TRYGGHETSGARANTI - LES MER

Safari i Kruger

Drømmer du om å komme helt tett innpå Sør-Afrikas fantastiske natur og ikoniske og mangfoldige dyreliv?

Da er en safari i Kruger akkurat noe for deg!

Se alle våre reiser med safari i Kruger nasjonalpark nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 89 93 43 89.

Safari i Kruger
Safari i Kruger
ForsideSafari i Kruger

Safari i Kruger

Drømmer du om å komme helt tett innpå Sør-Afrikas fantastiske natur og ikoniske og mangfoldige dyreliv?

Da er en safari i Kruger akkurat noe for deg!

Se alle våre reiser med safari i Kruger nasjonalpark nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 89 93 43 89.

ForsideSafari i Kruger
Våre reiser til Kruger nasjonalpark

Hvorfor skal du velge en safari i Kruger?

En safari i Kruger er for deg som drømmer om å få fantastiske safariopplevelser og samtidig gjerne vil ha enkel tilgang til alle de andre opplevelsene Sør-Afrika har å by på.

Sør-Afrika har mange nasjonalparker og private game reserves, som alle kan gi deg utrolige opplevelser. Hvis en safari i Sør-Afrika alltid har stått høyt på ønskelisten din, er en reise til Kruger et utmerket valg.

Hva kan du oppleve på en safari i Kruger?

Kruger nasjonalpark er en av Afrikas beste nasjonalparker og til og med både den eldste og den største nasjonalparken i Sør-Afrika.

I 1926 ble de to viltreservatene Shingwedzi Game Reserve og Sabie Game Reserve slått sammen. De ble til Kruger nasjonalpark. Året etter, i 1927, ble parken åpnet for besøkende, og helt siden den gang har den vært et populært safarireisemål.

Og det skjønner vi godt, for i dag gjør Krugers utrolig flotte natur og ikoniske safariopplevelser nasjonalparken til et av Sør-Afrikas beste safaristeder.

Den afrikanske naturen

Naturen i Kruger nasjonalpark imponerer med sitt store biologiske mangfold og vakre landskaper.

Nasjonalparken kan by på meget varierte naturopplevelser, med områder med tett vegetasjon, skog, åpne sletter og elver som pryder landskapene. Her vokser det alt fra palmer til kaktuser, og du kan f.eks. beundre de karakteristiske baobabtrærne som kan bli opptil 1 000 år gamle!

Den varierte naturen betyr også at mange forskellige dyr trives her.

Mange forskellige dyrearter

På en Kruger-safari er du garantert enestående dyreopplevelser. Men nøyaktig hva du kommer til å oppleve på en safari er alltid uvisst.

Kruger er hjemsted for et stort antall dyr, bl.a. populære safaridyr som elefanter, sjiraffer, bøfler, leoparder, hyener, antiloper, geparder, neshorn, flodhester og løver. Faktisk lever det i Kruger knapt 150 forskellige pattedyr, 144 reptilarter og mer enn 500 fuglearter.

Så uansett om du er ute etter å se de klassiske Big 5, fascinerende fuglearter eller så mange dyr du kan: Kruger er et dyreparadis.

Forskellige typer safari

Safari er ikke bare safari. På en safari i Kruger kan du oppleve natur og dyreliv på flere ulike måter;

På en tradisjonell game drive kjører du rundt i nasjonalparken i dyrenes naturlige omgivelser. Guiden sørger for at du får se så mye som mulig. Når dyrene er i nærheten, stopper guiden bilen, så du har mulighet til å ta bilder og suge til deg alle inntrykkene.

På en bushwalk følger du en ranger som lærer deg å tolke naturens tegn og identifisere smådyr og planter. Du vil lære å gjenkjenne dyrenes fotspor og oppdage ting i landskapet du med sikkerhet ikke kan se fra safaribilen.

På en sunset game drive opplever du dyrene etter mørkets frembrudd. Dette er en annerledes og stemningsfylt safari der du får opplevelser du ikke kan få i dagslys. Du kan komme tett på de dagaktive dyrene du kanskje allerede har sett, og i tillegg vil du møte flere nattaktive dyr som skjuler seg i skyggene om dagen.

Kombinasjonsmuligheter med Kruger

Når du velger å dra på safari i Kruger, har du mulighet til å kombinere reisen din med enda flere reiseopplevelser.

Velg f.eks.

  • Å kombinere safari og Cape Town, der du får muligheten til å oppleve en sørafrikansk storby der rødvin i verdensklasse, fengslende og dramatisk historie og flotte naturopplevelser venter deg
  • Å avslutte med en reise til Mauritius, der inntrykkene fra safarieventyret kan fordøyes på øystatens kilometerlange, kritthvite sandstrender
  • Å kombinere med de imponerende vannmassene i Victoria Falls i Zambia.

Sør-Afrika er virkelig a world in one country, og safarien din i Kruger vil uten tvil bli en opplevelse for livet.

Er du klar til å dra på safari i Kruger – et vaskeekte eventyr?

TourCompass – Fra turist til eventyrreisende

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14