TRYGGHETSGARANTI - LES MER
22 dager

Den store Australia-rundreisen

Rundreisen for deg som vil oppleve alt på en gang! Her er det både massevis av opplevelser og mye frihet til å sette sitt eget preg på reisen, slik at den blir akkurat som du ønsker.

Den store Australia-rundreisen
Den store Australia-rundreisen
22 dager
ForsideOseaniaAustraliaDen store Australia-rundreisen

Den store Australia-rundreisen

Rundreisen for deg som vil oppleve alt på en gang! Her er det både massevis av opplevelser og mye frihet til å sette sitt eget preg på reisen, slik at den blir akkurat som du ønsker.

ForsideOseaniaAustraliaDen store Australia-rundreisen
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra den valgte flyplassen til Brisbane og hjemreise fra Cairns med mellomlandinger underveis
 • Innenriksfly fra Brisbane til Adelaide + Adelaide til Melbourne + Melbourne til Uluru/Ayers Rock + Uluru/Ayers Rock til Sydney + Sydney til Cairns
 • Transfer fra/til alle flyplasser i Australia
 • 3 overnattinger i Brisbane, inkl. frokost
 • 2 overnattinger i Adelaide, inkl. frokost
 • 2-dagers utflukt fra Adelaide til Kangaroo Island, inkl. transport til/fra ferge, fergeoverfart, busstransport og guide på Kangaroo Island, 1 overnatting på Kangaroo Island, 1 x frokost samt 2 x lunsj
 • 1 overnatting i Adelaide, inkl. frokost
 • 3 overnattinger i Melbourne
 • Halvdags guidet vandring i Melbourne
 • 2 overnattinger ved Uluru/Ayers Rock
 • Solnedgangstur ved Uluru, inkl. musserende vin
 • Soloppgangstur ved Uluru og vandring i Kata Tjuta
 • Inngangsbillett til Uluru og Kata Tjuta nasjonalpark
 • 4 overnattinger i Sydney
 • Halvdags guidet byrundtur i Sydney
 • 3 overnattinger i Cairns
 • Mulighet til å kjøpe div. utflukter
 • Mulighet til å forlenge reisen med badeferie i Port Douglas eller med flere naturopplevelser i Darwin
 • Individuell rundreise, der alle utflukter foregår i mindre, internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere

*Det er mulig å legge til ekstra netter i de ulike byene dere besøker, hvis dere f.eks. ønsker flere dager på egen hånd. Kontakt reisekonsulenten vår med deres spesifikke ønsker for reisen

REISEN KORT & GODT

Hele Australia er det ikke – men vi synes at vi har fått med oss veldig mye.

Fra Queenslands solrike og hyggelige hovedstad Brisbane går turen til South Australias hovedstad Adelaide. Her venter det et fantastisk eventyr med besøk på Kangaroo Island. Her er det ikke bare, som navnet antyder, kenguruer, men også mange andre dyr, bl.a. søte koalaer, sjarmerende seler og bråkete sjøløver.

Du besøker også de to livlige storbyene Melbourne og Sydney, og de vil begge sjarmere deg på sin helt egen måte.

Du vil selvfølgelig ikke gå glipp av et besøk til Australias outback, der fascinerende Uluru rager opp i det ellers så golde og flate ørkenlandskapet.

Turen avsluttes i det tropiske nord ved Cairns, utgangspunktet på turen til verdens største korallrev, Great Barrier Reef, og verdens eldste regnskog ved Cape Tribulation.

Det er mulighet til å forlenge reisen med badeferie-, nasjonalpark- eller storbyferie

Dette er den store Australia-rundreisen!

Derfor skal du velge denne reisen

 • Opplev de ikoniske Australske storbyene Brisbane, Adelaide, Melbourne og Sydney
 • Bli kjent med Australias imponerende dyreliv med bl.a. kenguruer, koalaer, seler og sjøløver på Kangaroo Island
 • Bli med ut i outbacken, der mystiske Uluru rager opp i det flate, røde ørkenlandskapet
 • Avslutt reisen med behagelig varme temperaturer i tropiske Cairns, utgangspunkt for turer til bl.a. Great Barrier Reef

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge

I dag er det avreise fra den valgte flyplassen. Turen går til Brisbane i Australia med mellomlandinger underveis.

Dag 2: Ankomst i Australia

Endelig lander du i Australia.

Ved ankomst er det transfer til hotellet ditt, der du skal tilbringe de neste tre nettene. Hvis ikke rommet ditt er klart ved ankomst, er det mulig å sette bagasjen på hotellet så du kan gå ut og utforske byen.

Brisbane er en herlig by å starte den store Australia-rundreisen i. Byen er – med litt over 2 millioner innbyggere – Australias tredje største by og hovedstad i delstaten Queensland. Den kan kanskje virke litt rolig i forhold til landets to andre, store metropoler, Sydney og Melbourne, men la deg ikke narre, det er en praktfull by med massevis av sjarm, og her får du en god start på reisen.

Dag 3-4: Brisbane på egen hånd

Dagene er til fri disposisjon til å utforske byen.

Få dagens dose kultur på det interessante Queensland Art Gallery og Gallery of Modern Art (QAGOMA).

Hvis du har lyst til å være litt aktiv, kan du leie sykle og dra ut til Mount Coot-tha-utsiktspunktet. Her har du en flott panoramautsikt over byen. Det er også mulig å ta bussen dit.

Langs Brisbane River tilbyr flere selskaper hyggelige båtturer på elven, der du i ro og mak kan beundre landskapet.

Du har også mulighet til å kjøpe en dagstur til området rundt Brisbane, f.eks. Moreton Island eller den vakre Lamington nasjonalpark.

Dag 5: Fly fra Brisbane til Adelaide

Det er avreise fra hotellet til flyplassen, der du flyr til Adelaide. Her blir du hentet av sjåføren din og kjørt til hotellet i Adelaide, der du skal tilbringe de neste to nettene. Resten av dagen er til fri disposisjon.til å utforske South Australias hovedstad.

Dag 6: Dagen er til fri disposisjon i Adelaide

Du har dagen til fri disposisjon til å utforske Adelaide. Byens sentrum er kompakt og livlig – og omgitt av grønne områder.

Det avholdes utrolig mange festivaler i Adelaide. Hele 11 ganger i året er det kunst- eller kulturfestivaler i South Australias hovedstad – alt fra gitarfestival via barnefestival til historiefestival.

Byen har også andre flotte kulturtilbud, blant annet interessante museer. Hvis du trenger en pause fra bylivet, kan du ta en tur til Adelaides strandforstad, Glenelg.

Du må heller ikke gå glipp av et besøk på Adelaide Central Market, et perfekt sted å spise en god lunsj.

Utenfor Adelaide finner du noen av Australias mest berømte vinproduserende områder – en dagstur hit kan sterkt anbefales.

Dag 7: Adelaide – Kangaroo Island, besøk i bl.a. Seal Bay og Flinders

Dagen starter med busstur til Cape Jervis, der fergen over til Kangaroo Island går – en båttur på ca. 45 minutter. Ved ankomst på Kangaroo Island blir du møtt av guiden din og bussen som de neste par dagene vil kjøre deg rundt på øya.

Dagens første stopp er i Seal Bay, der du på nært hold kan se en stor koloni av den truede australske sjøløven.

Etter lunsj skal du besøke du Flinders Chase National Park, der det er tid til en vandring rundt de fascinerende klippeformasjonene Remarkable Rocks og Admirals Arch. De to klippeformasjonene ligger på hver sin pynt helt nede på den sørlige delen av øya, der neste stopp er Sydpolen. Med vind i håret og skumsprøyt på kameraet er det ikke vanskelig å forestille seg hvordan vind og vær i tusenvis av år har gitt landskapet de merkeligste formasjoner.

Sist på dagen besøker du Kangaroo Island Wildlife Park, der du både kan se kenguruer og koalaer. Det er veldig gode muligheter til å se ville kenguruer og koalaer på Kangaroo Island, og her i parken er du garantert mange blinkskudd med kameraet!

Kvelden er til fri disposisjon til å finne et hyggelig sted å spise middag og fordøye dagens opplevelser.

Dag 8: Kangaroo Island - Adelaide

Etter frokost blir du hentet på hotellet – klar til dagens opplevelser.

Dagens første stopp er Raptor Domain, der du kan få nærkontakt med noen av Australias store rovfugler. På rehabiliteringssenteret tar man seg av syke eller skadde fugler og krypdyr, og en av senterets største attraksjoner er fugleshowet “Birds of Prey”. Her kan du bl.a. se de mektige kilehaleørnene, Australias største rovfugl.

Lunsj spiser vi på Emu Ridge Eucalyptus Distillery, der det også venter en guidet tur som gir et godt innblikk i eukalyptusoljens hemmeligheter.

Neste stopp er Clifford’s Honey Farm. Kangaroo Island er kjent for sin honning – og øya er det eneste stedet i verden der man finner den liguriske bien. Du må ikke gå glipp av å prøve den berømte honningisen!

Underveis på dagens tur er det naturligvis gode muligheter til å nyte den vakre naturen, og du skal ha veldig uflaks hvis du ikke ser en kenguru eller to som står i gresset i skyggen av et tre.

Dagen får en perfekt avslutning: vinsmaking med utsikt til noen av øyas vinmarker. Det er mulig å kjøpe middag før du kjøres til fergen og drar tilbake til fastlandet. Der venter bussen for å kjøre deg tilbake til Adelaide.

Dag 9: Fly fra Adelaide til Melbourne

Fra hotellet er det transfer til flyplassen, og her flyr du til turens neste høydepunkt: Melbourne. Ved ankomst i Melbourne er det igjen transport til hotellet, og også her kan du få oppbevart bagasjen hvis ikke rommet er klart når du ankommer.

Melbourne er avslappet, kulturell – og har helt fantastiske restauranter! Ved første øyekast kan Melbourne kanskje virke litt kjedelig, men la deg ikke lure – dette er en fantastisk by!

Bruk resten av dagen til å finne ut hvorfor. Start evt. med en tur langs elven Yarra som renner gjennom byen. Hele området rundt South Bank er fullt av restauranter, barer og trendy butikker, og det er også her du finner det store Crown Casino.

Dag 10: Byrundtur i Melbourne

Om formiddagen venter det en guidet byrundtur til Melbournes bortgjemte gater og streder. Turen går inn i de innerste, smale gatene i sentrum av byen. Her bor designere og arkitekter side om side med skeive kafeer. Murene er dekorert med “street art”, og de smale gatene er fulle av historie og fortellinger om skjebner fra den gang det var alt annet enn hipt her.

Lytt til de interessante fortellingene og merk deg de stedene du har lyst til å komme tilbake til. Spør gjerne guiden om anbefalinger til kafeer eller restauranter.

Vær oppmerksom på at du selv må komme deg til stedet der byrundturen starter, du finner adressen på voucheren din. Du kan enten gå dit eller ta en taxi.

Ettermiddagen er til fri disposisjon – evt. til å gå seg vill i de smale gatene eller rusle rundt på Queen Victoria Market.

Dag 11: Melbourne på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon til å oppdage Melbourne.

Delstaten Victoria har også mange spennende og interessante severdigheter, så hvis du vil litt ut av byen, kan du kjøpe en utflukt. Hva med f.eks. en tur langs en av verdens vakreste kyststrekninger, Great Ocean Road? Eller kanskje en tur i vinområdet Yarra Valley.

Du kan også ta trikken til strandforstaden St. Kilda. Hvis du drar hit ut sent om ettermiddagen, kan du være så heldig å få se den lille kolonien av dvergpingviner vralte i land rundt solnedgangstid.

Dag 12: Fly fra Melbourne til Uluru/Ayers Rock – solnedgang over Uluru

Det er transport fra hotellet til flyplassen, der du flyr inn til Australias røde hjerte: outbacken. Kontrastene du opplever i dag er enorme! Fra den pulserende storbyen med mye liv i gatene til den lille bitte lille byen Yulara, som ligger midt i den røde ørkenen. Fra flyplassen går det en gratis transferbuss til den lille byen der hotellet ditt ligger.

Hvis du har tid og lyst, er det om ettermiddagen mulighet til å delta i noen av byens gratis aktiviteter. Spør på hotellet hva som skjer, og når.

Sist på dagen venter et av turens største høydepunkter: solnedgangen over Uluru. Det er magisk å se den store steinen skifte farge etter hvert som solen går ned, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor dette området er så hellig for urbefolkningen. Forfrisk deg med et glass musserende vin og nyt øyeblikket og storheten.

Dag 13: Soloppgangstur ved Uluru og vandring ved Kata Tjuta

Det er avreise fra Yulara før soloppgang. I går opplevde du en solnedgang over Uluru. I dag skal du se solen stå opp over Uluru. To fantastiske naturopplevelser – og begge deler er et absolutt must på en reise til Australia.

Det er en fascinerende opplevelse å stå midt i den australske outbacken og småfrysende vente på at solen skal stå opp. Selv om dagene kan bli veldig varme her ute i ørkenen, er nettene ofte kalde, for det er ikke noe som kan holde på varmen etter at solen er gått ned.

Når solen står høyt på himmelen, fortsetter du til klippeformasjonen, Kata Tjuta, som ligger vel 50 km mot vest.

Også området rundt Kata Tjuta er hellig for urbefolkningen, og det er steder man som turist aldri får besøke. Heldigvis er det også mange steder som er tilgjengelige, og en av de mest populære fotturene gjennom de flotte klippeformasjonene er turen gjennom Walpa Gorge. Underveis forteller guiden mer om geologien på dette forunderlige stedet. Kanskje får du svaret på hva “Kata Tjuta” egentlig betyr?

Resten av dagen er til fri disposisjon. Du kan kjøpe en ekstrautflukt eller bli med på noen av de gratis aktivitetene i Yulara.

Dag 14: Fly fra Uluru/Ayers Rock til Sydney

Tiden er kommet til å si farvel til outbacken – neste stopp er Australias største by: Sydney! Fra hotellet tar du den gratis transferen til flyplassen. Avgangene er tilpasset flyavgangene – spør på hotellet ditt når bussen går.

Ved ankomst i Sydney vil du raskt se forskjellene mellom Melbourne og Sydney. Sydneys brede gater, som fører deg ned til Operahuset, står i sterk kontrast til Melbournes smale, grafittidekorerte smug. Sydney er – etter vår mening – en av verdens vakrest beliggende storbyer. Nå kan du se det med egne øyne.

Byen er bygget rundt verdens største naturlige havn. Med mer enn 100 strender i nærheten, leves livet her i stor grad utendørs!

På denne første dagen drar de fleste ned til Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge. Sydney Opera House har siden 2007 vært oppført på UNESCOs verdensarvliste, sammen med blant annet pyramidene i Egypt og Den kinesiske mur. Rett ved siden av operahuset finner du den botaniske hagen. Herfra har du utsikt til havnen med ferger som kjører i skytteltrafikk tilbake mellom forstedene og store seilskip som ligger for anker i de mange buktene.

På den motsatte siden av operahuset ligger det gamle byområdet The Rocks. Det var her de første europeerne bosatte seg da de kom til Sydney.

Fortsetter du rundt langs havnefronten, kommer du til Barangaroo Reserve. Dette området er et tidligere industriområde, som med hjelp og veiledning fra urbefolkningen nå er omdannet til et parkområde som ligner et lille stykke Sydney slik det så ut før europeerne bosatte seg her. Bli evt. med på en guidet tur og hør mer om stedets unike planter og urbefolkningens kulturarv.

Avslutt dagen av på King Street Wharf, der du finner noen av byens beste restauranter.

Dag 15: Byrundtur i Sydney

Tidlig om formiddagen skal du bli med på en interessant byrundtur i Sydney. Høydepunktene er mange, og turen vil gi et godt overblikk over byen, slik at du enkelt kan planlegge hva du vil komme tilbake til og utforske nærmere.
Operahuset, botanisk hage, det gamle området i byen: The Rocks, Darling Harbour, Hyde Park, Chinatown m.m. er alle på listen i dag. Underveis forteller guiden om byens kultur og historie.

Vær oppmerksom på at du selv må komme deg til stedet der byrundturen starter, du finner adressen på voucheren din.

Resten av dagen har du fri til å fortsette å utforske byen på egen hånd, eller du kan kjøpe en guidet tur i operahuset eller – for de modige – en brovandring på Sydney Harbour Bridge.

Dag 16-17: Sydney på egen hånd

De neste par dagene er til fri disposisjon, til å oppleve byen på egen hånd. Du kan også kjøpe en eller flere av våre mangeutflukter.

Det er nok å finne på! Sydney har et stort utvalg museer i verdensklasse og mange andre interessante aktiviteter, men det er også fristende å bare rusle gjennom byen og kanskje spise en lunsjsandwich på en benk i botanisk hage med utsikt til operahuset.

Et besøk i Sydney er ikke fullendt uten en tur til en av byens mange strender. Som forsteder ligger de på rekke og rad, og alle har sitt særpreg. Det er ofte fint vær i store deler av Australia, og australiere tilbringer generelt mye tid utendørs. Alle parker med respekt for seg selv har griller til allmenn bruk, og ingen steder i verden er piknik-avdelingen i supermarkedene så innholdsrik som her. Det ser man også på strendene, der det generelt er meget gode omklednings- og dusjfasiliteter. Så pakk badetøyet og ta en tur til en av de over 100 strendene du finner i Sydney og omegn.

Dag 18: Fly fra Sydney til Cairns

Tiden er kommet til et nytt sceneskift, et av de store! Du blir kjørt til flyplassen, der du flyr nordover, til Cairns.

Ved ankomst i Cairns merker du raskt at du nå befinner deg i et tropisk klima, med høye temperaturer og høy luftfuktighet. Og det er utrolig frodig her! Hibiscus, frangipani, heliconia – området er fullt av eksotiske planter.

Cairns er en livlig by. Her er det massevis av aktiviteter, kafeer, restauranter og butikker. Det er ingen strand her – men for å kompensere for dette har man midt i byen bygget en stor kunstig lagune der du både kan sole deg og bade.

Dag 19-20: Cairns på egen hånd

Dagene er til fri disposisjon. Der er så mange spennende aktiviteter med Cairns som utgangspunkt at vi lar deg bestemme hva du har lyst til å gjøre.

Vi synes naturligvis at en tur til Great Barrier Reef er et must når man først er på disse kanter. Men du må heller ikke gå glipp for verdens eldste regnskog, Daintree Rainforest. Dette er også det eneste stedet i verden at to UNESCO-verdensarvsteder ligger side om side. Her i nord ligger Great Barrier Reef nemlig nær kysten. Siden regnskogen strekker seg helt ned til stranden, støter de to stedene faktisk nesten sammen.

Togturen opp til den lille byen Kuranda i regnskogen er også meget sjarmerende – eller hva med en raftingtur på en av elvene rundt Cairns?

Mulighetene er mange – velg selv!

Dag 21: Avreise fra Cairns

Den store Australia-rundreisen er nesten kommet til veis ende. Du har tid til å kjøpe de siste suvenirene før turen går til flyplassen, der du flyr hjem til Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 22: Ankomst i Norge

Du lander hjemme i Norge etter en flott og opplevelsesrik reise.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Avslapning i det tropiske, nordlige Queensland
3 netter

Forleng reisen med et par avslappende dager i den hyggelige byen Port Douglas, nord for Cairns. Her er det gode restauranter, massevis av shoppingmuligheter og en avslappet atmosfære.

Nasjonalparkopplevelser i det tropiske nord
4 netter

Opplev den fantastiske nasjonalparken Kakadu, oppført på UNESCOs liste over bevaringsverdig naturarv på denne forlengelsen til delstaten Northern Territory.

Du har fire overnattinger i Darwin, som du kanskje kjenner fra filmen, “Australia”?

Den første heldagsturen går til nasjonalparken Kakadu, der du både skal ta båt på elver fulle av krokodiller og får vite mer om urbefolkningens helt spesielle tilknytning til stedet.

Du besøker også den litt mindre kjente, men minst like vakre nasjonalparken Litchfield, der det er mulig å svømme i noen av de flotte fossene.

Denne forlengelsen er spesielt attraktiv i perioden mai–oktober, for da regner det så å si ikke i den nordlige delen av Australia. Hvis du ønsker å bli med på forlengelsen i regntiden fra november til april, er det viktig at du kontakter reisekonsulenten din før bestilling, for turene til nasjonalparkene Kakadu og Lichtfield arrangeres bare 1–2 ganger i uken i denne perioden.

Storbyforlengelse i Singapore
3 netter

Forleng reisen med en spennende storbyferie til Singapore og fall pladask for Østens toppmoderne metropol.

Den lille øystaten dekker bare 721,5 km2 og er Sørøst-Asias minste land, men det dette lille, velutviklede landet mangler i størrelse tar det absolutt igjen i opplevelser.

Gled deg til å oppleve det arkitektonisk interessante Marina Bay Sands, rusle en tur i det grønne pustehullet Gardens by the Bay, shop til you drop på Orchard Road, drikke Singapore Slings på Raffles Hotel og sitte i det 165 meter høye pariserhjulet Singapore Flyer, der du har en fenomenal utsikt over de mange futuristiske skyskraperne og havnen.

Det som også er flott ved Singapore er at byen er en smeltedigel av kulturer, og menneskene her lever med respekt og forståelse for hverandre. Her kan du se buddhistiske templer, moskeer, kirker og hindutempler side om side. Singapores mangfoldighet kan du spesielt oppleve i de sjarmerende bydelene Little India, China Town og det arabiske og malayiske området Kampong Glam. Her kan du suge stemningen til deg mens du beundrer de fine, fargerike husene og kjenner duften av krydder og sjasmin.

Det flerkulturelle samfunnet avspeiles også i de mange fantastiske matopplevelsene rundt omkring i byen. Hvis du liker autentisk gatemat, kan du gå til et av Singapores kjente hawker centres. Foretrekker du mer eksklusive Michelin-restauranter, skal du vandre ned til den unike matgaten Keong Saik Road, for her finner du noen av Singapores beste restauranter.

Andre populære og hippe kvarterer er det fargerike Haji Lane i Kampong Glam og art deco-området Tiong Bahru. Begge disse områdene er kjent for sine hyggelige kafeer, spennende restauranter og butikker og ikke minst flott gatekunst.

En stor kontrast til det livlige storbylivet er den lille øya Sentosa Island, og her finner du deilige sandstrender og massevis av severdigheter og aktiviteter for hele familien, som bl.a. Universal Studios og forskjellige fornøyelsesparker.

Høres Singapore fristende ut?

Forlengelsen inkluderer 3 netters opphold på hotell med frokost, fly til Singapore samt transfer.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
BLI MED PÅ EVENTYRET
Lignende reiser
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål