TRYGGHETSGARANTI - LES MER
13 dager

Sri Lankas høydepunkter

Stå i 200 meters høyde og nyt utsikten fra Løveklippen i Sigiriya, la deg sjarmere av det vakre, frodige høylandet i Ella og opplev landets enestående dyreliv på jeepsafari i Yala nasjonalpark.

Sri Lankas høydepunkter
Sri Lankas høydepunkter
13 dager
ForsideAsiaSri LankaSri Lankas høydepunkter

Sri Lankas høydepunkter

Stå i 200 meters høyde og nyt utsikten fra Løveklippen i Sigiriya, la deg sjarmere av det vakre, frodige høylandet i Ella og opplev landets enestående dyreliv på jeepsafari i Yala nasjonalpark.

ForsideAsiaSri LankaSri Lankas høydepunkter
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Colombo t/r
 • 10 netter på 3- og 4-stjerners hoteller
 • 10 x frokost (dag 3–12)
 • 1 x Lunsj (dag 6)
 • 2 x middag (dag 10-11)
 • Lokal engelsktalende sjåfør/guide på transferer og utflukter
 • Transport i bil eller minibuss med aircondition
 • Alle nevnte transferer og utflukter foregår i internasjonale grupper på 1-14 personer og kun med TourCompass’ egne gjester
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

Omfattende utfluktspakke:

 • Grottetempelet Dambulla
 • Landsbyen Weheragala Gama
 • Løveklippen i Sigiriya
 • Tefabrikken Giragama ved Kandy
 • Togtur fra Nanu Oya til Ella
 • Ravana-fossen og tempelet Buduruwagala
 • Safari i Yala nasjonalpark
 • Inngangsbilletter og avgifter til de omtalte severdighetene

REISEN KORT & GODT

På denne reisen opplever du Sri Lankas absolutt største høydepunkter.

Vi har valgt å la noen av dagene være til fri disposisjon, for vi synes at du selv skal kunne bestemme hva du vil se og oppleve.

Reisen starter med én natt i badebyen Negombo, for å få fast grunn under føttene etter den lange flyreisen.

Dagen etter besøker du Dambullas imponerende grottetempel på vei til Sigiriya.

I Sigiriya skal du bestige Sri Lankas ikoniske vartegn, Løveklippen, og på toppen belønnes du med en fantastisk utsikt du sent vil glemme.

Etter et par dager i Sigiriya fortsetter du til Kandy. Vi stopper i den lille landsbyen Weheragala Gama, der du får vite mer om hvordan landsbyen har klart å takle konflikten mellom mennesker og elefanter.

Kandy er en av Sri Lankas vakrest beliggende byer. Den er også kjent som landets kulturelle høyborg og som hjemsted for Tannens tempel, landets aller helligste tempel.

Fra Kandy skal du bli med på en uforglemmelig og naturskjønn togtur gjennom det vakre høylandet. Endestasjonen er den lille byen Ella, kjent for Little Adam’s Peak og “Den 9-buede broen”.

Reisen slutter med en spennende safari i den populære nasjonalparken Yala.

Du kan velge å forlenge reisen med en avslappende badeferie i enten Mirissa eller Hikkaduwa, der du kan fordøye reisens mange opplevelser og inntrykk.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Bestig den 200 meter høye Sigiriya-klippen, gå på oppdagelsesferd i Dambullas fascinerende grottetempel og nyt den vakre byen Kandy – alt oppført på UNESCOs verdensarvliste
 • Få vite mer om dagliglivet på Sri Lanka i den lille landsbyen Weheragala Gama, der du også får mulighet til å delta i interessante aktiviteter
 • Gled deg til togturen gjennom det vakre høylandet til den lille byen Ella, og opplev elefanter, bjørner og leoparder på en spennende jeepsafari i Yala nasjonalpark.
 • Forleng reisen med en avslappende badeferie i enten Mirissa eller Hikkaduwa.

Reisene våre inkluderer altid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle overnattinger
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Døgnbemannet telefon – Vi er med deg hele veien
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra den valgte flyplassen

I dag er det avreise fra den valgte flyplassen. Du flyr mod den dråpeformede øya Sri Lanka i Det indiske hav. Det vil være mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst til Sri Lanka – Negombo

Du lander på Sri Lankas internasjonale flyplass Bandaranaike i Colombo. Etter ankomst henter du bagasjen din og går gjennom passkontrollen. Ute i ankomsthallen venter din guide/sjåfør med et TourCompass-skilt, og du blir kjørt til strandhotellet i Negombo. Det ligger ca. 30 minutter fra flyplassen.

Når du kommer til hotellet, det innsjekking. Resten av dagen til fri disposisjon. Du er sikkert sliten etter den lange flyreisen, så det er god tid til å slappe av og bare nyte solen på en liggestol med en god bok eller podcast.

Negombo er kjent for sine brede, gyldne sandstrender, der høye palmer vaier i den lette brisen. Bølgene kan ofte være ganske store, men hotellet har heldigvis også et deilig svømmebasseng.

Hvis du har lyst til å se litt av Negombo og området rundt, kan du blant annet ta en tur til Negombo Lagune sør for byen. Der er det fantastiske våtmarker med et rikt dyreliv. Eller du kan se de 100 km lange hollandske kanalene som går gjennom byen og som opprinnelig var en forsyningsvei for den hollandske administrasjonen i kolonitiden. Der er også mange fine templer og kirker rundt i byen.

Om kvelden kan du gå en fin tur langs stranden og beundre den vakre solnedgangen og de tradisjonelle fiskerbåtene med batikkfargede segl.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 3: Negombo – Dambulla grottetempel – Sigiriya

Etter frokost og utsjekking kjører guiden/sjåføren deg i retning Sigiriya.

Underveis er det lagt inn et interessant stopp i byen Dambulla. Her skal du se byens imponerende grottetempel. Det ligger i en bred klippe som måler 160 x 600 meter. Bratte trapper fører opp til grotten. Er været klart, kan du fra de øverste trappetrinnene skimte Løveklippen i Sigiriya. Grotten rommer ikke mindre enn 153 gyldne buddhastatuer, statuer av tidligere srilankiske konger og statuer av guder og gudinner. I tillegg til de mange statuene er det også imponerende veggmalerier som strekker seg over hele 2 100 m2. Grottene ble gitt i oppdrag av Kong Valagamba i det første århundre f.Kr. og ble i 1991 oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Etter besøket her kjøres du til hotellet i Sigiriya. Etter innsjekking er resten av dagen til fri disposisjon, og du kan ta en dukkert i hotellets basseng eller nyte de rolige omgivelsene mens du vandrer rundt i området. Stien du går på er rød og støvete og utgjør en vakker kontrast til de grønne jordene og tropiske plantene og trærne som avskjermer de lokale, fargerike husene.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 4: Løveklippen i Sigiriya

Etter frokost blir du hentet og kjørt til Sri Lankas berømte landemerke Løveklippen, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Fra år 455 frem til år 473 regjerte Kong Dhatusena over Sri Lanka fra den daværende hovedstaden Anuradhapura. Kong Dhatusenas sønn, Moggallana, skulle overta tronen etter sin far, men dette var kongens eldste sønn, Kashyapa, lite fornøyd med. Begge foreldrene til Moggallana var adelige, mens moren til Kashyapa bare var en av Kong Dhatusenas elskerinner. Dette gjorde det umulig for Kashyapa å overta tronen etter de gjeldende reglene. For å kunne overta tok Kashyapa derfor den dramatiske beslutningene om å mure faren sin inne, noe som fikk halvbroren Moggallana til å flykte til Sør-India for ikke å lide samme skjebne.

Den nye herskeren Kong Kashyapa ble ikke godt mottatt av folket, og han fryktet et angrep fra halvbroren Moggallana. Han valgte derfor å flytte hovedstaden fra Anuradhapura til Sigiriya på grunn av den strategiske beliggenheten. På toppen av den flate Sigiriya-klippen bygde han sitt overdådige palass med omliggende vollgraver, anlagte hager, store vannbassenger og fontener.

Halvveis oppe på klippen bygde han inngangen til palasset, som forestilte en gigantisk løve – derav navnet Løveklippen. I dag er det bare de store løvepotene som står igjen.

Kong Kashyapa bodde her sammen med sine elskerinner og tjenestefolk helt til halvbroren Moggallana kom tilbake fra Sør-India med en hær. Kong Kashyapa og hæren hans tapte slaget mot Moggallana, og Kashyapa endte opp med å ta sitt eget liv i år 495. Moggallana valgte å flytte hovedstaden tilbake til Anuradhapura, og derfra regjerte han landet, mens Sigiriya ble omgjort til et buddhistisk kloster.

Klippen som rager 200 meter opp fra bakken midt i Sigiriyas frodige omgivelser kan virke helt umulig å bestige. Det er ikke uten grunn, for turen opp til toppen er hard. Det venter ikke mindre enn 1202 trinn, og vi anbefaler at du går i rolig tempo og tar pauser underveis for å nyte den vakre utsikten, som blir bedre og bedre jo høyere opp du kommer.

På vei mot toppen kan du se vakre og godt bevarte freskomalerier av kvinner og restene etter en blankpolert klippemur. Litt over halvveis oppe ser du restene av de store løvepotene som fungerte som inngang til Kong Kashyapas palass. Hvis turen blir for anstrengende, kan du velge å stoppe her.

Velger du å fortsette, kan vi garantere at turen opp vil være verdt strevet. På toppen av klippen ser du ruinene av det gamle kongepalasset, og du har en fantastisk utsikt over det frodige landskapet med sjøer, grønnkledde fjell og den nærliggende klippen Pidurangala. Ta deg god tid og nyt omgivelsene før du starter nedstigningen.

Det tar cirka to timer å gå opp og ned + den tiden du bruker på toppen.

Husk gode sko og vann til turen.

Du blir kjørt tilbake til hotellet, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 5: Sigiriya på egen hånd

I dag er dagen til fri disposisjon. Du kan velge å slappe av ved bassenget eller dra på en av våre spennende ekstrautflukter, som du kan lese mer om nedenfor.

Dag 6: Sigiriya – Landsbyen Weheragala Gama – Kandy

Etter frokost og utsjekking kjører guiden/sjåføren deg i retning Kandy.

På veien stopper du ved landsbyen Weheragala Gama, som ligger ved Wasgamuwa nasjonalpark. Den lille landsbyen er en del av Project Orange Elephant, som ble startet av Ravi Corea, grunnleggeren av Sri Lanka Wildlife Conservation Society (SLWCS). Prosjektets formål er å løse den blodige konflikten mellom elefanter og mennesker på Sri Lanka.

Denne konflikten skyldes i bunn og grunn at landsbyene vokser og elefantenes territorier blir stadig mindre. Elefanter er derfor ikke noe uvanlig syn i srilankiske landsbyer, der hus, hager og landbruk ofte raseres under dyrenes leting etter mat. Det sies at rundt 1400 elefanter i løpet av de siste 11 årene er blitt drept av mennesker, mens 350 mennesker er blitt drept av elefanter. I mange år har man prøvd å finne en løsning på denne konflikten. Man har bl.a. prøvd å gi elefantene egne områder mennesker ikke kan dyrke eller bygge på. Flere steder er også landsbyer blitt jevnet med jorden for å opprette “korridorer” mellom elefantenes habitater, så de fritt kan bevege seg rundt. Det finnes også landsbyer som Weheragala Gama, som er en del av Project Orange Elephant.

Ravi Corea, som står bak Project Orange Elephant, har gjennomført ulike studier og funnet ut at srilankiske elefanter ikke liker sitrustrær, og at lukten av sitrustrær skjuler lukten av ris og andre avlinger elefantene spiser. Derfor har man i landsbyen Weheragala Gama plantet sitrustrær for å beskytte hjem, hager og landbruk mot elefantenes herjinger. Det har hatt en så god effekt at konflikten så å si ikke eksisterer i Weheragala.

Når du kommer til landsbyen, ønskes du velkommen av en lokal vert og får servert en ferskpresset juice. Deretter kjører du inn til midten av landsbyen i en jeep, og her ser du hvordan familiene bor, bygger hus, driver landbruk og lager mat. Du treffer også noen av landsbyens beboere, som forteller deg mer om konflikten mellom elefanter og mennesker.

Det er også mulig å delta i ulike aktiviteter, som vanning og gjødsling av sitrusplantasjene, og kommer du utenfor den tørre perioden, fra juli til september, vil du aktivt delta i plantingen av et sitrustre som gis i gave til en utvalgt familie. Slik bidrar du til å redusere risikoen for konflikt mellom landsbybeboerne og elefantene i området. I tillegg bidrar plantingen av sitrustrærne også positivt til klimaet, det biologiske mangfoldet i området og den lokale økonomien.

Til slutt inviteres du på en velsmakende srilankisk lunsj laget av lokale råvarer før turen går videre til Kandy.

Etter besøket blir du kjørt til hotellet ditt i tidligere hovedstaden Kandy, en by som ligger vakkert til i en dal, omgitt av grønnkledde fjell, teplantasjer og elver. I hjertet av byen ligger det gamle, fine kolonitidsbygninger, og det er også her i bysentrum at du finner den maleriske sjøen Kandy Lake. Vi kan varmt anbefale en rusletur rundt sjøen, og underveis kan du slå deg ned på en benk og nyte de mange inntrykkene og utsikten til den 26 meter høye Buddha-statuen over Bahirawakanda-templet. Ved sjøens nordlige ende ligger Sri Lankas helligste buddhistiske tempel, Tannens tempel. Etter sigende skal en av Buddhas tenner befinne seg her. Dette praktfulle tempelet er faktisk en av grunnene til at Kandy i 1998 ble oppført på UNESCOs verdensarvliste. Tre ganger om dagen er det tempelseremoni – en helt spesiell opplevelse du ikke må gå glipp av.

Om kvelden kan du gå på oppdagelsesferd blant byens restauranter. Du bør prøve en av Sri Lankas mest kjente retter, “kottu roti”. Den består av flatbrød skåret i mindre biter, egg, grønnsaker, masse deilig krydder og evt. kjøtt. Vi kan også på det sterkeste anbefale “rice and curry” eller “dhal curry”, som er laget av linser. Guiden kjenner alle de gode restaurantene, så spør gjerne om råd.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 7: Besøk på Giragama tefabrikk

Sri Lanka er verdensberømt for teen sin, og landet er en av verdens største teprodusenter. Det var skotten James Taylor som i 1867 startet teproduksjon på Sri Lanka sammen med Thomas Lipton, som du sikkert kjenner fra “Lipton te”. Teen fra Sri Lanka kalles “Ceylon-te”. Ceylon var navnet til Sri Lanka under det britiske koloniherredømmet frem til 1972.

I dag skal du besøke en tefabrikk i nærheten av Kandy. Sjåføren/guiden henter deg på hotellet etter frokost og kjører deg til Giragama tefabrikk. Her får du en guidet omvisning der du opplever hele fremstillingsprosessen, fra bladene blir plukket i plantasjen til teen ligger dampende i koppen. Flere av maskinene som brukes er over 150 år gamle, og teknikken har ikke endret seg mye siden 1867. Etter omvisningen har du anledning til å smake på de forskjellige tesortene og kjøpe med deg te hjem.

Deretter går turen tilbake til Kandy, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Du kan bli på hotellet og slappe av ved bassenget, utforske mer av byen eller kanskje vil du ta en tuk-tuk til Udawatta Kele Sanctuary? Dette er et historisk skogreservat som ligger ca. 2 km fra Kandy sentrum, på en høyde med utsikt over byen. I Kandys storhetstid var reservatet kjent som “Uda Wasala Watta”, som på singalesisk betyr “hagen over det kongelige palasset”. I reservatet lever det utrolig mange plante- og fuglearter. Du kan også se små og mellomstore pattedyr samt krypdyr.

Om kvelden kan du gå på oppdagelsesferd blant byens restauranter. Du bør prøve en av Sri Lankas mest kjente retter, “kottu roti”. Den består av flatbrød skåret i mindre biter, egg, grønnsaker, masse deilig krydder og evt. kjøtt. Vi kan også på det sterkeste anbefale “rice and curry” eller “dhal curry”, som er laget av linser. Guiden kjenner alle de gode restaurantene, så spør gjerne om råd.

Overnatting:
Ekstrautflukter:
Dag 8: Kandy – Togtur fra Nanu Oya til Ella

Etter frokost sjekker du ut fra hotellet, og guiden/sjåføren står klar til å kjøre deg til jernbanestasjonen i Nanu Oya. Herfra skal du på en naturskjønn togtur gjennom det utrolig vakre høylandet til byen Ella. Du trenger bare å ta med deg håndbagasje, for guiden/sjåføren kjører resten av bagasjen din til Ella. Vi anbefaler at du dagen i forveien ber hotellet i Kandy om å lage en matpakke til deg før avreise (mot tillegg). Det er også mulig å kjøpe frukt, snacks og drikkevarer hos de lokale selgerne som går utenfor toget på forskellige stasjonene.

Det er en stor opplevelse å kjøre med tog i Sri Lanka. Dette er ikke moderne tog som de vi er vant til her hjemme, men turen blir garantert en opplevelse for livet. Du kommer ikke bare tett på lokalbefolkningen, du opplever også den fantastiske naturen gjennom de store vinduene når toget snegler seg forbi små, søvnige landsbyer og frodige teplantasjer, grønnkledde fjell og brusende fosser. Etter ca. 3 timer kommer du til Ella, og guiden/sjåføren står klar til å ta imot deg. Han kjører deg det siste stykke til hotellet i Ella, som har en helt fantastisk beliggenhet.

Etter innsjekking kan du nyte resten av dagen på egen hånd.

Om kvelden kan du gå en tur ned i byen og spise middag på en av de hyggelige små kafeene eller restaurantene langs hovedgaten. Stemningen her er herlig avslappet.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 9: Ella på egen hånd

I dag er det ikke planlagt noen utflukter, og du kan derfor tilbringe dagen på egen hånd. Kanskje har du mest lyst til å bli på hotellet, slappe av ved bassenget og nyte den enestående utsikten som nesten kan ta pusten fra deg? Eller hva med en utflukt til den “9-buede broen” eller en vandring til fjellet Little Adam’s Peak? Les mer om utfluktsmulighetene nedenfor – de er helt gratis!

Dag 10: Ella - Ravana Falls - Buduruwagala-tempelet - Tissamaharama

Etter frokost henter guiden/sjåføren deg på hotellet, og turen går til Tissamaharama.

På veien besøker du den 25 meter høye fossen Ravana Falls, som ligger i utkanten av Ella. Fossen er oppkalt etter den tidligere kongen Ravana, som sies å ha holdt prinsesse Sitha skjult i hulene bak fossen, nå kjent som Ravana Cave.

Heretter fortsetter du til Buduruwagala-tempelet, berømt for sine imponerende og godt bevarte klippeutskjæringer som er datert til det 9. eller 10. århundre. Midt i klippen står en 16 meter høy Buddha-statue som er omgitt av seks mindre statuer som viser Buddha i forskjellige meditasjonsstillinger. Detaljene og den kunstneriske presisjonen er helt fantastiske!

Deretter blir du kjørt rett tilbake til hotellet, der du har resten av dagen til fri disposisjon.

Etter dette uforglemmelige besøket kjører du videre til hotellet, der du ankommer sent om på ettermiddagen.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 11: Safari i Yala nasjonalpark

Du har morgenen og formiddagen til fri disposisjon, før du om ettermiddagen blir hentet av guiden/sjåføren på hotellet og kjørt til Yala nasjonalpark, der det venter en spennende jeepsafari.

Yala nasjonalpark ble allerede i 1900 til viltreservat. Først 38 år senere ble området utnevnt til nasjonalpark. Det 978,8 km² store området er i dag Sri Lankas nest største nasjonalpark. Nasjonalparken består av fem områder, der to av dem er åpne for offentligheten.

Yala nasjonalpark er hjemsted for over 215 fuglearter og 44 forskjellige pattedyr. Det sies at parken har en av Sri Lankas største bestand av elefanter og den største bestanden av leoparder. Til tross for at parken har det høyeste antallet leoparder på Sri Lanka, er det ingen garanti for at du får se dem, for de kan være vanskelige å få øye på og skjuler seg ofte i buskene. I tillegg til fugler, elefanter og leoparder kan du også være heldig å se krokodiller, bjørner, aper, hjorter, villsvin og bøfler – så husk kikkert og kamera!

Du kjører med en ranger som kjenner parken meget godt. Han vet hvor dyrene ferdes og er ekspert på å finne sporene deres i det åpne landskapet.

Etter safarien blir du kjørt tilbake til hotellet, der du kan nyte den kvelden.

Dag 12: Hjemreisen starter

I dag er tiden kommet til å ta farvel med flotte Sri Lanka.

Guiden/sjåføren henter deg på hotellet og kjører deg til Colombos internasjonale flyplass, Bandaranaike, der du flyr mot Europa med mellomlanding(er) underveis.

Dag 13: Hjemkomst

Du lander på den valgte flyplassen etter en fantastisk ferie med mange minner i bagasjen.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Badeferieforlengelse i Hikkaduwa
3 netter

Den beste tiden å reise til Hikkaduwa på er i perioden fra desember til mars.

Hikkaduwa ligger på Sri Lankas sørvestlige kyst og er en flott ferieby med mye liv og røre. Langs kysten går hovedgaten Galle Roald, og her ligger hoteller, spisesteder, dykkerskoler, små kiosker og butikker på rekke og rad.

Byens største trekkplaster er de gyldne sandstrendene med finkornet sand og vaiende kokospalmer. Utenfor byens vestlige strender, Hikkaduwa Beach og Turtle Beach, er det satt ut bølgebrytere, og dette gjør stranden perfekt til svømming og bading. Ute ved bølgebryterne finner du det korallrevet som har gjort byen så populær blant alle som liker å dykke og snorkle. I tillegg til det vakre korallrevet kan du nemlig beundre fargerike fisker og store havskilpadder. Visste du at 5 av verdens 7 havskilpaddearter yngler på Sri Lanka?

Hvis du derimot foretrekker store bølger og vindsurfing, skal du dra østover, til Narigama Beach. Her er det både en surfeskole og mulighet for leie av surfeutstyr.

Hvis du vil oppleve en helt annen side av Hikkaduwa, kan du forlate hovedgaten og gå lengre inn i landet. Her ligger husene i frodige omgivelser, barn leker på de støvete veiene og små boder og butikker selger frisk frukt. Her opplever du en stillhet du ikke finner nærmere stranden.

Etter en dag på stranden kan du besøke en av de hyggelige strandrestaurantene med fersk fisk og skalldyrretter på menyen. Spesielt hummer er populært i Hikkaduwa.

Ved solnedgang kan du ta en rusletur langs stranden med tærne i sanden til lyden av bølgeskvulp.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på hotell med halvpensjon samt transfer.

Badeferieforlengelse i Mirissa
3 netter

Den beste tiden å reise til Mirissa på er i perioden fra desember til april.

Mirissa er en deilig strandby på sørspissen av Sri Lanka. Byen er rolig og har en deilig avslappende atmosfære der du virkelig kan lade batteriene. Med kokospalmer som vaier over stranden og sitt klare, lune vann er Mirissa et ekte ferieparadis.

Mirissa er også kjent som et av de beste stedene på Sri Lanka å få øye på hvaler, og delfinene er heller aldri langt borte. Det lune indiske havet giver nemlig havets fantastiske kjemper meget gode levevilkår, og her har du muligheten til å se både blåhvaler, finnhvaler og kaskelotter.

Vindene og strømmene kan være sterke på denne kyststrekningen, også i høysesongen. Da kan du bade i bassenget eller gå til den lille stranden Secret Beach. Den ligger i nærheten, og her har klippesteinene rundt stranden skapt et lite naturlig basseng som er beskyttet mot bølgene. Det er det perfekte stedet å svømme og slappe av.

Hvis du liker snorkling, er et av de beste stedene ved Perrot Rock. Her er havet forholdsvis rolig, for bukten er beskyttet av et rev lengre ute. Her er det gode mulighet for å se flotte, fargerike fisk, og hvis du er heldig, kan du også møte havskilpadder.

Forlengelsen inkluderer 3 netters badeferieopphold på hotell med halvpensjon samt transfer.

Langs strendene finner du en håndfull gode restauranter, og her kan du spise velsmakende, grillede fiske- og skalldyrretter mens bølgene slår inn mot land et par meter borte.

Et perfekt og populært sted å se solen gå ned er Coconut Tree Hill, en ås dekket av kokospalmer. Her er det en lokal bar der du kan ta en kald drink mens himmelen farges i de flotteste farger.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Unike fordeler for grupper fra 6 personer – innhent et tilbud i dag for å få mer informasjon.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
BLI MED PÅ EVENTYRET
Lignende reiser
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål