TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideNyheter og reiseartiklerHvor skal du reise i november 2024?

Hvor skal du reise i november 2024?

14.02.2024
Vis alle innlegg

Drømmer du om å reise bort i november?

November er en fin reisemåned, uansett om du drømmer om å dra på en eventyrlig safari i Afrika, utforske kulturskatter på en reise til Asia, gå på oppdagelsesferd i den latinamerikanske kulturen på en reise til Sør-Amerika, eller oppleve flotte landskaper og spennende byer på en reise til Australia.

I dette innlegget presenterer vi 9 reisemål som (også) er fantastiske i november.

Lyst til å bli med?

Var november likevel ikke helt noe for deg? Se også hvor du kan reise i oktober og desember.

1. Mexico – dra på oppdagelsesferd i Mexicos kultur

Et medlem av TourCmpass-teamet tar et bilde av Chichen Itza i Mexico.

November markerer starten på den tørre perioden i Mexico, og landet tar deg imot med behagelige temperaturer og nesten ikke noe regn – en perfekt tid til å ta et dypdykk i Mexicos rike historie.

En reise til Mexico i november byr på mange spennende opplevelser. Gled deg til å utforske de gamle mayaruinene i Chichen Itza, slappe av på Mexicos kritthvite sandstrender og oppleve den enestående kulturen dette spennende landet kan skryte av. F.eks. er det i begynnelsen av november du kan oppleve et av årets kulturelle høydepunkter: De dødes dag, en livsbejaende feiring av de døde med parader, tradisjonell mat og en helt spesiell atmosfære.

Se våre reiser til Mexico nedenfor:

2. Kambodsja – utforsk Angkors underverker og nyt solen ved kysten

Hvit sandstrand på øya Koh Rong i Kambodsja.

Et besøk i Kambodsja er ikke fullendt uten et besøk i den fascinerende ruinbyen Angkor, et sted som virkelig gjør inntrykk. Og november, starten på den tørre perioden, er en perfekt tid til å utforske landets rike kulturarv før høysesongen starter for alvor.

Denne måneden er også en flott tid til badeferie ved havet, f.eks. på den lille paradisøya Koh Rong eller i kystbyen Kep, en av Kambodsjas best bevarte hemmeligheter.

Se våre reiser til Kambodsja nedenfor:

3. Sør-Afrika – vårens sjarm i Cape Town

TourCompass-teamet står på toppen av Table Mountain i Cape Town.

I november er Sør-Afrika et overflødighetshorn av opplevelser, spesielt i Cape Town, der våren står i fullt flor.

Dette er en måned med behagelig vær og mye sol, så en perfekt tid for utendørsopplevelser i Cape Town.

Utforsk det ikoniske Table Mountain, gå en tur gjennom Bo-Kaaps fargerike gater og kos deg med enestående mat på noen av storbyens restauranter i verdensklasse.

Se våre reiser til Sør-Afrika her

4. Argentina – kontrastfylte opplevelser fra nord til sør

Perito Moreno-breen i et vårlig landskap.

Argentina, landet med tango, deilig vin og helt fantastiske landskaper, byr på på mangfoldige og kontrastfylte opplevelser i november: fra det livlige bylivet i Buenos Aires til de imponerende landskapene i Patagonia.

Spis deg gjennom det argentinske kjøkkenet, utforsk de fargerike byområdene, opplev de dramatiske landskapene i sør og se hvordan våren får alt til å våkne til liv.

Været i november er behagelig og tørt i det meste av landet – dette er en fantastisk måned å oppleve både kultur og naturens underverker.

Se våre reiser til Argentina her

5. Australia – sol og utendørsaktiviteter

Et par på fottur i Blue Mountains i Australia.

November er en perfekt tid til å utforske Australias vakre landskaper og spennende byer.

Vårmånedene lokker med solrikt, lunt vær, og en natur med vårblomster i fullt flor – perfekt til å nyte alle de spennende opplevelsene Australia har å by på, spesielt opplevelser og aktiviteter som foregår utendørs. Gå en tur i den myke sanden ved Bondi Beach i Sydney, utforsk Great Barrier Reefs’ flotte natur eller legg ut på en fin fottur i naturskjønne Blue Mountains.

Sjekk ut våre reiser til Australia

6. Mauritius – øyparadis i Det indiske hav

Kvinne snorkler i Det indiske hav utenfor Mauritius.

Billedskjønne Mauritius er et drømmereisemål – også i november. Mens vi i Europa begynner å forberede oss på vinteren, ønsker Mauritius deg velkommen til øysommer med sol og varme.

Denne tiden er perfekt til å utforske de vakre sandstrendene, den frodige naturen og de fascinerende landsbyene. Mauritius har noe for deg som helst vil slappe av på stranden med en drink i hånden, men også for deg som har lyst til å oppleve mye mer enn det.

November er måneden før høysesongen og sommerregnet gjør sitt inntog, og hvis du drømmer om å utforske Mauritius under havoverflaten, er november blant de beste månedene, for havet er behagelig varmt og sikten god.

Sjekk ut våre reiser til Mauritius

7. Thailand – tropisk lykke og kulturopplevelser

Kvinne klatrer opp trappene ved Doi Suthep-tempelet i Chiang Mai, Thailand.

Thailands tiltrekningskraft er nok noe vi alle kan være enige om. Og fra november starter den tørre perioden i det meste av landet, også kysten i sør, og det gjør november til en enestående måned til både eventyr og avslapning.

Uansett om du drømmer om å utforske Bangkoks travle gater, oppleve kulturrikdommene i Chiang Mai eller bare slange deg på de deilige sandstrendene i sør: Thailand ønsker deg velkommen med åpne armer og stor gjestfrihet i november.

Se våre reiser til Thailand nedenfor:

8. Cuba – karibisk sjarm og sol

Hvit strand og blått vann i Varadero på Cuba.

November markerer starten på Cubas tørre periode, og den kjennetegnes av behagelige temperaturer og mange soltimer. Dette er en god tid å besøke øystaten på, og du kan se frem til den unike blandingen av historie, kultur og avslappet stemning som særpreger Cuba.

Gled deg til å gå på oppdagelsesferd i Havannas historiske gater, danse en ildfull salsa og slappe av på de hvite sandstrendene i Varadero.

Se våre reiser til Cuba nedenfor:

9. Japan – flotte opplevelser i vakre høstfarger

Høstfarger og utsikt over Fuji-fjellet i Japan.

I november er det fremdeles mulig å oppleve den magiske forvandlingen av Japan med flotte, gyldne farger når “Koyo”, høstens svar på kirsebærblomstringen, pryder landskapene.

Fra Tokyos travle gater til de fredfylte templene i Kyoto: november er en måned med milde temperaturer som er perfekt egnet til å utforske alle de flotte opplevelsene en reise til Japan kan by på.

Se våre reiser til Japan nedenfor:

Uansett hvor du drømmer om å reise: november er en måned som er som skapt til å utforske verdens mange underverker. Fra Mauritius’ naturskjønnhet til Argentinas kulturrikdommer. Alle disse reisemålene er fylt med uforglemmelige opplevelser som gir deg lyst på mer.