TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideNyheter og reiseartiklerBryllupsreise for 3 budsjetter

Bryllupsreise for 3 budsjetter

02.04.2019
Vis alle innlegg

Asia er en uovertruffen verdensdel for alle som vil feire sin kjærlighet på bryllupsreise.

Alt etter hvilket budsjett dere har, er det forskjellige reisemål å velge mellom. Men én ting er sikker: Uansett hvilket reisemål dere velger, er dere garantert fantastiske dager sammen.

Få 3 forslag til romantiske asiatiske reisemål – til dere med lite, mellomstort og stort budsjett.

Bali – Den budsjettvennlige bryllupsreisen

Selv om budsjettet til bryllupsreisen er begrenset er det gode muligheter til å få en opplevelsesrik bryllupsreise i Asia. Bali en øy som byr på store opplevelser og minner – selv om budsjettet er lite.

Bali er for alle dere som drømmer om en romantisk bryllupsreise med kultur, natur og strand.

Det er ikke uten grunn at Bali kalles øya med de 1.000 templer. Den hinduistiske kulturen er godt synlig på øya, og dere kan oppleve den i noen av de enestående templene. Dere kan f.eks. besøke Tirta Empul, et hellig vanntempel. Utforsk det romantiske tempelet hånd i hånd og opplev kulturen og religionen på Bali sammen.

Bali er også selve innbegrepet av vakker natur. Området i høylandet rundt Ubud er helt eventyrlig. Her er det både vulkaner, grønnkledte fjell, risterrasser og dype kløfter som skjærer seg gjennom det frodige landskapet. Hvis dere vil, kan dere komme enda nærmere naturen på en rafting- eller sykkeltur. Dere kan også dra på utflukt til Ubuds kunstnermekka, der dere kan kjøpe fantastisk kunsthåndverk.

En reise til Bali er naturligvis ikke fullkommen uten noen dager på de flotte strendene. Dere kan f.eks. nyte livet og hverandre i avslappende og hyggelige Sanur, en by med deilig strand og flotte korallrev. Vannet er rolig, og dere kan kose dere sammen på stranden, under en palme eller med snorkleutstyr i vannoverflaten.

NB: Hvis dere har lyst på enda mer badeferie, kan dere f.eks. forlenge reisen med en badeferie til Gili-øya Gili Trawangan. Lange, hvite sandstrender og unike dykkermuligheder er noen av denne øyas største attraksjoner.

Thailand – den middels dyre bryllupsreisen

Hvis budsjettet er litt større, er et reisemål som Thailand ideelt for bryllupsreiser fulle av opplevelser for nygifte par som dere.

Thailand er bl.a. for alle som drømmer om å ligge på stranden i skyggen av palmene, slappe av med en god bok eller gå hånd i hånd i havkanten.

Besøk f.eks. Koh Samui på østsiden av Thailandbukten – en paradisøy som er perfekt til en romantisk bryllupsreise med strandeventyr.

På Koh Samui kan dere både ligge under palmene og gå på oppdagelsesferd rundt Namuang-vannfallet, besøke den store gullbuddhaen eller andre av Koh Samuis spennende severdigheter. 

I Andamanhavet, på den vestlige siden av fastlandet, ligger øyene Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook.

Disse vakre øyene har alt fra tropisk regnskog, spennende dykkersteder, deilige strender og ro og idyll. På Koh Lanta kan dere besøke Lanta Old Town, en hyggelig, gammel havneby, eller vandre i regnskogen. Når dere kommer til Koh Ngai vil dere merke at tempoet blir enda langsommere. Gamle små motorbåter, kalksteinsfjell og det turkise vannet danner en flott kulisse for dagene her på øya. På Koh Mook kan dere fortsette i lavt gir eller skru opp tempoet et hakk med utflukter til f.eks. Smaragdgrotten, der dere svømmer gjennom en 80 meter lang grotte for å komme inn til et lite skjult strandparadis.

NB: Det perfekte ved øyenes beliggenhet er at regntidene er på forskjellige tider av året. Så du kan dra på bryllupsreise til et øyparadis året rundt uten at det regner for mye. Øy-bryllupsreisene kan også med fordel kombineres med en avstikker til Bangkok, der dere kan shoppe, spise god mat og oppleve alle Bangkoks store severdigheter.

Maldivene – den luksuriøse bryllupsreisen

Hvis dere har et romslig budsjett til bryllupsreisen, er det ett luksuriøst reisemål vi spesielt kan anbefale.

På et reisemål som Maldivene står de romantiske opplevelsene i kø, og dere er garantert en bryllupsreise litt utenom det vanlige. For mange er Maldivene det ultimative reisemålet for en bryllupsreise.

Maldivene er blant verdens aller beste badeferiereisemål. På disse vakre øyene er det romantikk, luksus og avslapning i verdensklasse. Kritthvite, idylliske strender, turkisfarget, krystallklart vann, palmer, en myk solseng og deilig mat er perfekte ingredienser på en uforglemmelig bryllupsreise i paradis.

Temperaturen ligger rundt behagelige 30 grader hele året, mens den perfekte vanntemperaturen aldri faller under 28 grader. Her er både soloppganger og solnedganger spektakulære. Hvis det ikke blir romantisk her, er det i alle fall ikke Maldivenes skyld! Fargespillet på himmelen og de vakre turkise lagunene skaper en atmosfære dere bare kan oppleve her.

Hvis dere har lyst til å oppleve livet under havet, er det mange og gode muligheter til det. Under den turkise havoverflaten åpner det seg en helt ny og fargerik verden. Her stråler koraller og eksotiske fisk om kapp. Etter fargerike opplevelser under vann kan dere nyte en nesten like fargerik, eksotisk drink i skyggen av palmene. Maldivene er kjærlighetens høyborg.

NB: Vi tilbyr Maldivene i kombinasjon med Sri Lanka – den perfekte blandingen av kultur, natur og storslagne opplevelser krydret med luksuriøs avslapning på Maldivene.

Uansett hvor stort budsjett dere har til rådighet: hvis dere reiser til Asia, er mulighetene mange. I denne verdensdelen finner dere nemlig både strandparadis, spennende kultur, fascinerende natur og et rikt dyreliv.

Landene i Asia har så mye å by på at det kan være vanskelig å velge. Hvis dere er i tvil, må dere gjerne kontakte reisekonsulentene våre. De hjelper dere gjerne med å finne den perfekte bryllupsreisen.

Så pakk kofferten og dra ut på en reise med store eventyr i romantikkens tegn!

TourCompass – Fra turist til eventyrreisende