TRYGGHETSGARANTI - LES MER
13 dager

Ecuadors høydepunkter med Galapagos-cruise

Gled deg til å oppleve Ecuadors kolonitidshovedstad, de majestetiske Andesfjellene med vulkaner og kratersjøer, og avslutt reisen i Galapagos med et eventyrlig 5-dagers cruise.

Ecuadors høydepunkter med Galapagos-cruise
Ecuadors høydepunkter med Galapagos-cruise
13 dager
ForsideLatin-AmerikaEcuador / GalapagosEcuadors høydepunkter med Galapagos-cruise

Ecuadors høydepunkter med Galapagos-cruise

Gled deg til å oppleve Ecuadors kolonitidshovedstad, de majestetiske Andesfjellene med vulkaner og kratersjøer, og avslutt reisen i Galapagos med et eventyrlig 5-dagers cruise.

ForsideLatin-AmerikaEcuador / GalapagosEcuadors høydepunkter med Galapagos-cruise
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Quito og hjem fra Guayaquil med flybytte underveis
 • Innenriksfly Quito – Baltra (Galapagos) – Guayaquil
 • Transfer fra/til flyplassene
 • Transport på Ecuadors fastland
 • 7 overnattinger på gode hoteller inkl. frokost
 • 4 overnattinger på Galapagos ombord på båten Golondrina I inkl. helpensjon
 • Individuell rundreise der alle utflukter skjer i mindre, internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – Prisen gjelder ved min. 2 reisende. Forhør deg om prisen hvis du reiser alene

Omfattende utfluktspakke:

 • Byrundtur i Quito, inkl. besøk ved ekvator
 • Vandring i Cotopaxi nasjonalpark
 • Tur til kratersjøen Quilotoa
 • 5-dagers Galapagos-cruise med flink naturguide og utflukter til øyene Mosquera, Fernandina, Isabela, Santiago, Sombrero Chino og Santa Cruz
 • Inngangsbilletter til de nevnte severdighetene (unntatt til Galapagos, som betales lokalt)

REISEN KORT & GODT

Ecuador er et ekte skattkammer av opplevelser, med en spennende historie, flott natur med Andesfjellenes aktive vulkaner, mystiske kratersjøer og selvfølgelig Galapagosøyenes unike, helt fenomenale dyreliv.

Reisen din starter i landets høyt beliggende hovedstad Quito, der du opplever den imponerende kolonitidsarkitekturen og ekvatorlinjen. Den går tvers gjennom landet, blant annet like nord for byen.

Herfra drar du videre til Cotopaxi nasjonalpark i det vakre Andes-landskapet, selvfølgelig med den ikoniske snødekte Cotopaxi-vulkanen som høydepunkt. Du besøker også den mystiske kratersjøen Quilotoa, der vannets farge varierer med mineralinnholdet og årstiden.

Reisen avsluttes med behagelige temperaturer på et eventyrlig 5-dagers cruise der du virkelig får nærkontakt med Galapagosøyenes fantastiske natur og dyreliv, både over og under havets overflate. Gled deg til å se alt med egne øyne: enorme galapagosskilpadder, dragelignende hav- og landiguaner, lekne sjøløver, blåfotsuler og mange, mange flere.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Opplev vakre kolonitidsbygninger og verdens midte, La Mitad del Mundo, i Ecuadors hovedstad Quito
 • La deg imponere av den 5 897 meter høye snødekte Cotopaxi-vulkanen på en vandring i Cotopaxi nasjonalpark
 • Nyt stillheten og den helt spesielle stemningen ved den eventyrlige kratersjøen Quilotoa
 • Gå ombord på båten og bli med på et spennende 5-dagers cruise, og opplev Galapagosøyenes unike natur og fenomenale dyreliv på nærmeste hold

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst i Quito ( 2 850 moh.)

I dag går reisen til Ecuadors hovedstad Quito med mellomlanding(er) underveis. Allerede fra flyet kan du beundre Quitos beliggenhet i en vakker dal i 2 850 meters høyde, midt i de mektige Andesfjellene.

På flyplassen blir du hentet av en engelsktalende sjåfør/guide, som vil stå klar med et skilt med navnet ditt på. Så blir du kjørt til hotellet ditt, som ligger sentralt i den gamle bydelen. Kjøreturen tar ca. 1 time, men avhenger selvfølgelig av trafikken, som i alle andre storbyer.

Ettermiddagen har du på egen hånd til å slappe av etter den lange flyreisen eller til å gå en liten tur i den gamle bydelen. Det er viktig å ta det med ro og drikke mye vann, slik at kroppen din langsomt kan venne seg til høyden.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 2: Byrundtur i Quito, inkl. besøk ved ekvator

Du kan virkelig glede deg til å få en guidet omvisning i Quitos UNESCO-oppførte historiske bydel. Den er et ekte skattkammer av arkitektoniske perler fra kolonitiden.
I 1526 kom spanjolene til Quito, som den gang var en velhavende inkaby. Da inkageneralen Rumiñahui innså at kampen ikke kunne vinnes, bestemte han seg for å rasere hele byen, så det ikke var noen rikdommer igjen til spanjolene. Det Quito (formelt San Francisco de Quito) du skal se på dagens byrundtur ble grunnlagt av den spanske løytnanten Sebastián de Benalcázar i 1534, oppå restene av den gamle byen.

Byrundturen starter med et besøk på Plaza de la Independencia (Uavhengighetsplassen), som er omgitt av fire viktige bygninger: Presidentens palass, regjeringsbygningen, erkebiskopens palass og Quitos katedral.

Du besøker også Quitos eldste kirke, San Francisco-kirken, og den berømte kirken La Compañía som innvendig er belagt med plater av det pureste gull.

Deretter kjører du først opp på Panecillo-høyden, der den 45 meter høye aluminiumsstatuen Virgen del Panecillo står. Derfra har du en flott utsikt over byen. Turen går videre til den nordlige del av byen, der ekvatorlinjen (som landet er oppkalt etter) ligger. Ekvator heter nemlig Ecuador på spansk.

Ecuadorianerne kaller området ved ekvator La Mitad del Mundo, som oversatt betyr “verdens midte”. Her ligger det 30 meter høye ekvatormonumentet som du kan gå opp i og se ut over området, der det er et lite planetarium, et kakaomuseum, et bryggeri og mange utstillinger og boder som selger mat og suvenirer. Dette er blitt litt av en attraksjon og et hyggelig utfluktsmål, også for lokalbefolkningen.

Få hundre meter fra ekvatormonumentet og La Mitad del Mundo ligger det lille hyggelige indianermuseet Intinãn, og ifølge GPS-en er det her ekvator virkelig ligger. Ekvatormonumentets plassering har nemlig vist seg å være litt feil pga. de unøyaktige målemetodene som ble brukt i gamle dager. På museet kan du prøve deg på morsomme eksperimenter for å se hvordan jordens tyngdekraft og de magnetiske kreftene fungerer.

På turen ser du også den fantastiske basilikaen Basílica del Voto Nacional. Med sin høyde på 115 meter er det den største basilikaen i Amerika.

Du blir kjørt tilbake til hotellet ditt etter byrundturen, og du har resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 3: Dag på egen hånd i Quito

I dag er det ingen planlagte aktiviteter, og du kan oppleve mer av den flotte hovedstaden på egen hånd eller kjøpe en ekstrautflukt.

På en skyfri dag kan vi anbefale å ta den 2,5 km lange kabelbanen TelefériQo opp til Cruz de Loma, et utsiktspunkt i ca. 4 100 meters høyde på Pichincha-vulkanen. Fra utsiktspunktet har du en fantastisk panoramautsikt over Quito med de omliggende fjellene og vulkanene som vakker kulisse.

Hvis kroppen din ennå ikke helt har vent seg til høyden, kan du i stedet gå til Jardín Botánico de Quito, byens hyggelige botaniske hage, og gå på oppdagelsesferd blant de mange flotte plantene og blomstene.

Du kan også kjøpe en tur til tåkeregnskogen i Mindo, berømt for silt rike fugleliv og et virkelig paradis for fugleinteresserte med sine mer enn 500 registrerte fuglearter.

Hvis du har lyst til å oppleve landets indianerkultur, kan du kjøpe en dagstur til den hyggelige byen Otavalo, der innbyggerne fremdeler holder mange av de gamle tradisjonene i hevd. Byen er spesielt kjent for silt fargerike indianermarked, der du bl.a. kan kjøpe fine håndvevde skjerf, ponchoer og tepper i alle regnbuens farger. På turen til og fra Otavalo kjører du gjennom det flotte Andes-landskapet med høye vulkaner og vakre sjøer.

Dag 4: Quito – tur til Cotopaxi nasjonalpark (3 850 moh.) – Pedregal

Nye eventyr venter deg i dag i nasjonalparken Cotopaxi. Turen går sørover fra Quito på den vakre Avenida de los Volcanes (Vulkanalleen). Den har fått sitt navn fordi den ene vulkanen etter den andre tårner seg opp på begge sider av veien. Hvis du er heldig, titter Cotopaxi-vulkanen også frem bak skyene med sin flotte kjegleform og snø på toppen.

Når du kommer frem til nasjonalparken, tar guiden deg med på en vandring rundt Limpiopungo-sjøen, som ligger i 3 850 meters høyde. På turen forteller guiden alt om områdets interessante flora og fauna og om de spennende sagnene og mytene som finnes om Cotopaxi og de andre store vulkanene i området. Hvis du er heldig, kan du få se spisshjorter, andesrever, ville hester og guanakoen, et dyr som er i familie med lamaen. I nasjonalparken lever det også pumaer og brillebjørner, men de er mer sjeldne.

Etter turen blir du kjørt til overnattingsstedet ditt i Pedregal, som ligger rett utenfor nasjonalparken.

Dag 5: Dag på egenhånd i Andesfjellene (3 600 moh.)

Dagen i dag er til fri disposisjon på den hyggelige Hacienda El Porvenir, slik at du har tid til å oppleve og virkelig nyte det flotte Andes-landskapet rundt hotellet.

Du velger selv om du vil gå turer på de merkede stiene i området eller om du ønsker å delta i noen av de aktivitetene hotellet tilbyr. Her arrangeres det bl.a. rideturer, mountainbike-turer og matlagingskurs. Hotellet har dessuten sitt eget spa der du kan la deg skjemme bort med wellness og avslappende massasjer.

En populær aktivitet er en ridetur gjennom det vakre landskapet opp til et utsiktspunkt i 4 200 meters høyde: her er det en ubeskrivelig flott utsikt til Cotopaxi-vulkanen i klart vær. Her kan du også være så heldig å få øye på den majestetiske Andes-kondoren. Denne store fuglen kan ha et vingespenn på over 3 meter. Turen ledes av en flink chagra, som er det man kaller cowboyene i dette Andes-området.

Turene er med lokale, spansktalende ansatte, men instrukser i f.eks. riding foregår på engelsk før avgang, så det er ikke nødvendig å kunne spansk.

Alle aktiviteter bestilles og betales lokalt på hotellet. Hvis du har lyst til å bli med på rideturen, anbefaler vi likevel at du kjøper den hjemmefra, for denne turen er veldig populær.

Dag 6: Pedregal – kratersjøen Quilotoa (3 900 meter) – Quito

I dag reiser du videre gjennom det fjellrike landskapet til den eventyrlige kratersjøen Quilotoa, som ligger over vulkanen med samme navn. Sjøen er ca. 250 meter dyp og har en diameter på ca. 3 kilometer. Det som gjør Quilotoa-sjøen så spesiell er at fargen på vannet i sjøen kan skifte fra helt turkis til nesten gul, avhengig av årstiden og innholdet av mineraler i vannet. Av samme grunn kan man ikke drikke vannet i sjøen.

Hvis du har lyst, kan du gå ned til sjøen på den merkede, svingete stien. Det tar ca. 30 minutter å gå ned, men det kan ta opptil 2 timer å gå opp den bratte stien. Hvis det blir for slitsomt, kan du betale et tillegg og leie et esel som bringer deg opp igjen. Du kan også bare bli på toppen og nyte den helt fantastiske panoramautsikten over området og den billedskjønne sjøen.

Etter lunsj går turen tilbake til Quito. Underveis blir det stopp i den lille byen Tigua, som er kjent for sin produksjon av fine ecuadorianske bilder og masker.

Om kvelden er du tilbake i Quito, der du overnatter litt utenfor byen og rett ved flyplassen. Slik unngår du å måtte stå altfor tidlig opp neste dag, da turen går til Galapagos.

Dag 7: Quito – fly til Galapagos – Galapagos-cruiset starter

Gled deg til den andre delen av reisen din, for nå skal du gå i Charles Darwins fotspor på de eventyrlige Galapagosøyene. Her venter det unike natur- og dyreopplevelser på et 5-dagers cruise til de fantastiske øyene.

I 1831 dro den unge Charles Darwin ut på en oppdagelsesreise som skulle endre hans liv som videnskapsmann. På Galapagosøyene oppdaget han nemlig at finkene her var annerledes enn dem han kjente hjemmefra. Kunne det tenkes at fuglene hadde samme forfedre, og at finkene hadde utviklet seg gradvis etter det miljøet de hadde levd i? Teorien begynte å ta form i Darwins hode og ble til verket “Om artenes opprinnelse”. Denne boken anses fremdeles som det viktigste bidraget til forståelsen av biologisk evolusjon.

Om morgenen blir du hentet på hotellet og kjørt den korte turen til flyplassen. Her skal du først betale du 20 USD (kontant) for et såkalt Transit Control Card før du kan sjekke inn. Ved ankomst til Baltra flyplass på Galapagos skal du betale en nasjonalparkavgift på 100 USD (kontant). Flyreisen til Galapagos tar ca. 2,5 timer.

På Baltra flyplass blir du hentet og kjørt til båten Golondrina I, som skal være ditt flytende hjem de neste 5 dagene. Her blir du innlosjert i kahytten din, og deretter blir det et kort velkomstmøte etterfulgt av lunsj. På velkomstmøtet vil guiden din presentere deg for kapteinen, kokken og resten av besetningen, og selvfølgelig de andre gjestene på båten, før ettermiddagens spennende program gjennomgås.

Første stopp er den lille flate, ubebodde øya Mosquera, som ligger mellom øyene North Seymour og Baltra. Øya er bare 600 meter lang og 160 meter bred på sitt bredeste punkt og består hovedsaklig av hvit sandstrand og klipper. Her bor det en stor sjøløvekoloni, og du vil også kunne møte både pelikaner, blåfotsuler og mange andre vadefugler.

Tilbake på båten samles gruppen hver dag før middag sammen med guiden og snakker om dagens opplevelser og gjennomgår neste dags program, slik at du vet hva har å glede deg til.

Om kvelden kan du fra dekket på båten nyte en stjernehimmel uten noen form for lysforurensning. Dette er utrolig flott og stemningsfullt. Og mens du går til køys etter en begivenhetsrik dag setter båten kurs for den neste interessante øya.

Vær oppmerksom på at programmet på Galapagos alltid er med forbehold om endringer. Dårlige værforhold eller anbefalinger fra lokale myndigheter kan føre til at ruten kan bli endret på kort varsel.

Dag 8: Galapagos-cruise – øyene Isabela og Fernandina

Isabela er den største øya i Galapagos, og du skal besøke flere helt spesielle områder på den store vulkanøya. Første stopp er ved Punta Vicente Roca, der du ikke går i land, men tar en liten motordreven gummibåt (kalt panga) rundt blant imponerende vulkanformasjoner langs kysten. Her kan du bl.a. være så heldig å se pingviner, havhester, rokker, kulefisk og havskilpadder.

Om ettermiddagen drar du til øya Fernandina, den tredje største øya i Galapagos-øygruppen. La Cumbre-vulkanen dominerer øya, og du kan se lavastrømmene fra den aktive vulkanen som når helt ut i havet. Du går i land ved Punta Espinosa, og der skal du gå en tur på ca. 1,5 time på små ujevne stier av sand og løse stein. På turen kan du se den spektakulære lavakaktusen og øyas mangfoldige dyreliv. Her er det bl.a. gode muligheter for å se haviguaner, pingviner, pelikaner, galapagosvåker og galapagosskarver. I perioden fra januar til juni bygger haviguaner reir og legger egg på øya.
Etter vandringen kan du snorkle fra stranden eller bare bade og slappe av før du blir seilt tilbake til båten.

Det er en helt unik opplevelse å være på Galapagos-cruise. Du får mulighet til å komme til ubebodde øyer med et enestående dyreliv. Besetningen gjør alt de kan for at du skal få et uforglemmelig opphold på båten og i Galapagos, og du vil raskt merke den avslappede, familiære og ikke minst hyggelige stemningen ombord.

Dag 9: Galapagos-cruise – øya Isabela

I dag seiler du tilbake til Isabela, der du besøker Urbina Bay som ligger ved foten av Alcedo-vulkanen. Bukten var havbunn til 1954, da den ble løftet 5 meter over havets overflate av den vulkanske aktiviteten i området. Sammen med din flinke naturguide skal du på en ca. 2 timers vandring se interessante koraller og muslingskjell fra den gang bukten fremdeles var havbunn.

På øya kan du også oppleve den store bestanden av flotte, fargerike landiguaner, galapagosskilpadder (juni – september) og galapagosskarver. Galapagosskarven lever bare på Galapagosøyene og er spesiell fordi den ikke kan fly. Faktisk har skarvens vinger bare en tredjedel av den størrelsen de måtte hatt hvis den store fuglen skulle kunne kommet seg opp i luften.
Etter vandringen kan du snorkle langs kysten, og her kan du se pingviner og beundre det fantastiske livet under havets overflate.

Tilbake på båten er det lunsjtid, og mens du spiser og slapper av, seiler båten langsomt videre til neste stopp. Det er Tagus Cove, som ligger på øya Isabela.
Tagus Cove var en gang et populært sted for hvalfangere og pirater, og mange av dem skrev navnet på skipet sitt på klippeveggene rundt bukten. I dag kan man fremdeles se mange av disse navnene på klippene.

Denne utflukten starter med en ca. 2 timers vandring gjennom en skog av palo santo-trær til den vakre saltvannssjøen Darwin, som ligger i et utslukt vulkankrater. Du vandrer hele veien rundt sjøen gjennom den tørre vegetasjonen, og her kan du se mange forskjellige fuglearter. Du kommer også til et utsiktspunkt der du kan se vulkanene Darwin og Wolf.

Etter vandringen tar du en panga langs kysten og ser bl.a. etter pingviner, de fargerike Sally Lightfoot-krabbene, suler og skarver. Det er også tid til en snorkletur før du tar gummibåten tilbake til båten.

Etter en begivenhetsrik dag med storslåtte naturopplevelser kan du slappe av med en kald drink eller øl og prate med de andre gjestene. Om kvelden letter båten anker, og om natten seiler båten den lange turen til øya Santiago.

Dag 10: Galapagos-cruise – øyene Santiago og Sombrero Chino

Etter frokost går du i land på den svarte vulkanstranden ved Puerto Egas på øya Santiago.

Her skal du gå en flott tur på ca. 1,5 timer på ujevne stier til et gammelt saltkrater der du ofte kan se Darwins finker og galapagosvåken. Noen ganger vil du også kunne treffe på flamingoer her.
På øya lever det også mange haviguaner og sjøløver, og det er et av de få stedene i Galapagos der du også kan møte galapagospelsselen.

Etter turen er det til å svømme og snorkle langs den vakre kysten.

Lunsjen spiser du på båten før den setter kurs for den lille øya Sombrero Chino, som ligger utenfor sørspissen av Santiago. Øen har fått sitt navn etter sin særpregede form som mest av alt minner om en kinesisk stråhatt.

På Sombrero Chino går du en liten tur på ca. 30 min i steinete, ujevnt terreng. Du kommer til å se interessante lavaformasjoner, lavakaktuser og planten sesuvium edmonstonei, som bare finnes på Galapagosøyene. Når det er sommer på Galapagos og vinter i Norge, har planten gjerne gule og grønne fargetoner. Den blir nærmest knallrød i øyenes vinterhalvår, i den tørre perioden.

Også på Sombrero Chino kan du svømme og oppleve livet under havets overflate med snorkel og dykkermaske og kikke på fargerike fisk og kanskje møte en havskilpadde.

Naturen på Galapagos er helt overveldende og ubeskrivelig flott, og det er virkelig en ”once in a lifetime”-opplevelse å besøke Galapagosøyene.

Dag 11: Galapagos-cruiset slutter – øya Santa Cruz – Charles Darwin Research Station – fly til Guayaquil

Om morgenen i dag våkner du utenfor Puerto Ayora, hovedbyen på øya Santa Cruz, som er den nest største øya i Galapagos-øygruppen. Galapagos-eventyret ditt er kommet til veis ende, og tiden er kommet til å ta avskjed med besetningen på båten. Men det venter en siste utflukt i Puerto Ayora, til det interessante museet og forskningssenteret Charles Darwin Research Station. Senteret ble opprettet i 1964 med henblikk på forskning og utdanning. Det arbeides kontinuerlig med forskning og prosjekter for å bevare Galapagos’ økosystemer.

Etter besøket her blir du kjørt i buss tvers over øya til Itabaca-kanalen og videre med båt til flyplassøya Baltra, der du flyr tilbake til fastlandet og til Ecuadors største by, Guayaquil. Flyreisen fra Baltra til Guayaquil tar ca. 1,5 timer.

Guayaquil er Ecuadors kommersielle og finansielle sentrum. Byen har over 2 millioner innbyggere, men til tross for størrelsen er det en hyggelig og avslappende atmosfære her.

Ved ankomst blir du hentet på flyplassen og kjørt til hotellet ditt. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 12: Guayaquil på egen hånd – hjemreisen starter

Reisen din er kommet til veis ende, og i dag starter hjemreisen din til Norge. Avhengig av når flyet går, kan du ha litt tid til fri disposisjon om formiddagen i byen før du blir hentet og kjørt til flyplassen.

Hvis ikke du allerede har vært i den gamle bydelen i Las Peñas, kan vi absolutt anbefale en tur dit. Her er bybildet preget av brosteinsgater, fargerike hus og hyggelige kafeer og restauranter. Fra havnepromenaden fører en trapp med 444 trinn deg opp til bydelen, og den ligger på en bakketopp. Hvis du har mer energi, kan du fortsette opp til byens fyrtårn og få en flott 360 graders panoramautsikt over hele byen.

En rusletur i parken Parque Seminario kan også anbefales. Parken er bedre kjent som Parque de las Iguanas (“Iguanparken”) og har fått sitt tilnavn på grunn av de mange fargerike landiguanene som holder til her. Du kan til og med oppleve å måtte dele benk med et av de dragelignende dyrene.

Dag 13: Ankomst til Norge

Du kommer tilbake til Norge etter en uforglemmelig reise i Ecuador.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Forlengelse av Galapagos-cruiset ditt
3 netter

Kan du bare ikke få nok av de fantastiske Galapagos-øyene? Da kan du forlenge cruiset ditt med 3 netter og oppleve enda flere flotte steder i Galapagos.

På øya Santa Cruz ser du de enorme galapagosskilpaddene leve i det fri på Hacienda Primicias i det frodige høylandet. På den nordlige delen av øya ser du de dragelignende landiguanene ved Cerro Dragon, bedre kjent som Dragon Hill, og besøker den fredfylte mangroveskogen ved Caleta Tortuga Negra. Her liker revhaier, rokker og havskilpadder å holde til.

Du seiler også til den andre siden av øya Isabela, der den hyggelige havnebyen Puerto Villamil sjarmerer med sand og sjøløver i gatene. Her venter bl.a. et oppdrettssenter for landskilpadder, frodige våtmarker, idylliske sandstrender, den historiske gråtemuren og fantastisk snorkling ved Las Tintoreras.

Du kommer også til øya Rabida, en av de mest fargerike i øygruppen med sin karakteristiske rødbrune sand og flere helt fantastiske utsiktspunkter.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Vær oppmerksom for at prisen for enkeltrom kun gjelder ved min. to reisende. Kontakt oss hvis du reiser alene. 
Unike fordeler ved grupper fra 4 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål