TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHeldagstur til Phi Phi-øyene

Heldagstur til Phi Phi-øyene


Bli med på denne heldagsturen til de idylliske Phi Phi-øyene.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til kaien øst på Phuket, der du skal ta speedbåt ut til Phi Phi-øyene. Samarbeidspartneren vår har sin egen speedbåt, så det er selvfølgelig den du skal ta.

Ved kaien er det en liten hyggelig kaffebar med tilhørende butikk, og her kan du kjøpe badetøy, svømmeutstyr mm. Samarbeidspartneren vår har også sørget for drikkevarer, litt søte snacks og sjøsyketabletter til de mindre sjøsterke.

Når speedbåten legger fra land, må du holde godt fast på hatt og briller, for det går raskt, og båten gynger.

Etter ca. 45–60 minutter kommer du til Monkey Beach på den vestlige siden av Phi Phi Don, den største av Phi Phi-øyene. Her er det tid til å både svømme og sole seg. Stranden har fått sitt navn etter apene som lever på den hvite sandstranden. Apene er frekke og kan godt finne på å stjele eiendelene dine, så vi anbefaler at du lar dem ligge igjen på båten eller passer på å gjemme dem godt hvis du tar en svømmetur.

Tilbake i båten går turen til et malerisk sted utenfor den nordlige delen av Phi Phi Don, der det er mulighet til å snorkle blant fargerike fisk.

Deretter går båten videre til Laem Tong Beach på motsatt side av Phi Phi Don. Laem Tong Beach er nesten 1 km lang og en av de vakreste strendene på Phi Phi-øyene med sin fine, hvite sand. Her vil det bli servert en deilig tradisjonell lunsj mens du sitter med føttene i sanden og nyter utsikten over den paradisiske stranden. Etter lunsj har du tid til å rusle en liten tur langs stranden eller ta en rask dukkert før båten drar videre, på vei til det neste eventyret.

Speedbåten setter nå kursen for den populære turistattraksjonen Pileh Lagoon, et av Thailands mest naturskjønne steder. Lagunen er omgitt av høye kalksteinsklipper som rager opp av det klare, turkise vannet der tradisjonelle små motorbåter ligger og gynger og skaper et pittoresk syn. Du kan hoppe i havet rett fra båten og ta en forfriskende dukkert mens du nyter de fantastiske omgivelsene.

Så forlater du Phi Phi Don og tar båten til Phi Phi Leh, den minste av de to Phi Phi-øyene. Når du går fra bord, går du opp på en flytende plattform som gynger pga. de mange båtene, så hold godt fast i hverandre. Phi Phi Leh er kjent som Maya Bay, og det var her den populære filmen “The Beach” ble innspilt. Maya Bay er som hentet rett ut av et reisemagasin med sitt turkise vann og maleriske kalksteinsklipper. Det er dessverre ikke tillatt å bade her, men du kan vasse litt og gå en tur i vannkanten og bare nyte den fantastiske utsikten du sikkert vil forevige med et bilde eller to.

Båten går nå tilbake i retning Phuket, men før du kommer til Phuket skal du innom Rang Yai Island, der det blir servert grillmat på stranden.

Etter middag går båten tilbake til kaien på Phuket, og underveis kan du nyte den flotte solnedgangen der ute i horisonten.

Tilbake på Phuket venter sjåføren på å kjøre deg tilbake til hotellet.

Denne turen kan ha andre gjester i tillegg til TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  1.670 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14