14: Hjemkomst

Du lander på den valgte flyplassen etter en flott, opplevelsesrik ferie.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Unike fordeler for grupper fra 6 personer – innhent et tilbud i dag for å få mer informasjon.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål