Finnes det egentlig noe bedre enn smaken av solmodne druer som glir silkemykt ned gjennom halsen? Enten du er typen som trekker ekstra luft inn når du tar en slurk vin (du vet hvem du er), eller du bare nyter et glass vin uten å bry deg om hvilken drue...
Det kenyanske kjøkkenet er påvirket av et bredt utvalg mattradisjoner – alt fra lokale stammevaner til impulser fra arabisk, indisk og europeisk matlaging. Resultatet er en spennende og fargerik matkultur som byr på både lokal varme og et snev av det eksotiske. Men hva bør du smake på når du...
En reise til Malaysia kombinerer eventyrlige landskap, levende storbyer og en fargerik matkultur, hvor smakene forteller historier fra hele Asia. Det malaysiske kjøkkenet henter inspirasjon fra det kinesiske, indiske og malaysiske kjøkken med smaker av både salt, søtt og surt i skjønn forening. Men hva bør du spise i Malaysia?...
For mange reisende er matopplevelsene ikke bare en del av reisen – de er selve målet. Å sitte på en plastkrakk i en sidegate i Bangkok med en rykende varm Pad Thai, smake ceviche laget av en peruansk kokk i Lima, eller bli overrasket av en street-taco i Mexico City...
Alt er større og villere i USA. Dette er et rykte USA alltid har hatt, og frokostene er intet unntak. Hva slags frokost bør du spise på reisen? Vi har satt sammen 20 retter som gir deg et innblikk i amerikanske frokostvarianter. Egg Amerikanerne elsker egg til frokost – det...