TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHeldagstur til Sudwala Caves og Botanical Gardens

Heldagstur til Sudwala Caves og Botanical Gardens


Sudwala grottene i Sør-Afrika er noen av verdens aller eldste grotter. De ble dannet for 240 millioner år siden, og en stor del av hulesystemet er enda ikke utforsket – f.eks. vet man fremdeles ikke hvor hulenes friske luft kommer fra.

Pga. nettopp denne friske luften har hulene i tusenvis av år vært brukt som tilfluktssted, og man har blant annet funnet primitive redskaper fra steinalderen.

Her er det imponerende geologiske formasjoner som er dannet gjennom millioner av år, og det er vanskelig å ikke føle seg litt liten når man går rundt i de imponerende hulene.

Etter hulene venter en tur i den botaniske hagen, der du kan spise lunsj (ikke inkludert) og gå en tur i den vakre hagen med afrikansk regnskog, jettegryter, fosser og mye mer.

Vær oppmerksom på at turen er privat og at prisen gjelder når 2 personer deltar.

Hvis du bestiller og betaler turen hjemmefra, får du en privat tur på den dagen du ønsker. Du kan også velge å vente med å bestille turen til du kommer til Sør-Afrika. Turen kjøres nemlig også som gruppetur i minibuss, der prisen avhenger av hvor mange som deltar på turen den aktuelle dagen. Du kan ikke selv velge hvilken dag du vil bli med på turen hvis du velger å bestille turen i Sør-Afrika, og ikke hjemmefra.

Hvis du vil være helt sikker på å få besøke Sudwala Caves og Botanical Gardens – og gjerne vil ha den friheten en privat tur gir – anbefaler vi derfor at du bestiller og betaler hjemmefra.

Pris:
Per person fra:  1.715 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14